چشم...نقل قول:
البته الان میخام برم بخوابم...
ایشالا فردا.....
خبرشو بت میدم....
Printable View
چشم...نقل قول:
البته الان میخام برم بخوابم...
ایشالا فردا.....
خبرشو بت میدم....
با درود
حضور دوستان گرامی من یک گوشی نوکیا 5310 به نظر می اید از نوع چینی است دارم هر کاری میکنم نه با کابل یو اس بی و نه با بلوتوث به نرم افزار پاور سویت وصل نمی شود کامپیوتر گوشی را میشناسد فایل رد وبدل میشود اما نرم افزار پاور سوییت ارور نات کانکشن میدهد دوم اینکه در قسمت دفترچه تلفن اسامی وتلفنها را که می اورم شماره را نمی گیرد می نویسد ای پی دیال بدهید در قسمت ای پی دیال ای پی دیال را دیس ایبل میکنم ایبار مینوسد ای پی دیال دیس ایبل است البته با همین دفترچه ونامها اس ام اس می فرستد و ای پی دیال نمی خواهد درحالت معمولی هم شماره میدهم و کانکت میشود از دوستان و سروران گرامی خواهش میکنم راهنمایی کنند چو ن میخواهم دستگاه را اپدیت کنم .
با سپاس فراوان
کسی می دونه که می توان n80 معمولی را به n73 موزیکال تبدیل کرد ؟
فقط گوشیهای هم نام رو میشه به هم تبدیل کرد،مثل :نقل قول:
ان73 معمولی به ان73موزیکال
ان70 معمولی به ان70 موزیکال
ان80 معمولی به ان80 اینترنت ادیشن
و.........
دوست عزيز هر موقع مطمئن شدي گوشيت مال شركت نوكيا هستش از اين سوالا بپرسنقل قول:
آقا تورو خدا کمک . من 6680 دارم. کشتم خودمووو . آخرین ورژن nsu رو گرفتم. pc suite رو هم یه بار دیگه نصب کردم اما باز همون ارور connected phone not recognized رو می ده. عصابمو بهم ریخته کمک کنین.نقل قول:
مشكل شما نشناختن گوشي توسط nsu هستش...pc suite رو كه دوباره نصب كردي بذار گوشي رو بشناسه و درايوراشو نصب كنه بعد برو سراغ nsu...نقل قول:
آقا یه چیزه جدید :
ورژن جدید nss رو نصب کنید NSS103814
با پی سی سوئیت مشکل نداره و با هم هماهنگ هستن ......
----------------نقل قول:
همین مشکل را سر آپدیت N95 معمولی داشتیم و هر کاری می کردیم درست نمیشد.
ولی می دونی مشکل کجا بود؟؟
مشکل ویندوز بود.
شما هم ویندوزت را عوض کن و بعد دوباره سعی کن 100% کار می کنه :46:
موفق باشی :11:
سلام من دیشب گوشیمو (n73)اپدیت کردم با دایل اپ( 3:30دقیقه طول کشید ) با پروداکت کد اینترنت ادیشن حالا گوشیم اصلا فارسی رو ساپورت نمی کنه smsهای فارسی رو مربع نشون میده حتی با برنامه sms فارسی هم نمیتونم فارسی بنویسم کلا 2 تا زبان انگلیسی و چینی داره راهی هست که فونت فارسی بهش اضافه کنیم که sms های فارسی رو نشون بده