این همه دردسر آدم دیوونه میشهنقل قول:
Printable View
این همه دردسر آدم دیوونه میشهنقل قول:
نقل قول:
در حال حاضر چه باید کرد(حالا که پیش اومده )شما بگید چکار کنیم
خیر سرمون اومدیم با اساتید مشورت کنیم:13:
نقل قول:مبارکت باشه دوست عزیز:11:نقل قول:
بقیه ی مشکل ها چیزی نیست فقط می مونه مداد و c که اون هم فکر میکنم به خاطر خود کلید باشه که در درست کردن مشکل پیدا کرده(کار خانه) و فکر نکنم چراغ زیرش مشکلی داشته باشه. خوب حالا اگه تو هم مثل من روی خرید حساس باشی(مثلا من وقتی یک cd می خرم اگر یک تکه از کارتونش تا شده باشه cd را عوض می کنم) حالا به خودت بسگی داره که می خواهی عوضش کنی یا نه ولی من فکر نکنم اصفهان سل زیر بار این حرف بره چون الان گوشیت دست دومه مگر اینکه با یک دسته دوم دیگه عوض کنه که ریسک کردنش زیاده. بازم میگم به خودت بسگی داره
آنتی ویروس داره ولی باید دانلودش کنی.من دانلود کردم ولی بعد باید اکتیوش کنی که بازم دردسره . آنتی ویروس ها ی انجمن خودمون هم را دان کردم ولی احتاج به آپدیت داشتند. فعلا هم آنتی ویروسی که مال خود گوشی هست را به صورت اکتیو نشده استفاده می کنم. جالب هست چون در task manager قرار می گیره و همیشه فعال است.به دنبال یک آنتی ویروس خوب هستم. ولی فکر کنم بهترین راه خرید cd های موجود در بازار است.نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
متاسفانه دوست عزیز reza20067 حق با این دوستمون هست.چون گوشی شما گارانتی نداره باید کمی خرج کنی. ولی مشکل شما قابل حل است همان طور که اگر گارانتی داشت قابل حل بود.نقل قول:
شما باید گوشی را ببری پیش یک کاردان.اگر قابل تعمییر بود که برات تعمییر میکنه. شاید هم اصلا مشکلت سوختن نباشه و خرجی برات نداشته باشه( که ان شاالله همین طوره). و اگر هم سوخته چاره ای جز عوض کردن نداری:13::41:
شاید واقعا این فایل ها خراب شده اند.یک سری فایل های جدید که قبلا بقیه امتحان کردند را امتحان کن. البته بعید می دونم ولی یه دستی هم به تاریخ گوشیت بزننقل قول:
sha2ow جان اگه خواسته باشی دانلود کنی یا آپدیت چجوری انجام میشه باید وصل بشه به کامپیوترنقل قول:
آنتی ویروس داره ولی باید دانلودش کنی.من دانلود کردم ولی بعد باید اکتیوش کنی که بازم دردسره . آنتی ویروس ها ی انجمن خودمون هم را دان کردم ولی احتاج به آپدیت داشتند. فعلا هم آنتی ویروسی که مال خود گوشی هست را به صورت اکتیو نشده استفاده می کنم. جالب هست چون در task manager قرار می گیره و همیشه فعال است.به دنبال یک آنتی ویروس خوب هستم. ولی فکر کنم بهترین راه خرید cd های موجود در بازار است.
آره باید به اینترنت وصل بشی ولی نه با pc بلکه با خود موبالت مثلا از طریق gprs یا edgeنقل قول:
سلام به همگي...
بهترين راه براي برطرف كردن بهم ريختگي music هاي اضافه شده به گوشي چيه؟..اصلا چرا وقتي فايلي رو كه ميريزي تو گوشي كه ميري ميره تو gallery/tracks.... و اونجا تمام track ها به هم ريخته قاطي مي شن و مجبوري خودت playlist بسازي؟....؟درستش كجا بايست ريخت كه ...همون فايل خودش يك play list باشه..؟
ضمنا يكي لطف كنه link جديد update ،version گوشي رو بده..
من هم همین مشکل را دارم ولی فعلا چاره ای نیست تا برنامه ای براش بیاد
سلام دوستان من یه n73 موزیکال گرفتم 3 روز پیش ولی الان چک کردم سریال نامیر کارتن با گوشی یکی نیست ضمنا من هنوز پول بابت گوشی ندادم چیکار کنم و همینجوری چقدر میارزه