....................نقل قول:
همونطور که گفتین از نظر شماکیفیت ساخت گوشیهای نوکیا از گوشیهای سامسونگ بهتره .
نظر شماست دیگه هر کی یه نظری داره ولی قرار نیست همه نظراته شما درست باشه.......
سری n نوکیا زیباست...................منظورت ایناست............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اینا رو نگاه کن .................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتم نظرات و سلیقه ها مختلفه..............
شما میگی سری n نوکیا زیباست من می گم همه ی سری های سامسونگ زیباست .
البته سلیقه ها فرق....................
در مورد نور آفتاب بگم من تاحالا با گوشی های سامسونگ مشکلی نداشتم.....(u600__u900)
در یه گوشی که کلی امکانات داره i8510 سامسونگ ___ نا خوانا بودن صفحه زیر نور آفتاب شده مشکل اساسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
در ضمن به اون شدت هم نیست که اصلا نتونی ببینی>>>>>>>>
با 1 گل دو گل بهار نمیشه؟؟/؟
اولا 1 گل 2 گل نیست
300 __400 (تعداد گوشی ها ی سامسونگ):دی
.................................
بعداشم اکثر گوشی های سامسونگ کشویی و تاشو هستن به کاور لنز نیازی ندارن و اگرم فکر می کنین کیفیت عکساشونم افتضاحه یه سر به تایپیک آلبوم عکسای سامسونگ بزنید........................