عرضیه شب آخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( از عمد اينطوري نوشتم تا حال بعضي ها رو بگيرم - طرف هميشگي اين اسمايلي رو مي گما - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين نشون ميده چقدر من آدم انتقاد پذيريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اين نقد ها چقدر روم تاثير گذاشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
پست هاي قبلي كه ايراداتم رو بهم گفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خيلي بيشتر به دلم نشست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اين پست هاي آخري كه به نظر تعارف توش ديده ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر حال از لطف دوستان ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط يه موضوع خيلي مهم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سجاد جان به آبي نوشتن اشاره كردند كه
اعصاب خرد كن هست !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تا وقت هست در اين مورد بفرماييد
واقعاً اين رنگ آبي كه مي نويسم حرص در بياره ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس من با چه رنگي بنوسم كه اعصابتـون رو بيشتر خرد .... ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ببخشيد
اصلاً خرد نكنه ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بدون آب و نون مي تونم زندگي كنم
ولي بدون رنگ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]