آقا من از این چیزایی که گفتین هیچی نفهمیدم
اگه گوشیمو ببرم به یه مغازه یارو میتونه این کارا رو واسم بکنه؟
Printable View
آقا من از این چیزایی که گفتین هیچی نفهمیدم
اگه گوشیمو ببرم به یه مغازه یارو میتونه این کارا رو واسم بکنه؟
چرا آخه کاره سختی نیست . دلتو بزن به دریا یک قرص اکس بخور کارو شروع کن . حتما" موفق می شی ...
نقل قول:
فریمور جدید اینها هستند....
FS : W810_R4ED001_FS_M_EAST_N_AFR_RED49 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MAIN : W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پک customize هم که باید دانلود کنی .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یاید اینو دانلود کنی: model_CDA102555_6_M_EAST_N_AFR.zip
بعد گوشیو وصل میکنی به ++XS ...فلش main و fs رو تیک میزنی و آدرسشو میدی(از حالت زیپ خارجشون کن)......با ++xs هم main هم fs رو روش فلش کن....customize نکن.......پس customize رو تیک نزن!!... بعد که فلش کرد گوشیو روشن نکن! اون فایل ssw رو روش فلش کن بعد وصل کن به فار و پک customize رو کپی کن تو tpa\preset\custom چند تا فایله...اخر سر هم louder رو خاموش کن (تو فار ) بیا بیرون بعد دوباره main رو رو گوشی فلش کن تا گوشی روشن بشه.....
قبل از هک باید این کارو بکنی چون اگه بعد از هک گوشیو فلش کنی همه چی پاک میشه و برمیگرده به حالت اولش.............:27:
نقل قول:
گشتم نبود نگرد که نیست....:27: :11: .
:27: :41: :27: :41: :21: :8: ، عواقب افسردگی مزمن ناشی از جستجوی بی حاصل ... :46:نقل قول:
فلش کردم بیرون دوباره من میگم نمیتونم با فار کار کنم کپی نمیشه تو میگی دوباره با فار!
آقا یکی جواب ما رو بده
اگه ببرم دم یه مغازه میتونه این کار ها رو واسم بکنه؟
نخیر نمی تونه .
من که ندیدم کسی بیرون از این کارا سردربیاره !!!
حتی من نتوستم تو ارومیه کسی رو پیدا کنم که بدونه گوشی Brown هست یعنی چی !!!!
( حالا ببین می خواستم بدم کیا واسم گوشی رو Red کنن )
راستی از بچه ها کسی می دونه چطوری با باکس گوشی W810 CID 49 Brown رو به Red تبدیل می کنن ؟
بیچیاره شدم:41:
من یه 2-3 باری گوشیمو با PhoneXS2.1ALPHA6(چون چنجه) بهش برنامه دادم.مثلا دریور دوربین و صدا چند تا منوی فلش و والمن ولی دیگه هک نمیشه!!!
دیگه با PhoneXS2.1ALPHA6 هک نمیشه و تونستم یه بار با XS++ هکش کنم یعنی در زمانی که دیگه PhoneXS2.1ALPHA6 روش جواب نمیده با XS++ هکش کردم ولی الان دیگه به هیچ وجه با هیچ برنامه ای هک نمیشه ولی مشکل من هک نشدنش نیست.:2:
مشکلم اینه که گوشیم هنگ میکنه و باید خاموش روشن کنم درست شه دیگه داره حالمو میگیره.گوشیم اصلا نمیدونست هنگ چیه ولی الان پشت هم داره هنگ میکنه:19: :19: :19: :19: :19: چیکار کنم؟
باید حتما بدم فلش کنن؟
اگه فلش کنن تم های فلشی که ریختم تو گوشی میپره؟درایور صدا و دوربین چی؟
اصلا راهی نداره که سریال گوشیمو جایی ثبت کنم تا اصلی شه؟:41:
نقل قول:
حتما اینقدر چیز توش چپوندی (آپلود کردی ) اعم از منو اسکین...که سنگین شده ...باید فلش شه ....همی چی هم میشه مثله روزه اولش...مخابرات هم مثل اینکه دیگه ثبت نمیکنه ....پر شده...ایندفه که فلش کردی توش چیز زیاد پر نکنی که دوباره هنگ میکنه ها....نمن چند روز پیش فلش کردم...خیلی توپ شد...