سلام. من یک لب تاپ hp dv5 1060 دارم، و به مشکل برخوردم. ابتدا لازمه بگم:
- وقتی خریدم، دو تا درایو داشتم، یکی درایو ویندوز و دیگری درایو بکاپ. با روش توضیح داده شده توی این تاپیک، درایور ویندوز رو به دو درایو تبدیل کردم. ولی به درایو بکاپ دست نزدم. الآن سه تا درایو دارم: درایو c (درایو ویندوز)، درایو D (درایو بکاپ) و درایو F (پارتیشن جدید که از درایو c جدا کردم)
این نوت بوک های hp، یه برنامه به نام HP Protected Smart روشون فعال هست که این توضیحاتشه:
کد:
ProtectSmart Hard Drive Protection protects your disk drive by parking the drive and halting I/O requests when one of the following events occurs:
● You drop your computer.
● You strike another object with the computer.
● You move your computer with the display closed while the computer is running on battery power.
A short time after one of these events, ProtectSmart Hard Drive Protection returns the disk drive to normal operation.
امروز من اومدم این برنامه رو باز کردم و بستمش، موقع بستن not responded شد و مجبور شدم سیستم رو ریستارت کنم، وقتی سیستم دوباره بالا اومد، دیدم درایو بکاپم رو بصورت فرمت نشده نشون میده و بهش دسترسی ندارم. از system resotore هم استفاده کردم ولی بهم پیغام داده که نمیتونه سیستم ریستور رو اجرا کنه.
نمیدونم اون برنامه چطوری زده درایو بکاپم رو اینجوری کرده، ولی دو تا سوال دارم:
1- اگه من از دی وی دی کارخونه استفاده کنم، درایو بکاپ درست میشه یا فقط درایو ویندوز به روز اول برمیگرده؟
2- اگه من از دی وی دی کارخونه استفاده کنم، اطلاعات درایو F (پارتیشن جدیدی که از درایو C اسپلیت کرده بودم) هم پاک میشه و باز دوباره دوتا درایو خواهم داشت یا اینکه به پارتیشن جدید دست نمیزنه و پارتیشن بندی نمیکنه و فقط اطلاعات رو برمیگردونه؟ (چون روی درایو F اطلاعات زیادی دارم و نمیتونم براحتی ازش روی دی وی دی بکاپ بگیرم)