اصلا تاثیر نداره بیخود زحمت نکشنقل قول:
Printable View
اصلا تاثیر نداره بیخود زحمت نکشنقل قول:
سلامنقل قول:
بله. کسانی که 8 سال یا بیشتر غیبت دارن، همینطور افرادی که بیش از 8 سال از زمان فرارشون گذشته دیگه پرونده ای واسشون تشکیل نمیشه و همینطور برخوردی صورت نمیگیره (نتونستن برخورد کنن الکی گفتن عفو رهبریه ...) . در واقع غایبین مشمول هستن، مثل سایر مشمولین و فراری ها بدون اینکه زندان برن و به خاطر فرار بازخواستشون کنن یا دستگیر می تونن خودشون رو معرفی و بقیه دوران خدمتشون رو بگذرونن. موردی که شما گفتید فروش خدمته و تفاوت داره با عفو رهبری .
اما من میخوام بدونم یعنی حالا که غایب 8 سال به بالا مشمول به حساب میاد با این عفو ، میتونه ادامه تحصیل بده یا غیبتش همچنان سر جاش هست؟ (هر چند میدونم سوالم جوابش منفیه اما گفتم بپرسم)
آقا قضیه سر نیزه واقعی بود؟؟؟نقل قول:
پیام خصوصی بده بگو قضیه چی بود؟؟تا کی شما رو نگه داشتن...
یعنی اون روز آخر گند زد به کل روحیمون...هنوز ک هنوز وقتی میخوابم خواب اون پادگان مزخرف رو میبینم:n28:
خیلی ممنونم از شما برای وقتی که گذاشتیننقل قول:
چند بار و چه مدت میتونم تاخیر بندازم؟؟
فکر کنم 2بار طی مدت 2 ماه درسته؟؟
ادامه تحصیل که صد در صد نمیتونه ! چون معافیت تحصیلی نداره ! و بهش هم تا دریافت کارت پایان خدمت معافیت تحصیلی تعلق نمیگیره !نقل قول:
اما این مورد که گفتید رو مطمئنید ؟! که نباید جریمه بده ؟! هر یکی دو سال یه طرحی میزارن که همه غایبا بیایذ و اضافتون بخشیده میشه و سریع میرن سر خدمت ! این طرح فکر کنم سال 93 هم بود ، پشت دفترچه ای هارم اون سال بخشیدن ، به صورت گسترده ، هم ورودی خدمت زیاد شد و هم خروجی !. مطمئنید که الان هم این قانون پابرجاست ؟! لینکی از خبرش دارید ؟! من که تو خبری مبنی بر وجود این طرح در سال جاری رو ندیدم ! کسی که بیشتر از یه سال غیبت کنه فراری محصوب میشه! قضیه فراری ها فرق داره ! فراری باید بره دادسرا !
لینک های زیر رو ببینید ، شرایط رو کامل توضیح داده ! یعنی پرونده سازی انجام میگیره، دادسرا هم داره ! فقط غیبت ها بخشیده میشه ، اونم برا کسایی که برن خدمت ! نه برا کسایی که شامل این طرح میشن ولی خدمت نرن !!! از 8 سال یا کمتر و بیشتر هم صحبتی نکرده ! غایبین بعد از 57 یا اون حدودا ! جون قبل از اون تاریخ عفو رهبری میخورن و معافیت میگیرن .
سال 93 : فقط بخشش اضافه ، حرفی از پرونده سازی نزده !
سال 93 ، صراحتا گفته که : بخشش اضافه خدمت صرفا مربوط به اضافه خدمت سنواتی و دفترچه ای است و تبعات غیبت همچنان باقی استکد:http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&siteid=25&pageid=4454
سال 90کد:http://www.asriran.com/fa/news/381065/%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D9%87%D9%84%D8%AA-%D8%A8%D8%AE%D8%B4%D8%B4-%D9%85%D8%B4%D9%85%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%BA%D8%A7%DB%8C%D8%A8
کد:http://aftabnews.ir/vdci3qaz5t1awq2.cbct.html
سلام به همگی
مرکز آموزش پشتیبانی شهید سرلشکر فیض الله امانی نزاجا- لویزان
دوره کد خوردم اینجا...فکر کنم احتمال زیاد برای عقیدتی باشه..چون برای پذیرش رفته بودم .و قبول هم شدم
کسی اطلاعی داره چجور جاییه؟!!!!
راستش اینو دقیق نمیدونمنقل قول:
میترسم بگم بعد راهنمایی اشتباه باشه
فکر کنم ۲ بار میتونید تمدید کنید
که هر بار تمدید حداقل 2 ماه عقب میندازه(( شاید یه بار تمدید زدید 2 ماه عقب افتاد یه بار هم 4 ماه و....)))
دقیقش رو نمیدونم و اگه واستون مهمه از پلیس به اضافه 10 و یا نظام وظیفه بپرسید
خیالت راحت تره و مطمعا تر هست
با اما و اگر جلو رفتن آدم مطمعا نیست.
Sent from my D6502 using Tapatalk
سلامنقل قول:
مگه عقدیتی هم دوره کد داره ؟!!! دوره کد اصولا عملیاتی میشه !
اون چیزی که به من گفتن این بود که دوره کد میرین اونجا....اموزش میبینین...بعدش تقسیم میشین تو کل کشور....نقل قول:
داداش هتله من بودمنقل قول: