حجم فن آوا مگه تموم میشه که سرعت بره رو ستون دوم؟:n02:نقل قول:
Printable View
حجم فن آوا مگه تموم میشه که سرعت بره رو ستون دوم؟:n02:نقل قول:
در خواست جمع آوری دادم و ثبت نام در شاتل هم انجام شده ولی گول این 50 60 تومن رو نخورید دفعه اول حسابی پیادتون می کنند!
سرویس 8 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخوام صرفا جدول رو واست بگم چطوری حساب میکنه ....نقل قول:
ببین تو ترافیک بین الملل این ۶۹ مگ دانلود و ۱۰ مگ آپلود که داشتی دقیقا همون مقداریه که تو واقعا مصرف کردی (یعنی اگه یه net meter روی مودم یا فرضا دیوایس هات نصب باشه مجموعا همین ۲ عدد رو برای up/down نشون میدن) اما وقتی میاد سر محاسبه و به اصطلاح کسر کردن باید بدونی اسیاتک میاد میگه چون بین الملل مصرف کردی ضریب ۲ بهش تعلق میگیره و میشه به ترتیب ۱۴۰ و ۲۰ که جمعا کسر شده ش همون ۱۶۰ میشه که نوشته و خودتم اشاره کردی .
این نوع محاسبه یعنی معیار قرار دادن ترافیک داخلی به عنوان پیشفرض (با ضریب ۱)
میخوام بگم هیچ تفاوتی نمیکرد اگه خارجی رو نرمال و دیفالت قرار میداد و میومد به جای ۱۶۰ مگ کسر ازت دقیقا ۸۰ مگ خودتو کسر میکرد . چون اونوقت تو پنلت میزد ۱۵۰ گیگ به جای ۳۰۰ گیگ . (میگم که این تفاوت بیس و معیاره میشه از دو زاویه مگاه کرد مشکلی نداره)
یعنی یه جور بازی با اعداد و نحوه محاسبه س
تصویری بگم بهت
۱ ۲ ۳ ۴ .... ۱۵۰
۲ ۴ ۶ ۸ ... ۳۰۰
هیچ فرقی با هم ندارن نه واسه اسیاتک فروشنده نه واسه من و تو خریدار . در هر دو حالت سقف مصرف ممکن من و تو با سرعت ۱۶ مگ دقیقا ۱۵۰ گیگ هست نه بیشتر نه کمتر .
قعلا ترافیک ۱/۲ رقبا یا ورداشتن گیگ باکس یا شبانه رایگان هست که همه رو به خاک سیا نشونده . وقتی فشفشه های وب رو میخونم خونم به جوش میاد . وقتی ۳۵۰ گیگ شاتل رو میبینم همینطور . وقتی شبانه فن اوا و بقیه رو میبینم همینطور
نمیدونم این اینترنت ۱ کی میخواد یه تکونی بده
دوست عزیز فعلا برای قضاوت زودهنقل قول:
هروقت از فن آوا استفاده کردید و راضی بودید بیاید بگید ماهم تخلیه کنیم
صحبت های ضد و نقیضی در مورد کیفیت و پشتیبانی فن آوا شنیده میشه
این ۱۵ تومن هزینه راه اندازی همونیه که طرف میاد مودم رو واست ست میکنه ؟ اخه زده مقدار یک دستگاه رایانه!:n36:نقل قول:
ببینید در مورد کیفیت رو خط تلفن مخصوصا با این زیرساخت و اقعا تضمین دادن کار سختیه!نقل قول:
همین خونه ما یهو میبینی SNR به قدری میاد پایین خود به خود که خط گشش 2 مگابیت هم نداره ولی در حالت عادی تا 19 مگابیت کشش داره.
کلا اینترنت گرفتن روی خط اونم غیر از فیبر نوری فکر می کنم اکثر جاها منسوخ شده، چون همین الانم خیلی ها حتی نمی تونن سرعت 4 مگابیت رو بگیرن.
هنوز زیر ساخت ها ضعیفه.
شبانه نامحدود 3 تا 9 صبح همراه اولنقل قول:
من ایده ام اینه :
دانلودهامو جمع کنم هر وقت اندازه ۶۰ گیگ شد یه بسته شبانه ایرانسل ۳ ساعته بگیرم و با سرعت دانلودش کنم.
برای روز هم یه طرح ۲ مگابیت بگیرم از یکی از شرکت های adsl که قیمت مناسب میده.
من میتونم مصرف کنم و خودمو پر مصرف حساب کنم ولی این adsl محل زندگی من برام بیشتر از ماهی ۲۵ تومن بی ارزشه بخوام بدم ( دانلود ۳۵۰ تا ۴۰۰ کیلوبایت / اپلود ۵۰ کیلوبایت ). بخاطر همین فعلا در کم مصرفی طی میکنم.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
خدا رو شکر امروز زنگ زدم فن آوا و گفتن پورت خالی داریم تو شهید نظری. یوزر و پسوورد هم بهم دادن. در مورد تخلیه از آسیاتکم که بلافاصله شکایت کرده بودم، امروز زنگ زدم داخلی 4 و گفتم طبق گفته وزیر باید خط سریع تخلیه بشه و گفت نه به ما گفتن بین 3 الی 7 روز کاری، گفتم من این چیزا حالیم نیست، باید طبق گفته وزیر عمل کنید، گفت پیگیری میکنیم!نقل قول:
دوست عزیز حتما لازم نیست مثل من به فن آوا برید! پیشگامان هم 1 ترا میده یا شاتل 350 تا بین الملل میده. تخلیه از آسیاتک بهترین کاره باز میل خودتونه. اگر تمدید کنید، اینا رسما به ریشتون میخندننقل قول:
چشم فن آوا که وصل شد حتما از کیفیتش میگم که بدرد دوستان بخوره
جشنواره هست میتونستین 3 ماهه 8 مگ رو با قیمت 120 تومن بخرین.نقل قول:
اون هزینه راه اندازی رو یکی از دوستان من 195 شکایت کرد و از شاتل پس گرفت چون اصولا نباید اجباری باشه.
محتوای مخفی: shatel