دوستان من تمان فلوریدا رو گرفتم . الان ماموریتم اینه :
attend sitdown with don mangano
وقتی میرم اونجایی که مشخص کرده هیچ کاری نمیشه کرد .
چی کار باید بکنم ؟
Printable View
دوستان من تمان فلوریدا رو گرفتم . الان ماموریتم اینه :
attend sitdown with don mangano
وقتی میرم اونجایی که مشخص کرده هیچ کاری نمیشه کرد .
چی کار باید بکنم ؟
اونجایی که میگه برین درخواست اون ادم هایی که بالاشون کلید رو انجام بدید باید چی کار کرد؟
من میرم میگه برو پیشه اون آدم!!
من باید اون ادم رو بکشم یا نه؟
بستگی داره چه کاری ازت بخواد.
بعضی وقت ها باید بکشی بعضی وقت ها باید مغازه اش رو خراب کنی
ممنون قهمیدم!
من دیگه مرحله ای نمیبینم که تموم کنم!
کجا باید برم؟
دنبال همون کلید ها؟
یا همه مغازه ها رو مال خودم کنم؟
فقط همین نقشه رو داره؟یعنی همش تو نیویرک هستیم؟
حتما نیویورک رو تموم نکردی وگرنه بهت میگفتن بری florida
البته Gta IV از بازی های خیلی خوب نبود چون مسئولین Rockstar به خاطر مسایل مالی خیلی عجله کردند وبازی نقص های خیلی زیادی داشت. مثل تکون خوردن دوربین ، لود نشدن تکسچرها و....نقل قول:
عجب گرافيك مسخره اي داشت
توصيه مي كنم كسايي كه gta iv بازي كردن اصلا نرن سراغ اين بازي كه حالشون از گرافيكش به م مي خوره
كسايي هم كه gta بازي نكردن خوب چه كاريه برن همونو بازي كنن حالشو ببرن
منظورتون از تکون خوردن دوربین چیه؟
دوست عزیز این مشکلی نبود که تو نسخه ی اصلی gta iv وجود داشته باشه. ایرانی های عزیز بازی هارو کرک میکنن و این کاری بود که راک استار واسه کرک کردن بازیش کرده بود !! 5 تا قفل خفن روی بازی بود و بعد از اون 5 تا قفل شما اگه میرفتی تو بازی دوربین تکون میخورد و نمیزاشت خوب بازی کنی !!نقل قول:
البته gta iv از بازی های خیلی خوب نبود چون مسئولین rockstar به خاطر مسایل مالی خیلی عجله کردند وبازی نقص های خیلی زیادی داشت. مثل تکون خوردن دوربین ، لود نشدن تکسچرها و....
ولی خیلی ها فکر میکنن که این تو نسخه ی اصلی gta iv هست !!
برو تو سایت گیم اسپات متوجه میشی ... در ضمن خودت هم یه کمی فکر کن، شرکتی به این بزرگی هیج وقت نمیاد بازی خیلی پر فروشش رو با همچین مشکل بزرگی به بازار عرضه کنه چون بیشترین ضررش رو خودش میکنه.
من این بازی رو واسه xbox360 خریدم گرافیک در حد ps2 هست.
شماره یک خیلی عالی بود و من طرافدارش بودم. باور کنین شماره دو آبرویه فیلم رو هم برد.
نمره 4.5 واقعا برازنده این بازی است.البته با معذرت از طرفداران.
تایید میشه خفن...............نقل قول:
اینم بازیه اخه:2: