سلام وسترن جون!نقل قول:
من یه پیشنهاد برادرانه برات دارم، یعنی اینکه نمیخام نصیحتت کنم، قلم شما بسیار شیوا است و شکی هم توش نیست ولی...
اینکه شما هربار میای و یه قسمت کوچیکی از رمان رو اینجا میزاری، به نظر من ممکن زیاد خوب نباشه...
تمرکزت رو که خیلی لازم داری، ازت می گیره و نمی تونی دنباله و فصلهای رمان رو اونجور که میخای دربیاری...
مثلاً شما رمانهای قبلیت رو از قبل نوشته بودی و فصل به فصل تو سایت می زاشتی، این مشکلی نداشت چون که نگارش رمان تموم شده بود. می دونی به نظر من بهتره که حداقل فصل به فصل این رمان جدیدت رو بزاری، تا بتونی روی رمان تمرکز بیشتری داشته باشی، و یا اینکه وقت کافی داشته باشی تا بتونی تصحیحش کنی و بعد تو سایت قرار بدی. این رویه ای که شما داری دنبال می کنی، به نظر یه مقدار عجولانه میاد! (شاید هم من دارم اشتباه می کنم) و در ضمن خواننده ها هم سر در گم می شن، چون باید تیکه تیکه رمانتون رو بخونن...
مثلاً تو می تونستی نصف رمان رو بنویسی و بعد بزاری تو سایت و نظر خواهی کنی از بقیه که نیمه دومش رو چی جوری بنویسم یا چی جوری خط سیر رمان رو دنبال کنم...
خودت بهتر می دونی که تعریف زیاد از یه نویسنده همیشه هم خوب نیست، انتقاد هم لازمه... هرچند اینها یه پیشنهاد برادرانه بود و دیگر هیچ!
به هر حال امیدوارم بقیه دوستان خرده نگیرند که چرا مانع میشی نویسنده محبوب ما فعالیتهاشو ادامه بده!!!