منم تا 4 روز دیگه تخلیه میکنم میرم شاتل خطم بیشتر از 8 مگ نمی کشه و الی پول 16 ندم شبانه رایگان هم داره خوبه :n05:
Printable View
منم تا 4 روز دیگه تخلیه میکنم میرم شاتل خطم بیشتر از 8 مگ نمی کشه و الی پول 16 ندم شبانه رایگان هم داره خوبه :n05:
بهتره اینقدر غر نزنیم و ناشکری نکنیم ! آسیاتک ترکوند !
نقل قول:
تخفیف برای مشترکین سرویس های حجمی و غیر حجمی
تاریخ خبر : ۱۳۹۶/۱۰/۰۳
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک این شرکت حجم اضافه ۸ گیگ را برای مشترکین سرویس های حجمی و غیر حجمی با ۲۰% تخفیف تا ۱۴ دی ماه ارائه می کند. کاربران گرامی می توانند با مراجعه به پنل کاربری یا تماس با ۱۵۴۴ برای خرید اقدام کنند.
دم هرکی تخلیه زده گرم. اینکه در آینده شایـــــــــــــــد آسیاتک حجم ببره بالا ( که مطمئن باشید انقدر طمع کاره که ترابایتی نخواهد شد )، یه بحثه و توهین به شعور ما هم یه بحث دیگست. شخصا اگر 1 میلیون ترابایتم حجم بین الملل بذاره دیگه هیچوقت برنمیگردم این شرکت دزد حروم خور با این پینگ افتضاح. باید برای شخصیت خودمون ارزش قائل باشیم.
دمت گرم تیکه باحالی انداختی :n10::n31:نقل قول:
من ۶ گیگ داشتم. ۱ گیگ هم عصری خالی کردم که توی پنل نشون نمیده. تموم بشه تخلیه میزنم چون اسیاتک اصلن ارزش نداره با این حجم هاش.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
حجم رو ول کنید
می رفتم سایت نشون میداد بیشتر از 2 مگابایت خطم نمی کشه
سرعت اکثر موقع ها کمتر از 30 کیلوبایت می شد
الان تخلیه زدم و اومدم شرکت جدید
ماکس نت که فقط آذربایجان شرقی و غربی هست
200 هزار
200 گیگ
یک ساله
سرعت آزاد
الان آسیاتک که می گفت 2 مگابایت بیشتر نمی شه
بستن تو 6 مگابایت
سرعت دانلود 700
خطم هم اصلا نویز نداره و بهترین کیفیت هست و میشه بیشتر هم بست
هر یک روز که زودتر فرار کنید از آسیاتک خیالتون راحتتره
Downstream Upstream SNR Margin : 28.2 14.5 db Line Attenuation : 23.7 18.3 db Data Rate : 6140 764 kbps Max Rate : 18080 858 kbps POWER : 19.4 12.2 dbm CRC : 14 155
دلت خوشه ها.... ۱۹۵ در حد کفتر نامه رسانه فقط...نقل قول:
خب هدف من تبلیغات نبود میخواستم کمکی کرده باشم به دوستان آسیاتکی که پست من حذف شد!
با سلام،
دوستانی که اینترنت حجمی آسیاتک دارن جهت تست رایگان شدن حجم مصرفی لطفا" پیغام خصوصی بدن.
با تشکر
این فن آوا رسما نت نامحدود میده واسه سرعت 8 مگ بعد از اتمام حجم منصفانه سرع رو 2 مگ میمونه :n10:
واقعا آسیاتک ریده!!!
20 درصد تخفیف میده واسه 8 گیگ چی فک کرده؟؟ :n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من به دلیل فیبر نوری فقط می تونم از آسیاتک اینترنت بگیرم .الان یه سرویس 200 گیک 18 ماهه رزرو کردم به نظر شما این بسته را به بسته های جدید تبدیل کنم یا از همین سرویس استفاده کنم ؟ کدوم به نفعه ؟