با هیچ Emotion ی نمی تونم احساسمو بیان کنم فقط می تونم بگم ترکیبی از جنون و پارانویاست.:19:نقل قول:
Printable View
با هیچ Emotion ی نمی تونم احساسمو بیان کنم فقط می تونم بگم ترکیبی از جنون و پارانویاست.:19:نقل قول:
سایت که سالمه !نقل قول:
کد:http://www.chelseafc.com
چند دقیقه پیش زده بود The Servers Is Too Busy
آخرین اظهارات مورینیو :37:
ژوزه مورینیو آخرین مسائل و اظهارات مطرح شده در سایت چلسی را تایید کرد .:37:
مورینیو گفت : " من به دوره کاریم چلسی افتخار می کنم و فکر می کنم تصمیمی که در می 2004 برای آمدن به انگلستان گرفتم بهترین تصمیمم بود .
" بهترین دوران حرفه ای خود را در اینجا داشته ام من می خواهم از تمام کسانی که چلسی را در این مدت حمایت کردن تشکر کنم و از اینکه این یک پایان خوش بدون پایان نبود .
" برای باشگاه آروزی بهترین موفقیت ها را می کنم باشگاهی که برای همیشه با آن ارتباط خواهم داشت برای لحظه های تاریخی که با آن داشتم .:45:
" برای بازیکنان آرزوی خوشبختی و موفقیت در فوتبال و زندگی شخصیشان را دارم . :45:
و در آخر از همسر و خانواده ام تشکر می کنم و از تمام رفتار دوستانه ای که همه به من داشته اند .:45:
:19:
حالا ما هیچی........... دیگه ببینین خود بازیکنا چه حسی دارند از اینکه مورینیو رفته:41:
تازه دو روز دیگه هم با منچستر بازی داریم:19:
ما هم یکم گریه کنیم سبک شیم:37::37::37::37:
خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااا آخه چرا ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره تازه چلسی یه بازیکن اسراییلی هم داره: "تال بن هایم":2:نقل قول:
این تیکه رو ببین :نقل قول:
مردک 51 ساله از دوستان نزدیک رومن آبرامویچ است .که تابستان به باشگاه پیوست و توسط مورینیو به او گفته شده بود که در کار تیم دخالت نکند و هم اکنون او جایگاه خود را در تیم مربی گری چلسی حفظ کرده است . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:The 51-year-old, a close friend of Roman Abramovich, joined the club in the summer and was told by Mourinho not to interfere in team affairs.
Until now Grant has held a place on the Chelsea board.