من که از چاله افتادم تو دره.نقل قول:
از آسیاتک بیرون امدم مخابرات خطمو pcm کرد. از هیچ شرکتی دیگه نمی تونم سرویس بگیرم:n28:
Printable View
من که از چاله افتادم تو دره.نقل قول:
از آسیاتک بیرون امدم مخابرات خطمو pcm کرد. از هیچ شرکتی دیگه نمی تونم سرویس بگیرم:n28:
نقل قول:
برادر بیشتر توضیح میدی لطفا؟ کدوم شهر و منطقه هستید؟ نمیشه بری مخابرات شکایتی تهدیدی چیزی کنی؟
کدوم مرکز مخابراتی بودی ؟نقل قول:
مگه چند وقت سرویس نداشتی ؟
خطت قبلا pcm بود ؟
نقل قول:کرج مرکز نصرآبادی بودمنقل قول:
یک هفته هم نشد که درخواست جمع آوری آسیاتک رو دادم.
اول خواستم از فن آوا بگیرم. ثبت نام هم کردم ولی باهام تماس نگرفتن بعدش پارس آنلاین ثبت نام کردم و پول واریز کردم ولی فرداش زنگ زدن که مخابرات خط ام رو pcm کرده.
امروز رفتم مخابرات گفتند فقط در صورتی که از خودشون نت بگیرم خط ام رو از pcm در میارن!!!
شما مسی بودی بعد یهو pcm کرده!؟!!! یعنی چی آخه؟ اومدن کابل رو عوض کردن؟؟!!!!!!!!نقل قول:
به خاطر جمله آخری که بهت گفتن حتما ازشون شکایت کن. از حقت نگذرنقل قول:
واسه خودم هم سوال هست. چطوری تو یک هفته تغییر دادن.نقل قول:
یا شاید از قبل بوده! آسیاتک رو خط pcm سرویس میده؟:n13:
عجب این شرکتها دزدی میکنن, قبل از تخلیه یه فیلم از صدای تلفن میگیرم به احتیاط
آسیاتک تو سایتش نوشته که "با استفاده هر گیگ حجم از محتواهای داخل کشور ، یک گیگ از مقدار FUP کسر می گردد و با مصرف هر گیگ از محتواهای خارجی معادل ۲ گیگ از مقدار FUP سرویس کاربران کسر خواهد شد." یعنی برخلاف شرکت های دیگه ترافیک داخلی نیم بها نیست و 1 حساب میشه و از اونطرف ترافیک خارجی 2 برابر؟
وزیر گفته انحصار رفع شده ولی هیچ شرکتی رو pcm سرویس نمیده. حتما به 195 شکایت کن. من در مورد پیشگامان شکایت کردم که هر کدوم ار کارمنداش در مورد نت 1 ترابایتی یه چیزی میگفتن امروز زنگ زدن از پیشگامان بابت شکایتم. این حرف مخابرات خیلی زور داره از حقت نگذرنقل قول:
نقل قول:تو pcm سیم کشی عوض نمیشهنقل قول:
مخابرات یه خط داره میاد روش یکی وصل میکنه روش میشه adsl و ... رو داد
حالا مخابرات به خاطر کمبود پورت و ... میاد رو یه خط چند تا خط میده،اصلا به سیم کشی کاری نداره تو این مورد adsl و اینا نمیشه داد
کاری هم از دست کسی بر نمیاد زنگ هم من برا چند نفر زدم به شرکتها ،گفتن pcm و onu هنوز تو انحصار مخابرات هست
چرا اینقدر سخت میکنی قضیه رونقل قول:
چه 20 گیگ داشته باشی 1 گیگ داخلی کم میشه 2 گیگ خارجی
چه 10 گیگ داشته باشی 0.5 گیگ داخلی کم شه و 1 گیگ خارجی
اینا فرقی ندارن
وقتی حجم رو بصورت داخلی زده مثل همون اولی که نوشتم 1 گیگ داخلی کم میشه
وقتی حجمو خارجی زده 0.5 گیگ داخلی
همه شرکتها همینن
مرکز ما هم شلوغه
اگه بیام بیرون همون بلایی که سر دوست بالایی اومد سر منم میاد
خدا کنه سریعتر درست کنه