بیشتر به اسم alone in the dark 5 اون رو میشناسن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بیشتر به اسم alone in the dark 5 اون رو میشناسن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه چند تصوير از بازي يزاري من يه جايي گير كردم كه زمين ترك برميداره يه چيزي مياد ميگيردت تو رو اين ور واونور ميكشه بعد دست از ميله ميگيري مياي بالا ولي جايي نيست بري اگه ميشه كمك كن
میشه عکس اونجایی رو که گیر کردی بذاری!
اونطوری راحت تر می تونم راهنماییت کنم
بابا نياز به عكس نيست همون اول بازي هست تو پاركينگ اول كدي وارد ميكني دري باز ميشه از يه طبقه ميري اخرين طبقه يه چيزي زمين را ترك ميزنه معلوم نيست چيه اون تو رو با خودش تا نصف تو خودش ميبره قبل از اون دو نفر را ميكشم قبل هم يه دختر ازت جدا ميشه ميره جايي ديگه.يك كلت هم دارم بعد من بلد نيستم چه جوري عكس ميزارن ميشه بگي...
فکر کنم فهیمدیم...
یک سری شیشه یا بطری هست که میتونی مواد داخل اون رو روی تیرهای اسلحه ات بریزی و با این کار باعث اتش زدن اونها بشی
شما هم اگه اون بطری رو گرفتی با تیرها ترکیبش کن و بعدش به اون چیزی که زمین رو طی میکنه شلیک کن و میتونی اون رو بکشی
نفهميدي اون زير زمينه اصلا شايد هيچي نباشه اصلا زمين خودش ترك ميخوره مياد ميبرم تو خودش ولي ميتونم بيامبيرون اگه بگي چه جوري عكس ميزارن برات ميزارم.ممنون
شما دکمه printscreen کیبورد رو بزنین از باز عکس میگیره
بعد paint رو باز کنین و از منوی edit گزینه past رو بزنین و فایل رو سیو کنین
اخر کار هم اونو توی یک سایت اپلود کنین
فکر کنم فهمیدم کجا گیر کردی.
اون جلو که در پارکینگ بسته سمت چپت اتیش هست 1 چوب یا صندلی یا 1 چیز دیگه بگیر جلوش اتیش بگیره بعد بیا بزن به 1 قسمت از اون در پارکینگه که با چوب جلوش رو گرفتن تا اتیش بگیره.
دوستان هنوز patch یا کرکی چیزی نیومده که مشکل صدای بازی رو حل کنه؟
صدا فقط برا بعضیا مشکل داره اونم به خاطر کرک شدن بازیه! می تونی یه دی وی دی دیگه بخری شاید درست شه تضمین نمی دم!