آقا میشه یک توضیح کامل در مورد کشتن raam بدید
هر کاری می کنم نمی تونم بکشمش
هر چی تیر میزنم هیچیش نمیشه.......جای بخصوصی باید زد
کمک کنید
Printable View
کمک کنید
باید بزنی تو سزش!!!نقل قول:
کمک کنید
وقتی که اون پرنده ها رو میفرستاد بهش تیر میزدم(تا وقتی که اون پرنده ها دورش باشن مثه سپر عمل میکنن و تیرات بهش کارشاز نیست) البته یه 3 الی 4 باری اون منطقه رو دور زدم!!!!
اگه دقت کنی RAAM میاد جلو وقتی که بهت رسید تو باید بری طرف دیگه محوطه یه چند باری باید این کار رو بکنی...
بچه ها این بازی رو 2 تا دی وی دی هستش و نصبشم خیلی سخته و تا حدودی عجیب فایل هاش رار هستن و اول رو هارد کامپیوتر ریخته می شن بعد از رو هارد کامپیوتر بازی رو باید نصب کرد درست می گم یا شاید بازی که من دارم اینجوریه؟!
ویندوزم رو عوض کردم بازی اجرا نمی شه حالشو ندارم 2باره بازی رونصب کنم لطفا کمک کنید کسی می تونه راهنمایم کنه؟!
آره همینجوریه!!!نقل قول:
بچه ها این بازی رو 2 تا دی وی دی هستش و نصبشم خیلی سخته و تا حدودی عجیب فایل هاش رار هستن و اول رو هارد کامپیوتر ریخته می شن بعد از رو هارد کامپیوتر بازی رو باید نصب کرد درست می گم یا شاید بازی که من دارم اینجوریه؟!
ویندوزم رو عوض کردم بازی اجرا نمی شه حالشو ندارم 2باره بازی رونصب کنم لطفا کمک کنید کسی می تونه راهنمایم کنه؟!
اونایی اولا رو هارد میریزه و بعد از رو اون بازی رو نصب میکنی پاک کردی؟؟
اگه کردی که باید از اول بریزی!!!
پاکش نکردم می رم رو آیکونش اررور می ده نمی ره تو بازی!!!!!!:19:نقل قول:
نه منظورم این بود که بازی رو باید 2 بار نصب کنی دیگه.یه بار از رو سی دی دفعه دوم از رو هارد.نقل قول:
پاکش نکردم می رم رو آیکونش اررور می ده نمی ره تو بازی!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم اونایی رو که دفعه اول ریختی پاکشون کردی؟؟؟؟
بله، متوجه شدم متاسفانه اونا رو تو درایو C ریخته بودم ویندوز عوض کردم همهش پرید ولی بازی رو از رو هارد تو یه درایو دیگه نصب کردمنقل قول:
می خوام بدونم راهی نداره که بازی رو از اول نصب نکنم آخه اینجوری خیلی ستمه!!!:19:
من اين بازي رو نصب كردم بصورت مستقيم نه اينجوري كه شما ميگين نميريخت تو هارد مستقيم نصب ميكرد
بعد اجرا ميكردم نميشد دوسه تا برنامه جانبي زدم مثل DotNet FrameWork2 اومد بالا ولي برا دوستم اينارو هم
نصب ميكنم نمياد
خودمم ميترسم ديگه ويندوز عوض كنم ميگم شايد برا منم نياره كسي ميتونه راهنمايي كنه
نه مناسفانه!!!!نقل قول:
بله، متوجه شدم متاسفانه اونا رو تو درایو C ریخته بودم ویندوز عوض کردم همهش پرید ولی بازی رو از رو هارد تو یه درایو دیگه نصب کردم
می خوام بدونم راهی نداره که بازی رو از اول نصب نکنم آخه اینجوری خیلی ستمه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید از اول نصب کنی!!!
موفق باشی!!!
سلام
من بازی gears of war رو بطور کامل نصب کردم ولی موقع اجرا این پیغام رو میده دلیلش چیه:
H:\gears of war\GEARSOFWAR\binaries_G4WLIVE.exe:you cannot run the game with modified executable code.please reninstall the game
البته من این سوال رو تو تاپیک حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها پرسیدم ولی کسی درست نمیدونست مشکل چیه کمک کنید ممنون میشم