سلام به honeyxp.می خواستم بدونم شما گوشی رو کی گرفتی و اون موقه software version گوشیت چند بوده و حالا چنده و چه تغیراتی کرده.
software گوشی من 03.08 است
Printable View
سلام به honeyxp.می خواستم بدونم شما گوشی رو کی گرفتی و اون موقه software version گوشیت چند بوده و حالا چنده و چه تغیراتی کرده.
software گوشی من 03.08 است
با سلام من یک نوکیا 5530 دارم میخواستم ببینم تنظیمات وایرلس ان برای اینترنت چطوری و چطوری با وایرلس به اینترنت وصل بشم ممنونم
دوستان سلام.
من يه گوشي 5320 آكبند گرفتم. اما يه مشكلي با صفحه نمايشش دارم. اگر تصوير صفحه ي نمايش داراي طيف رنگ سفيد باشه، اونوقت نور ال اي دي هايي كه در زير گوشي براي تامين نور صفحه قرار داند، پرنورتر از نقاط ديگه صفحه ميشن و نور اونها روي ناحيه اي از پايين صفحه تاثير ميطاره. حالا نميدونم اين طبيعيه! چكار بايد كنم! در ضمن توي منو كه ميري اين روشنايي رو حس نميكني، اما مثلا در همون صفحه اي كه اول روشن شدن مياد، يه مقدار اين موضوع قابل مشاهدست! ممنون ميشم زود پاسخ بدين. ممنون.:11:
يعني توي اين كلوپ يكي نيست به من جواب بده؟!:41:
داداش این کلوپ سوت و کوره.نقل قول:
شما یا ببر به تعمیرکار نشون بده، یا برو تو تاپیک تعمیرگاه مجازی گوشیهای نوکیا مشکلت رو اونجا مطرح کن:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=261814
سلام دوست عزیز.نقل قول:
بله طبیعی هست.اگه بتونید یه عکس هم از مشکلتون تهیه کنید بزارید مطمعنتر میشه جواب داد.
سلامنقل قول:
قبلا 4.13 بود الان شده: 5.16
ببخشید دیر جواب دادم
(اگه جای این سوال اشتباهه من نمی دونستم یکی یه تاپیک مرتبط بده ممنون می شم)
سلام دوستان تورو خدا زود جواب منو بدین من یه 5320 گرفتم از موقعی که فیرمورش رو آپدیت کردم شدید کند شده.
یه مشکل دیگه هم پیش اومده اونم این که کیبوردش چراغاش کم و زیاد میشه مثلا یه دفه زیر 9 و 8 و 7 کم نور میشه اون بالاییه پر نور
انگار یکی اون زیر یه لامپ گرفته هی جای لامپرو عوض می کنه.
یه مشکل دیگه هم این که خود کیبورد یه دفعه عدد می زنه برنامه باز می کنه، هرچی می خوای مثلا یه عددو بزنی نمی زنه. یه دفعه دکمه 8 و می زنی برنامه باز می کنه گوشیمم نو نو هست فکر کنم ویروس گرفته نه؟
اگه میشه یکی به طور کامل راهنمایی کنه مشکل چیه؟ اگه ویروسه چه جوری از شرش خلاص شم؟ یکی کامل مراحلو برام بگه ممنون میشم
من گوشیمو از 4.13 به 5.16 آپدیت کردم البته با nokia updater
مشکلی نداره
مشکلتون رو نمیدونم چیه ولی خب یه آنتی ویروس نصب کن ، مثل کاسپر که تریالش 30 روز کار میکنه و قویترین آنتی ویروس معرفی شده! ببین ویروس نداری، یه بار هم گوشیت رو فرمت کن شاید درست بشه :question:نقل قول: