خوب مال منم 2 مگه با این فرق که من تا 2 هفته پیش شبی 12 گیگ می گرفتم ولی الان این وضعیتمنقل قول:
میگم کاکو دیگه دقل بازی در نیار شکست بپزیر و خلاص:n02:
Printable View
خوب مال منم 2 مگه با این فرق که من تا 2 هفته پیش شبی 12 گیگ می گرفتم ولی الان این وضعیتمنقل قول:
میگم کاکو دیگه دقل بازی در نیار شکست بپزیر و خلاص:n02:
یه دلخوشی میخوایم داشته باشیم اگه گذاشتی عامو؟!:n28:
آره من 1ماه که نت نداشتم رو دیال آپ بودم خیلی خوب بود:n02:نقل قول:
سرعته من از همه کمتره الان رو ۱۲ کلیو بایته
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سرعتم با idm 12 بود الان شده 4 ! بزارید تست بگیرم ببینم اصلا میشه این لینک رو بزارم؟ با کارای خاص الان دارم پست میدم
نه اقا اسپید تست نتونست تست رو کامل کنه!
والله من از سرعت نتم راضیم فقط اگه دانلود شبانه داشت عالی میشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نه بیا راضی نباش.اینطوری میکنن حجم ترافیکتو قورت بده. باز حجم بگیری:n09:
سلام دوستان.من از سایت سرورهای داخلی مثل پی سی دانلود یا سافت98 دانلود می کنم سرعت دانلودم خیلی میاد پایین ولی از سرورهای خارجی اینطوری نیست چرا؟
نقل قول:نقل قول:دوست عزیز. مطمئنی تو تایپ اطلاعات دچار اشتباه نشدی؟ یعنی الآن سرعت خطت رو روی 256 کیلوبیت در ثانیه بستن. اتفاقاً وضع خطت چندان تعریفی نداره. با مدولاسیونی که الآن خطت داره حداکثر تا 3.5 مگابیت دانلودت بکشه. اگه از پارسآنلاین بگیری خطت رو روی 2مگابیت میبنده. بالاتر با این آماری که دادی خطت احتمالاً نمیکشه.نقل قول:
البته به نظرم سیمکشی داخل ساختمون خط تلفنت ایراد داره. چون با attenuantion 42.9 حداکثر ریت داناستریمت باید حدود 6500 کیلوبیت در ثانیه (6.5مگابیت در ثانیه) باشه که الآن تقریباً نصف اونه. از طرف دیگه، CRC داوناستریمت هم خیلی بالاست. یعنی خطت ایراد داره و تعداد خطای دریافت اطلاعات خیلی زیاده. بیشتر از 48 هزار خطا.
یه سؤال. الآن از کجا سرویس میگیری؟
این سرورها رو چون دانلود ازش زیاده سیستم مدیریت ترافیک پارسآنلاین محدود میکنه (به احتمال زیاد). اما یه بخشی از کم بودن سرعتشون هم ممکنه به محدودیت پهنای باند خود اون سرورها مربوط باشه که تو ساعتهای شلوغی به علت مراجعه همزمان کاربران زیاد نمیتونن به هر کاربر بیشتر از یه سرعت مشخصی رو بدن.نقل قول:
ولی سرورهای خارجی که شما تست کردین احتمالاً هنوز تو بلکلیست پارسآنلاین وارد نشدن. به همین دلیل سرعت دانلود ازشون محدودیتی نداره.
اینه سیستم مدیریت ترافیک پارسآنلاین که به رایگان برای همه کاربران فعال شده.