دیروز بازیشو خریدم خیلی جالب نیست زیاد بازی کنی سر گیجه می گیری مخصوصا هنگام تند دویدن
Printable View
دیروز بازیشو خریدم خیلی جالب نیست زیاد بازی کنی سر گیجه می گیری مخصوصا هنگام تند دویدن
دوستان یکی ما رو کمک کنه تا از شر این بازی مسخره راحت بشم واقعا رفته روی اعصابم.یه قسمتی هست که راه رو از پله ها بالا میری بعد باید از اونور پله ها پایین بییایی که میام پایین یه صدای زنی که داخل محفظه هست میاد و وقتی همه چیز رو به حالت قرمز در میارم 3 تا موتور رو نشون میده که باید منفجر بکنی که منفجر هم کردم بعد اون علامت بالای بازی محو میشه و فقط سرباز های به شکل اسکلت میان که هرچی میزنم نمیمیرن به رنگ های قرمز و سبز هستند.نمیدونم باید چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته ..بعد اینکه موتورهارو منفجر کردی باید اون سرباز هارو بکشی کمی سخته از اون اسلحه ای که پودر می کنه استفاده کن ...بعد اینکه کشتیشون یه در هستش باید از اونجا ادامه بدی..نقل قول:
سلام
من اونجایی که باید بری تیربار چیا رو از بین ببری گیر کردم.بعد از این که کشتمشون یک ادم اهنی میاد که با لیزر میاد میزندت هر چی هم بهش تیر میزنم نمیمیره باید چیکار کنم؟
شما باید اول اون 2 تا میله ای که روی شونه ش هست رو بزنی. بهد که اینا رو زدی. 1 میله دیگه میاد بالا. باید اون رو بزنی. وقتی زدیش نابود میشه.نقل قول:
اگه دکمه e رو بزنین بهتر مشخص میشه.
سلام دوستان من رسيدم به جايي كه اون دختره كارولين رو مي خواد نجات بده وبا عنكبوت رو بايد نابود كنه من اينجا گير كردم عنكبوت رو كه ميزني غيب ميشه و از خودش هي عنكبوت كوچولو پرتاب ميكنه كه پدرمونو در ميارن اونو اقا راهي براي به پايان رساندن اين مرحله هستش يا نه
در ضمن با اين توصيفات چقدر تا پايان بردن بازي مونده ؟
خوب نباید بزارین پدرتون رو دربیارن...نقل قول:
سینه عنکبوت بزرگ رو هدف بگیرین (با قدرت تقویت اسلحه ها) و بعد تخمدان های پشتش رو هدف بگیرین بچه های اونرو با ضد هوایی بزنین. به ضد هوایی بعدی برین و سه بار دیگه هم این کارها رو انجام بدین.
تقریبا آخرای بازی هستین...
ویرایش . . .
لطفا حذف شود
سلام اقا زدم پدرشونم دراوردم دي دي دي ...
الان رسيدم به يه جايي كه يه دختره وسط يه توپ بزرگ دوار هستش و هي اززمين از اين اسكلت هاي سبز و قرمز درمياد
من رو درجه سختي هارد بازي ميكنم اقا اين قرمزا رو مي زنم و سبزه اصلا نمي زاره تكون بخورم دوستان لطف كنيد چطور رد كنتم اين قسمت رو ممنون ميشم
اينطور كه من ميبينم بايد قسمت اخر باشه ؟ اره ؟ يا هنوز مونده ؟
سلام.من خودم این بازیو ندارم و سوالایی که میپرسم برای پسرخالمه.اگه نامفهوم بود ببخشید.
الان یه جایی گیر کرده که یه مرده هست و نمیشه بهش تیر زد یعنی انگار یه چیز جلوشه.میگفت اول دو نفر بودن بعد اون یکی رفت.بعد میگفت یه ستون هایی هم اونجاست.و این مرحله بعد از کشتی های پرندست.حالا اگه کسی از دوستان چیزی از اینا سر درآورد کمک کنه چون خودم چیزی نفهمیدم.