ظاهرا اکانتیگ چند روزه خراب است و صفر می زنه از دو روز پیش از من کم نکرده برای بقیه هم اینجوره دوستان؟
Printable View
ظاهرا اکانتیگ چند روزه خراب است و صفر می زنه از دو روز پیش از من کم نکرده برای بقیه هم اینجوره دوستان؟
به هیچ عنوان سمت آسیاتک نیا. ماهایی هم که داریم منتظر اتمام سرویس قدیمیمون هستیم واسه تخلیه. در جدول تعرفه ها رتبه آخر رو داره و هرچی هم زنگ میزنیم یا تو اینستاگرامشون پیام میدیم اصلا براشون مهم نیست :n21::n34:نقل قول:
سلام دوستان حجم 50 مگابایتی من تموم شده - پهنا 2 مگ گرفته بودم از همین آسیاتک. الان که دارم استفاده میکنم هیچ تفاوتی نکرده حتی سرعت دانلودم هم خوبه مثل قبل. داستان چیه ؟
یادشون رفته یا چی؟؟؟
قرار بود بعد اتمام ترافیک به حداقل ممکن کاهش بده پهنا رو . رو چه پهنایی قرار بود بره ؟
سلام دوستان
اکانتیگ شما هم خراب است و صفر می زنه؟
الان سرعتم کم شده ولی باز خوبه - سرعت دانلودم. آره صفر میزنه حجم رو کلانقل قول:
الان پس چه کنیم؟؟؟نقل قول:
با کذوم سرویس دهنده میشه شبی 20 گیگ گرفت؟
شما هم مثل من دانلودری. الان پیشگامان و فن آوا 1ترابایت ماهیانه حجم میدن ولی هردوشون یه ریگی به کفششون هست. پیشگامان که هربار زنگ میزنی یه چیزی میگن! یبار میگن این فقط برای یک ماهه و یبارم میگن نه دائمیه. فن آوا هم فقط تو پنل کاربراش اضافه کرده و تو سایت اصلیش نمیذاره و سرعت همه رو هم محدود میکنه رو 4 مگابیت. پس اینم مشکوکه. فقط باید صبر کرد. الان فعلا شرکتی که حجم 350 گیگ بین الملل در ماه میده بدون مسخره بازی، شاتله که اونم میشه حدودا روزی 11 گیگ دانلود.نقل قول:
واقعا آسیتک این سرویس های شهاب (که شبانه داشت) حرف نداشت, امیدوارم یه فکری به حال ما بکنن چون اینطوری میره تو پاچه ی مانقل قول:
من 10 روز دیگه سرویس شهابم تموم میشه ماندیم چه کنیم !!!!!
اگر سرویس خوبی پیدا کردی یه پی ام بیزحمت به ما بده
ممنون
شاید یه بار قطع ووصل بشی سرعتت کم بشهنقل قول:
از این جور باگ ها مخابرات خیلی داشت :n31:
هم شبانه حذف شده و هم گیگ باکس. باز شما 10 روز فرصت داری تا ببینی مدیر حروم خور آسیاتک بالاخره تعرفه ها رو عوض میکنه یا نه. برای من 4 دی تموم میشه یعنی 3 روز دیگه. چاره کار فقط کوچ کردن به شرکت برتره ولی دوست داشتم 1 ماه دیگه بمونم تا تعرفه شرکت ها به ثبات برسن، بعد کوچ کنمنقل قول: