خیلی نامردیه که یهو بنش کردن
Printable View
خیلی نامردیه که یهو بنش کردن
من دارم ، فکر میکنم ، اگر 8510 هم با همین سیاست وارد بازار بشه............. وقیمتش مثل این گوشی شاخ دربیار باشه............... فروش سامسونگ چی میشه..............!!!نقل قول:
دوستان................... لطفا داستان امیر رو دیگه پیگری نکنید..............!!!
هم برای خود ما خوب نیست.............. هم در اصل برای خودش........... شاید مدیرها از این رفتار ما (که برای رفیقمون ناراحتیم ) اشتباه برداشت کنن ، و برای خود امیر بد بشه...............!!!
اگر اشتباه نکرده باشم ، همونطور که سامان ، گفت این بن شدن امیر موقته (یعنی امیدوارم).
قربانه ، شما و امیر :11:.
حالا واقعا قیمتش چنده؟؟؟؟
چند نفر همت کنند برن 4 الی 5 جا بپرسند........................امیر موقتی بن شد..
این هم از motion sensor این گوشی.............. و کاراییش در هنگام ، زنگ خوردن گوشی.............:
کد:http://youtube.com/watch?v=6pME3fXl3v8
یاد ، کسی که فیلم میزاشت بخیر.
این امیر بدبخت پس چی شد ؟!!!!!!!!!!!! فکر کنم چون زیادی تبلیغ سامسونگ میکرد اینطوریه شد
برید تو سایت انتقادات و پیشنهادات برای موبایل و پاکت pc میبینید چرا بن شد...............بخاطر دادن تشکر بی مورد.....
الان ما هم بن میشیم........:d
برای اینکه اسپم نشه...................این چه گوشی توپیه...........قیمتش اخو چند هست؟؟؟
یعنی واقعا برای تشکر بی مورد بن شد ؟
آره خیلی گوشی خوبی :d
حالا نمیشه ، یه جوری برشگردونیم..........؟؟؟؟!!! با مدیری ، مسئولی کسی حرف بزنیم.............؟؟؟!!!
راستی این گوشی دوربین داره....................؟؟؟؟!؟!!؟!دی.
perjixen جان راست میگه بالاخره باید یکاری کنیم
بهترینمون بن شده ها حتما باید کاری کرد:19:
i900 دیگه! . دی!
نقل قول:
آره.من دلم واسش تنگ شده:41:
خبری از ورود i900 به بازار خاور میانه نشد؟دی