دوستان مثل اینکه پست من دیده نشدنقل قول:
کسی جوابی نداره؟
Printable View
دوستان مثل اینکه پست من دیده نشدنقل قول:
کسی جوابی نداره؟
اگه الان شکایتو بفرستم فردا جواب میدن یا بزارم بعد تعطیلات؟
دوستان خواهش میکنم این کلیپ رو ببینید ... ارزششو داره...
مجموعه پارس رو حلال نمیکنم
کد:http://uplod.ir/kwn18qd76oep/Rec003.rar.htm
اهنگ مجاز گذاشتم این دفعه(نسبتا)
دقیقا 1 ساعت و 15 دقیقه طول کشیده اپلود این فیلم.. پس 11 مگ از حجمتون رو حرومم کنید و کلیپ رو بیینید. با تشکر
بچه ها برای شما انجمن راحت باز میشه ؟
واسه من خیلی وقتها باز نمیشه مجبور میشم با راه های دیگه وارد بشم البته جدیدا اینجوری شده نکنه پارس بلاک کرده ؟
برا من سریع باز میشه همه سایتانقل قول:
سلام کاکو... یاهو هم درست باز نمیشه برا من! انجمن هم همینطورنقل قول:
حتما کسی مشکلتونو نداشته که جواب ندادن :|نقل قول:
سلام دوستان
شاید باورتون نشه اما من هر سال فقط تابستونا مشکل سرعت دارم با پارس که مجبورم میکنه بیام اینجا یه سر بزنم ببینم مشکل واسه همه هست یا نه؟
مثل همیشه چون متاسفانه پارس در ایام تعطیلات تابستان بیشتر از ظرفیت مشتری میگیره مشکل سرعت هست. ایشالا این 1ماهم تموم بشه و مشتری های ثابت پارس از مهر نفس راحت بکشن:n06:
ولی یه مشکل جدید که اخیرا واسم پیش میاد اینه که در طول شبانه روز 3-4 دفعه به مدت 20 دقیقه با وجود اینکه چراغ adsl ثابته اینترنتم قطع میشه ! دوستان شما هم این مشکل را دارین/؟ بنظرتون از چی میتونه باشه؟
من چند صفحه قبل رو میخوندم یکی از دوستان اشاره به این داشتن که وقتی با ف ی ل تر ش ک ن وصل میشه بعد چند دقیقه نت قطع میشه واسه من هم چند دفعه پیش اومد قضیه انگار رفته رفته جدی میشه بعدا. کاش راهی براش پیدا کنیم:n13:
رفیق به تابستون که نیست... به سیاست پارس هست... این نامرد از بیخ دانلود رو محدود کرده... سرعت روزانه سرویس 2 مگ من شده 10 کیلوبایتنقل قول:
مال منم اینطور بود dns رو عوض کن درست میشهنقل قول: