سلامنقل قول:
نوشته شده توسط OMID_ONLINE
كاملا سالم هستن وكار مي كنن. ;)
Printable View
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط OMID_ONLINE
كاملا سالم هستن وكار مي كنن. ;)
آقا هیچ فرقی نمی کنه. چون من همین سی دیامو دادم به دوستم و نتونست بدون کشیدن کابل اجراش کنه. ولی من فکر میکنم به رازش پی بردم که چرا من راحت تونستم اجراش کنم. من یه سی دی رام دارم و یک سی دی رایتر. سی دی رایترمو روی حالت master گذاشتم و سی راممو روی slave بعدا ایندو رو با یه کابل به هم وصل کردم. که فکر می کنم راز کار اینجا باشه. حالا از بقیه ی بروبچ هم میخوام این کار رو هم یه امتحان بکنن.نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
سلام
من بازي شاهزاده ايراني 3 رو نصب کردم اما بعد از تموم شدن دموي اول بازي کامپيوتر ريستارت مي شه. مي خواستم بدونم علت چيه؟
فکر کنم مشکل از سخت افزار باشه.
مشخصات سيستم :
رم : 512
گرافيک : 256
سي پي يو : پنتيوم 4 , 2000
ٌويندوز : Windows Xp midea Center Edition Service Pack 2
هارد : 60GB
اگه کمک کنین ممنون میشم.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ahmads
مال من هم همين مشكل رو داره و هر كاري كردم درست نشد :sad:
سلام
من بعد از نصب بازي براي اينكه مشكل قفل
رو از ميون بردارم كابل سي دي رام رو مي كشم
و سيستم رو دوباره راه اندازي مي كنم.
ولي اين قفل همچنان وجود داره.
ويندوز من SP1 و خودم احتمال ميدم كه بايد از
SP2 استفاده كنم.ولي SP2 رو سيستم من نصب نميشه.
يعني وقتي كه install ويندوز تموم ميشه سيستم قفل مي كنه.
اگه منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم. :sad:
دوست عزیز توضیحات شما خیلی گویا نیست که پس از Install ویندوز قفل می شه یا Install سرویس پک 2 ؟نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_bjt
به هر حال اگر SP2 را جداگانه نصب می کنید و با این مشکل روبرو هستید ، سعی کنید سی دی دیگری تهیه کنید .
و یا حتی المکان از ویندوزی استفاده کنید که خود SP2 داشته باشد .
na........ man az service pack e 1 (SP 1) estefadeh mikonam va kheili rahat va bedoone hich amale ezafe'ee ejra shod. hatta man cable CD-ROM ro ham nakeshidam. ta nasbesh kardam ejra shod.
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_bjt
طبق راهنمایی هایی که دوستان کردند من هم چند نکته را خدمتتون عرض کنم.
همانطور که اشکان جان گفتند بازی روی ویندوز سرویس پک 1 هم اجرا می شود ولی من مواردی هم دیدم که روی این ویندوز اجرا نشده به خاطر همین هست که شرکتهای تولید کننده گفتند که ویندوز سرویس پک 2 باشه .
پس شما برای اینکه مطمئن بشوید بر روی سرویس پک 2 همانطور که این جان گفتند تست کنید.
یک نکته دیگه اینکه شما برای اجرا کابل تمام سیدی رام و dvd rom هاتون را باید بکشید و فقط یک درایو مجازی که توسط دائمون تولز 4 درست شده را داشته باشید ;)
اگر ميشه به من هم كمك كنيد بگيد اون رئيس اول بازي كه خيلي هم گنده است رو چه جوري بايد كشت؟ من ps2 دارم و ميرم روي سر يارو مربع رو ميزنم ولي دوباره ميگه مربع رو دير زدي 25 بار اين كار رو كردم ولي جواب نداد چيكار بايد بكنم؟ ممنون
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط NINTENDO_DS
وقتي كه شمشير آبي ميشه بايد مربع رو بزنين. نه يك لحظه زودتر نه يه لحظه ديرتر. هر دفعه 3 بار بايد اين كار رو انجام بدين تا چشماش كور بشه. بعد بايد به پاهاش ضربه بزنين تا بيفته بميره.(وقتي يه پاش رو بلند كرد به اون يكي پاش ضربه بزن)