نه کد بریکر رو میدونستم
می خواستم به صورت مستقیم وارد کنم البته فعلا در مرحله آزمایشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از همگی
Printable View
نه کد بریکر رو میدونستم
می خواستم به صورت مستقیم وارد کنم البته فعلا در مرحله آزمایشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از همگی
دمت گرم سیدی روش چه آرمی داره برای من یه ford gt آبی رنگ هست مشکل من اونجاست که تو بازی Granturismo4 وقتی قسمت profeshenal تموم میکنی یه فورد gt جایزه میده بعد پیغام youcanwatchendingmovie میاد که وقتی ok میزنی دیگه loadنمیشه ونمیشه سیو کرد اگه میدونی راهنمایی کن خیلی تو کفم :19::41:نقل قول:
این مشکل رو تو قسمت مشکلات بازیهای پلی استیشن1و2 هم مطرح کرده بودم که یکی گفت باید patch بسازی
والا سی دی من هیچ آرم خاصی نداره. همون اوایل که اومده بود خریدمش .هنوزم کار میکنه و هیچ مشکلی نداره.
سلام.یه سوال دارم...قسمتی توو فروم هم هست که بشه درخواست داد برای دموی های ابتدای بازی ها؟!
همون فیلم هاشون رو می گم!
ممنون می شم بگید.
فكر نميكنم همچين تاپيكي اينجا باشهنقل قول:
چون من خودم اولين باره به شخصه ميشنوم كسي درخواست INTRO يك بازي رو بكنه
ولي اين فيلم ها در بعضي بازيها ميشه اونها رو روي PC با نرم افزار مخصوصش از توي DVD بازي ديد
با اجازه دوستان
معمولا دمو ها با فرمت Bin هستند که نمیشه اکسترکتشون کرد
ولی بعضی ها با فرمت مشخصی مثل Bink هستند که راحت با برنامه مخصوصش میشه دید
البته توی یوتوب میشه دمو ها رو سرچ کرد و دید من خودم دمو چند تا رو پیدا کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم دموی بازی پرو 8 رو می خواستم ولی نمیشه از جایی گیرش آورد...
اون قسمتی رو که من نوشتم بدون مشکل رد کردی من تا %80 رفتم ولی اینجا که نوشتم گیر کردم حالا به نظرت با توجه به مشکل من ایراد از سی دیه یا از دستگاه ممنون:5:نقل قول:
از بازی جانم برو یکی دیگه بگیر و امتحانش کن.:11:نقل قول:
سلام خسته نباشيد نميدونم چرا بازي هاي كه روي cd ايت ميكنم لگوشو ميراره ولي يك هو وايميسته ولي dvd هاي رايتي رو ميخونه لطفا راهنماي كنيد ممنون