آقا من حدود 7 روز محدود شدم این داستان حدودا تا کی ادامه دارد
من اغلب ترافیک زیاد می خریدم حالا تصمیم داشتم دیگه از این شرکت بروم فقط شبانه اش را استفاده می کردم که محدودم کردند
Printable View
آقا من حدود 7 روز محدود شدم این داستان حدودا تا کی ادامه دارد
من اغلب ترافیک زیاد می خریدم حالا تصمیم داشتم دیگه از این شرکت بروم فقط شبانه اش را استفاده می کردم که محدودم کردند
خوب در این لحظه با پایان یافتن ترافیک اینجانب علنا شاتل رو بوسیدیم و گذاشتیم کنار!!!
خداحافظ شاتل!!
7 روز که خوبه :27: من 15 شبه محدودمنقل قول:
تا اخر سرویست فکر کنم ادامه داشته باشه :thumbsup:
مبارکت باشه :7:نقل قول:
بازم اینجا سر بزن :31:
مبارکه دوست جان .
من بیچاره که حالا حالا ها باید جون بکنم تا ترافیکم تموم شه ! با یه بدبختی با پشتیبانشون حرف زدم همش چرت و پرت همیشگی رو تحویل داد منم قطع کردم .
من قصد فسخ داشتم ولی میخواستم این دوره تموم شه چون حال و حوصله ندارم برم برا فسخ . ولی دیگه الان اجباری شد .
هـــــــی ... خدا یه آشنا هم تو مخابراتم نداریم برامون 512 جور کنه ... خوش به حال اونایی که آشنا دارن ، خدا دوستتون داره ... قدر بدونید ای کسانی که خدا دوستتان دارد . ما بیچاره ها رو همون 128 هم بهمون نمیدن :41:
دلم گرفته ، دنیای نامردیه ... یه عده با 2 دلار نت 2 مگ دارن ما ها کلی پول میدیم شاید از خرج زندگی هم بزنیم بزاریم برا نتمون ولی بازم چیزی نداریم . این رسمش نیست ... ما هم بندتیم .
نمیدونم این محدودیت از کجا پیدا شد :13:قبلا از این خبرا نبود هرچی میخواستی دانلود میکردی....فکر کنم از وقتی روزانه رو روی 2 مگ بستن شبا محدودیت رو گذاشتن چون قبلش اصلا محدودیتی وجود نداشت.
خوش به حالتون ۲ مگید من بیچاره ۱۶۰ ...
تو آخرین فعالیت این شرکت دون مایه ! من دسترسیم به تمام آپلود سنتر ها قطع شده تا نتونم حجمم رو تموم کنم .
من از وقتي سرويسمو از شاتل گرفتم(8ماهي ميشه)300 گيگ كلا ترافيك استفاده كردم .كه اگه بارقم نجومي 5000 تومن حساب كني ميشه يك ميليون و پونصد هزار تومن :41::2:.الان هم شبا يك هفته محدود ميشم 3 روز با سرعت 256 دانلود ميكنم البته ساعت 3 شب به بعد.ولي كلا اينترنت تو ايران = پايمال كردن حقوق بشر.خدا لعنتشون كنه:19:
من بیشتر از خودم دلم بحال تو خونه:19:. دوست عزیز تورو خدا بیخیال ترافیکت شو خودتو نجات بده.شاتل هم دیگه وقاحت رو از حد گذرونده!نقل قول:
درود.. ممنون از راهنمایی ها شما ..:46:نقل قول:
این وسط چی چیزا که اتفاق نمی افته از دست این شاتل :31:
والا من حرص اینو میخورم که 200 تا میزنیم دانلود تو برنامه IDM... اونوقت شتال مثلا میزنه 400 تا !
مثال دیشب هم که خدمت دوستان در صفحات قبل گفتم
بعدشم در جریان هستید که اگر زیاد دانلود کنیم ... محدود میشیم
حالا ما زیاد هم دانلود نمیکنیماااا ولی لامصب زیاد میندازه..
فکر کنم کنتور شاتل ازدیجیتالی یه چی اون ورته !!! :27:
خلاصه دوستان من خواستم در جریان کار قرار بگیــرید