اثرگذاره دوست عزیز. اتفاقا یه قسمت در مورد همین شکایت pcm هم دارهنقل قول:
Printable View
اثرگذاره دوست عزیز. اتفاقا یه قسمت در مورد همین شکایت pcm هم دارهنقل قول:
من دقیقا از 91/12/27 مشترک آسیاتک حروم خور بودم تا امروز یعنی 96/10/3 و خیلی هم راضیم که تخلیه زدم. اینا تعرفه هاشون رو اصلاح نخواهند کرد خیالتون راحت. اصلاح هم بکنن، 1 ماه دیگه کشش میدن و فوق فوق فوقش در حد شاتل یعنی 350 تا بین الملل بدن ( که اینم بعیده نظرم اینه که روی 250 تا 300 گیگ میذارن ). البته نظر اصلیم اینه که با این روند شاید اصلا تعرفه هاشون رو عوض نکنن. زمان رو از دست ندین و تخلیه کنید بره و از نت های ترابایتی لذت ببرید :n10:
این حروم زاده ها دقیقا چطوری حساب میکنن حجمو ؟
من امروز سرویسم تموم شد و بر خلاف میلم و ناخواسته و فقط به دلیل مرکز مخابراتی حروم زاده حکمت شعار که الان دو سه سالی هست از هیچ شرکتی نمیشه سرویس گرفت ناچارا با این اسیاتک دزد تمدید کردم و امروز اولین روزی هست که از این سرویس های جدید استفاده میکنم .
الان رفتم ریز مصرف دیدم اصلا موندم . الان دقیقا چطوری حساب شده ؟:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا زده دریافتی 69 مگ بعد 160 مگ کم کرده ؟!!!
من میدیدم تو این دو هفته این حجمم چرا هی زود تموم میشه هی باید حجم بخرم در حالی که من اصلا حجم زیاد نمیخرم چون مدیریت میکنم و دانلودامو شبانه میذاشتم ولی خوب نرفتم ریز مصرف ها رو ببینم امروز سرویس جدید گرفتم دیدم امروز 500 مگ کم کرده گفتم من اصلا مصرفی نداشتم رفتم ریز مصرفا رو دیدم اصلا شاخ در اوردم .
حروم زاده تر از اسیاتک و مدیراش نیست
لعنت به مدیر و کلا دار و دسته مرکز مخابراتی حکمت شعار که انحصاری کرده نتو
حکمت شعار میشه منطقه چند تهران؟ به 195 شکایت کردین؟ اگه نکردین حتما این کار رو انجام بدین ( هم در مورد حجم خوری و هم در مورد انحصاری کردن مرکز مخابراتی که در اصل باید 2 تا شکایت جداگونه یکی از مخابرات و یکی هم از آسیاتک انجام بدین )نقل قول:
من منطقه 8 م . ولی خود مرکز مخابراتی تو منطقه 7 هست انگارنقل قول:
در مورد این مشکلشم بچه ها تاپیک زدن هنوزم مشکل حل نشده
نه شکایت نکردم اخه این شکایتا هم کشکیه اینا همشون سرشون تو یه آخوره و با شکایت کردن تو این مملکت به جایی نمیرسیم مگر اینکه پارتی باشه وسط کارتو پیش ببره
واسه ما که با شبانه آسیاشت 600 تا 800 گیگ ماهی میگرفتیم, سرویسی هست؟
به نظر شبانه شاتل و فن اوا هم محدوديت روش نباشهنقل قول:
منم مثه تو گیر اینا افتادم حکمت شعارم یه تاپیکم زدم تو همینجا برو ببین ماله 6 ساله پیشه هنوز مشکل دارمنقل قول:
خاک تو سره آسیاتک, این فناوا خیلی خوبه, خطم جم کنم میرم اونجا
شعارش زده «تا میتونید دانلود کنید..»
اینم شب رایگانش
من منطقه 7، مرکز نظری هستم شانس اوردم پس! ولی با این چیزایی که گفتین بعید نیست فردا از فن آوا زنگ بزنن بگن اونجا پورت نداریم! فردا اول وقت ازشون استعلام میگیرم که یه موقع گیر مخابرات یا دوباره گیر آسیاتک نیفتم و مجبور نشم به زور از اونا سرویس بگیرم که بیچاره میشم. مخابرات و آسیاتک جفتشون آشغالننقل قول: