من خودم همه فیلم هام رو از همین روش کانورت می کنم. خیلی بهتره اولا دستت باز تره برای نوع تبدیل و کیفیت اون و هم اینکه امکاناتی مثل زیر نویس و فریم ریت و ... رو بهتر می تونی مدیریت کنینقل قول:
اگه به اشکال برخوردید بپرسید ...
Printable View
من خودم همه فیلم هام رو از همین روش کانورت می کنم. خیلی بهتره اولا دستت باز تره برای نوع تبدیل و کیفیت اون و هم اینکه امکاناتی مثل زیر نویس و فریم ریت و ... رو بهتر می تونی مدیریت کنینقل قول:
اگه به اشکال برخوردید بپرسید ...
من یک ماهی هست که این دستگاه رو گرفتم و خیلی هم ازش راضیم! به قول خود سامسونگ نمی دونم قبلا چطوری بدون پی 2 داشتم زندگی می کردم...
دوستان یه چند تا سوال داشتم...با اجازه!
1- یه سری امکانات هست که با ریختن آپدیت جدیدش راه افتاده و اطلاعی از کاربردشون ندارم...اگه می شه راهنماییم کنید...مثلا TTS که موقع پخش آن و آف می شه. توی قسمت برنامه ها فایلی باز شده به نام Subway ... این برنامه چجوری راه می یوفته...به چه دردی می خوره اصلا ؟!
2- شنیدم برنامه دیکشنری پی 2 هم اومده...اگه خبر از لینکش دارید لطفا راهنماییم کنید.
3- ریختن فیلم ها توی دستگاه خیلی طول می کشه...اگه بخوایم خودمون با یه برنامه دیگه تبدیل کنیم...چه برنامه ای رو پیشنهاد می کنید؟ برای سایز صفحه اگه بخوایم از بالا و پایین سیاهی داشته باشه...اونقوقت چیکار می شه کرد؟
4- برای خوندن متن های فارسی باید چیکار کرد؟ دستگاه من حروف فارسی رو بر عکس می نویسه؟
.
.
.
ممنون می شم اگه کسی جوابمو بده...
خوشم میاد برای ام پی تری پلیر سامسونگ یه تاپیک جدا باز کردین . یه روز به حرفم میرسید که سامسونگ بهترین ام پی تری پلیرها رو داره و هیچ شرکتی هم به پاش نمیرسه . چه رزولیشن تصویری . چه امکاناتی مثل بلوتوث صفحه 3 اینچ و لمسی
راستی این یه تیکه رو نفهمیدم میشه توضیح بدید . (بلوتوث و امکانات مربوط (ID Caller ، تماس به تلفن و ...) نکنه میخواید بگید گوشی هم هست ؟!!!!!!!!!!!!!!!
خوبنقل قول:
ممنون از سوالات اینم جواب ها :
1- در مورد TTS بگم که مخفف Text to Speech هست و فعلا در ورژن بتا به درستی عمل نمیکنه و برای استفاده از این قابلیت باید برنامه EmoDio رو داشته باشی که اونم فعلا بتا هست ! پس این یک مورد رو فعلا تا زمان عرضه رسمی فایرم ور و برنامه میزاریم کنار
در مورد Subway هم بگم که نقشه مترو هست ! میتونی فایل های شهر مورد نظر مثل لندن رو دانلود کنی بریزی و استفاده کنی که برای ما ایرانی ها هیچ استفاده ای نداره البته فعلا !
3- دیکشنری هم در فایرم ور پک ها هست البته فقط به 2 زبان >> (انگلیسی و کره ای)
3- برنامه ی MediaCoder در صفحه قبلی معرفی شده و لینک دانلودش هم هست ! + قابلیت تنظیم صفحه (حالت Full Screen برای تمام صفحه بدون سیاهی ها !)
4- این مشکل هم فعلا پا بر جاست !
اگه بازم سوالی بود درخدمتم
4-
واقعا راست گفتی امکانات سامسونگ حرف نداره ولی تو کیفیت سونی یه نمه بالاتره !نقل قول:
در مورد سوالت هم باید بگم که از بلوتوث این دستگاه جدای ارسال و دریافت میشه کارهای دیگه هم کرد !!
P2 از پروفایل هندز فری ، کار کیت پشتیبانی میکنه که میشه امکانات زیر رو در صورت اتصال P2 به گوشی داشت :
1- نمایش شماره تلفن ، نام و عکس طرف مقابل بروی P2 و امکان رد و جواب دادن به تماس با خود P2
قابلیت بالا خیلی بدرد خوره زمانی که داری اهنگ گوش میدی و صدای گوشی و حالت ویبره رو نمیفهمی !
2- قابلیت شماره گیری از P2 یا استفاده از دفترچه تلفن P2 یا لیست تماس ذخیره شده در P2 و یا استفاده از Voice Dialing !
3- قابلیت داشتن تمامی فیلد های دفترچه تلفن در پلیر ( ادرس ، تاریخ تولد ، ایمیل ، تعداد فرزند و....... )
البته خیلی سود های دیگری داره این مسایل مثلا دیگه نیاز نداری هدفون رو از گوشت در بیاری تا بتونی با موبایل صحبت کنی و ............
راستی تمامی امکانات بالا توسط پلیر انجام میشه و اصلا نیاز به کار با موبایل نیست !
البته قراره امکان خوندن SMS ها توسط P2 فراهم شه در نسخه 6.84 فایرم ور !!
سلام به همگی .
ممنون از همگی به خصوص علی جان که راهنمایی های عالی میکنه .
موفق باشین .
اینم یه 2تا عکس از صفحه شماره گیر :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون...ایشالله اگه مشکلی بود باز مزاحم می شم!
البته ایشالله که مشکلی نباشه :))
آقا شرمنده من بازم نفهمیدم . یعنی اصلا کار با گوشی نداره و این کارارو انجام میده ؟ خوب 100 در 100 باید سیم کارت بخوره . اخه براچی شماره بگیره اصلا مگه سیم کار داره ؟