آقاي fswteam ممنون بخاطر اطلاعاتتون.ولي من تمامشو تو تاپيک قبلي تو انجمن متفرقه خوندم.بهتره بگين که آسوما مي ميره و شيکامارو هم اون کسي که آسوما رو ميکشه , ميکشه.که يکي از اعضاي آکاتسوکي بنام هيدان هست.و اينکه آسوما با آکوناي ازدواج کرده و آکوناي حامله ميشه و شيکامارو قول ميده که از بچشون(که فکر کنم پسر باشه)مراقبت کنه.و بعدشم که مرگ اوروچيمارو ............ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اينا رو گفتم چون اولاي آشناييم با ناروتو تو تاپيک قبلي خوندم و فکر نمي کنم گفتنش اشکال داشته باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------
ما که هنوز نميتونيم دانلود کنيم و همچنان بايد منتظر بمانيم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقاي zed2 فهميدم چون خطمون فيبر نوريه ديگه نميشه بگيرم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته قبلشم پشتيباني نمي کردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دوستان خانوم jangel girl درست ميگن.ديگه زيادي داريم از بحث خارج ميشيم.(البته بعضي مواقع هم خوبه که يکم خارج بشيم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )خواهشا هر کس بياد يه نظري بده که در مورد چي بحث کنيم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم بعدا نظرمو ميگم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب اون سوالمم که کسي نميدونه.خودم از حرفاشون فهميدم که اون کلمه اسم تکنيک جديد ناروتو هست که فکر نکنم هنوز تو فيلم ديده باشيم.(معلومه که چقدر بادقت نگاه ميکنين. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
انگليسيش اينطوري ميشه:shi + tsu(a small tsu) +pu + u =shitsupuu
يه جاي ديگه هم هست که همچين حرفايي رو ميگن که مربوط به ساي ميشه.
دوستان بگين که در مورد چي بحث کنيم.