از مستر پیج استفاده کردمنقل قول:
واسه ایجاد لینک پنل تو منو مشکل دارم میخام طوری باشه که اگه مدیر وارد سیستم شد لینک پنل رو تو منو نمایش بده؟؟
مثل همین پی سی ورلد خودمون. که تا یوزر و پس رو وارد نکنی تنظیمات کاربر رو نشون نمیده
Printable View
از مستر پیج استفاده کردمنقل قول:
واسه ایجاد لینک پنل تو منو مشکل دارم میخام طوری باشه که اگه مدیر وارد سیستم شد لینک پنل رو تو منو نمایش بده؟؟
مثل همین پی سی ورلد خودمون. که تا یوزر و پس رو وارد نکنی تنظیمات کاربر رو نشون نمیده
سلام.
یادمه قبلاً به این خطا برخورد کردم....نقل قول:
اِ پس چرا من میبینم؟؟
متن خطا اینه:
Requested registry access in not allowed
جوابتون اینجاست:
کد:http://www.texttoolkit.com/index.php?option=com_content&view=article&id=74:visual-studio-requested-registry-access-is-not-allowed&catid=35:technology&Itemid=55
دوست عزیز سوالات طراحی وب در بخش طراحی وب Asp.Net انجام مشه.اینجا سوالات Windows Application انجام میشه.نقل قول:
من تمام وقتم اینه که بتونم جواب سوالات دوستان رو بدم.نقل قول:
سلام دوست عزیز من به برنامه نویسی علاقه دارم وتا حدودی هم با سی شارپ اشنایی دارم وبا هاش کار کردم . ولی به یک نفر احتیاج دارم که منو بیشتر راهنمایی بکنه تا بتونم سی شارپ رو خوب یاد بگیرم . من از شما می خوام هر دفعه چند سوال سی شارپ رو مطرح بکنید تا ما انها را انجام بدیم وبتونیم کم کم سطح خودمونو بالا ببریم.
التماس دعا.
چجوری میشه از دیتا بیس اکسل تو برنامه استفاده کرد؟
با VB یا #C
چه خوری میتونم زبان visual basic رو به فارسی تغییر بدم .
سلام
چطوری میشه نام یه فرم رو که مثلا Form1 توی اون نوار بالا به حرکت درآورد (بچرخه، تا آخر فرم بره و دوباره از اول شروع بشه)
توی یه حلقه For یکی یکی شیفت به راست بده.
سلام
به نظر شما کاربرد کدام زبان برنامه نویسی در ایران بیشتر است؟
با تشکر
تو سی شارپ با چه دستوری میشه عکس رو به صورت لوکال آدرس دهی کرد که مثلا اگر برنامه جابجاشد(در کامپیوتر دیگر) عکس نمایش داده شود
مثل دستور Url() در asp.net
تو سی شارپ با چه دستوری میشه عکس رو به صورت لوکال آدرس دهی کرد که مثلا اگر برنامه جابجاشد(در کامپیوتر دیگر) عکس نمایش داده شود
مثل دستور Url() در asp.net
به مستر پیج ربطی نداره شما می تونید منو رو هر جایی بذارید اینکه کجا می ذاریدش هیچ ربطی به بحث ما نداره!اگه شما منوتون رو از طریق sitemap پر می کنید که همون چیزی که گفتم ولی مثلا اگه از طریق linkbutton می خواید برین به صفحات مربوطه احتمالا با این کد بشه (ولی امتحان نکردم) به هر حال باید در قسمت ایونت page load کد نویسی کنید و اگه در Role مربوطه نبود اینویزیبلش کنیدنقل قول:
کد:User.IsInRole("Admin");
هیچ فرقی نداره همون طور که پیج رو ادرس دهی می کنید عبارت '~' می شه روت سایت و از طریق همین ادرس دهی کنید در هنگام کدنویسی هم از SiteMap و کلاسها و توابع زیرمجموعش می تونید استفاده کنید برای کد نویسیش برای اطلاعات بیشتر سرچ کنیدنقل قول:
میخام توی windows application استفاده کنمنقل قول:
واسه عکس گذاشتن توی برنامه به صورت لوکال(پوشه خود برنامه) چیکار باید کرد؟؟