وقتی نشه آنلاین استفاده کرد بهتره برنامه حذف بشه:31:نقل قول:
Printable View
وقتی نشه آنلاین استفاده کرد بهتره برنامه حذف بشه:31:نقل قول:
دوستان كسي نيست جواب بده؟نقل قول:
سلام.دوستان کسی لینک از گلوساری آریان پور داره بذاره؟؟؟؟خیلی واجبه.هرچی میگردم پیدا نمیکنم.
فقط زمان (نصب و کرک کردن و محدود سازی از طریق ویندوز ) نباید آنلاین بود بعد باخیال راحت آن لاین استفاده کنیدنقل قول:
خدمت شمانقل قول:
گلوسوری آریان پور برا بابیلون:
بچه ها من این چند تا گلوسوری رو میخوام برا بابیلون:
Merriam Webster Visual Dictionary
American Heritage Dictionary, 4th Edition - With image 59M.
American Slang (v0.2,
Probert Encyclopedia of Slang (v1.9
نیاز شدید دارم واقعا ممنون میشم کسی کمک کنه.
از اینجا میشه دانلود کرد؟:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیکشنری دوم تو این صفحه هستش.
سلام.آقا ممنون بابت لینکی گذاشتی ولی قبلا اینو امتحان کردم نمیتونم ازش دانلود کنم این دفعه هم امتحان کردم باز هم نشد.نقل قول:
درمورد لینکی سوال کردین که میشه ازش دانلود کرد یا نه من امتحان کردم شد.البته روی گزینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید کلیک کنی. یه فایل 60 kb هست.
این لینک مشکلی نداره من خودم از همین لینک گرفتم و نصب کردم. اگر دایال آپ هستی زیاد باید صبر کنی.
اگر نتونستی تو سایت خود بابیلون هم هست:
اون دیکشنری به اسم Salaty English-Farsi Dict. (Graphical verL] همون آریان پور هست.
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------
اینجا برو گزینه دانلود رو بزن:
سلام
دوستان بابیلون من چند وقته که از کار میافته ، حذف و نصب مجدد هم کردم درست نشد ، آپدیت رو هم خاموش کردم ولی بازم خراب میشه .
لطفا راهنمایی بفرمایید ، ممنون
نقل قول:
آخرش كسي جواب منو نداد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مشكل از غير مجاز بودن ديكشنري ات است.اگه بابيلون بفهمه تقلب كردي يكي از اتفاقاتي كه ممكنه بيفته همينهنقل قول:
اگر كرك جديد پيدا شود مشكلت حل مي شود