این فایل رو سرچ کنیدنقل قول:
updbin
اگر بازم پیدا نکردید اطلاع دیگه ای ندارم ، صبر کنید تا شاید دوستان دیگه ای راهنمایی کنند ،
موفق باشید.
این فایل رو سرچ کنیدنقل قول:
updbin
اگر بازم پیدا نکردید اطلاع دیگه ای ندارم ، صبر کنید تا شاید دوستان دیگه ای راهنمایی کنند ،
موفق باشید.
AVG Internet Security 2012
کد:8MEH-RREY3-L2LQA-LUMOR-UHNK2-6EMBR-ACED
8MEH-RPDWL-THRLY-O8Z3R-474SC-4EMBR-ACED
8MEH-RPTGT-KMOL7-EEEVR-KORKD-LEMBR-ACED
8MEH-RMXLW-HN44A-BABPA-SBK3B-PEMBR-ACED
8MEH-RCKOP-BP9KK-YW8EA-6K8TK-SEMBR-ACED
8MEH-RW2ZU-29S4F-26QCR-WFZV4-BEMBR-ACED
8MEH-RFR8J-PTS8Q-92ATA-OTV8K-JEMBR-ACED
8MEH-RCKOP-BP9KK-YW8EA-6XSTN-SEMBR-ACED
8MEH-RNZLL-2Y4QX-79PPA-MRVQG-AEMBR-ACED
8MEH-RNZLL-2Y4QX-79PPA-MRVQG-AEMBR-ACED
8MEH-RBG6H-9C2PW-G499A-LA9PK-8EMBR-ACED
8MEH-RF4BZ-FHATO-VRV3A-49KBM-DEMBR-ACED
8MEH-RS47Y-82HT8-GONVA-BVED7-DEMBR-ACED
8MEH-R2CML-SS7FW-MOXFR-TVC9T-3EMBR-ACED
8MEH-RFR8J-PTS8Q-92ATA-O4WHO-JEMBR-ACED
8MEH-RPDWL-THRLY-O8Z3R-4H3OA-4EMBR-ACED
8MEH-RCB97-4HRT9-P4RRR-RRFOP-2EMBR-ACED
با سلام
بابا بیچاره کرد ما رو این آنتی ویروس با آپدیتاش!
دوستان یکی لطفا یه آدرس درست و درمون اگه هست واسه دانلود آفلاین بده.
وگرنه چند تا این کاره بگن نداره حذفش کنم بره پی کارش.
هی مردم می گن بیا آنتی ویروس مد روز استفاده کن امثال ما ادعامون می شه می گیم نه همین خوبه!
اپدیت که داره اما فعلا برای جای این فایل با فرمت bin به نتیجه نرسیدیم.نقل قول:
Virus definitions
نسخه های رایگان
نسخه پولیکد:http://free.avg.com/us-en/download-update
این فایل با فرمت bin رو احتمالا باید با اون که روی سیستم شماست از سیف مد جابه جا کنید.کد:http://www.avg.com/us-en/download-update
من AVG Anti-Virus Professional 2012 داشتم، وقتی از تا پیک تست آنتی ویروس ها ، ویروس هارو دانلود میکردم و از حالت فشرده خارج میکردم AVG یک تعداد ویروس رو میشناخت ... بعدش من کلآ اون فولدر رو با هر چیزی که مونده بود پاک میکردم... کامپیوتر رو که خاموش میکردم و دفعه بعد که کامپیوتر رو روشن میکردم باز همون فولدر با ویروس هاش میومد رو صفحه !!!!
چرا اینجوریه ؟!!!
من الان Norton AntiVirus 2012 و همچین مشکلی ندارم !!!!
چطوري اپديت اتوماتيك 2011 رو غيرفعال كنم؟
سلام دوستان انتی ویروس ای وی جی دارم. بعد ارز اپدیت .پوشه اپدیت رو ذخیره میکنم. که بعد از عوض کردن ویندوز لازم نباشه چند ساعت دوبار اپدیت کنم. اما موضوعی که جالبه بعد از عوض کردن ویندوز و اپدیت بوسیله پوشه اپدیت که قبلا اونو ذخیره کردم. اپدیت نمیشه. علتش چیه/
سلام من اي وي جي ورژن 10 دارم.ايا اين انتي ويروس فايروال هم دارد؟اگه داره چطور ميشه غير فعالش كرد؟
به سلامتی avg هم ایران رو تحریم کرده !!
امروز این پیام رو داد...آپدیت نمیشه.
آره ایران کوبا، کره شمالی، سوریه یا سودان رو نحریم کرده , کشورهایی که برادر یکدیگر هستند رو تحریم کرده : دینقل قول:
البته همچین آش دهن سوزی هم نیست جایگزین های خیلی بهتری میشه براش پیدا کرد
نقل قول:
صفحه درخواست شده به دلیل محدودیت های قانونی و نظارتی شامل حال AVG قابل بارگذاری نمی باشد. شما در حال حاضر در کشوری بسر می برید که مشمول محدودیت بوده و اجازه دسترسی به وب سایت AVG را ندارید.
اگر شما یکی از کاربران AVG از کشوری هستید که مورد تحریم واقع نشده (کشورهایی به جز کوبا، ایران، کره شمالی، سوریه یا سودان) و فقط موقتا در یک کشور تحریم شده حضور دارید، می توانید از یک روش ارتباطی جایگزین برای تماس با ما استفاده کنید. لطفا برای این منظور به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل ارسال کنید.