چجوری با آلمان پینگ 77؟ غرب کشور هستید؟نقل قول:
داخل سایت مخابرات قسمتی هست برای شکایت از مراکز مخابراتی اما من شکایت کردم فایده ای نداشت. مثل 195 پیگیر نیستن
Printable View
چجوری با آلمان پینگ 77؟ غرب کشور هستید؟نقل قول:
داخل سایت مخابرات قسمتی هست برای شکایت از مراکز مخابراتی اما من شکایت کردم فایده ای نداشت. مثل 195 پیگیر نیستن
نقل قول:
بله آذربایجان شرقی. من پینگم با اروپا 60 هم بوده تو گیم.
کد تخفیف شاتل کسی داره؟
داخل امضام:نقل قول:
پینگ 4.2.2.4 با اینترنت ثابت ایرانسل هم 180 بود . با شاتل هم گاهی اوقات همین 180 میشه و گاهی اوقات هم میاد حدود 95-100نقل قول:
دوستان شاتلی شماام پینگتون مشکل پیدا کرده طوری شده داخل رور هاب اروپایی 170-180
با 4.2.2.4 ام حدود 110 من تازه از آسیاتک می خوام بیام شاتل می خوام ببینم شمااام این مشکل دارین؟
نقل قول:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=172ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=173ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=169ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=164ms TTL=49
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 164ms, Maximum = 173ms, Average = 169ms
با پشتیبانی دوباره تماس گرفتم، گفت مشکل تون زمان بر هست حل کردنش (جای شکر داره که پذیرفتن که مشکل خودشونه!!!) و گفتن داریم فیکس میکنم، پینگ هی داره بالا پایین میشه نمیدونم دارن چیکار میکنن تو شاتل با سرویس من :sad:
هر لحظه بدتر...
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=202ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=205ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=190ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=206ms TTL=49
Minimum = 190ms, Maximum = 206ms, Average = 200ms
نقل قول:
سرویس شما نیست فقط برا منم همینه
پینگ شاید ولی 1 درصد فک کن پکت لاز حل بشه.
راستی آسیاتک فعلا بیخیال بشو که پینگش به یورو بالای 120 30 عه تو همه بازی ها
نقل قول:
پس چاره کار چیه؟! دقیقا چیکار کنیم، دیگه کلافه شدم، میخواستم پارس آنلاین بگیرم که اونم پورت نداره اینجا! های وب هم که پروفایل گیم نداره
چاره ای نمونده واسم برم دیده بان نت تست کنم اگه مشکلم حل نشه
داداش مشکل رو من پگیدا کردم مشکل از زیر ساخته این بنده های خدا کاره رای نیستن همین مشکل رو من رو آسیاتک دارم پینگ میبگیرم میزارم یه 10 دقیقه پینگ بگیره یهو میاد رو 77 بد میره رو 120-140-180 زیر ساخت مسیر های خروجی رو از جای بدی داره میبره الکی نتتو کنسل نکن همه همینطوری ان هرشرکتی بری همینه من تازه می خواستم بیام شاتل گفتن پورت نداریم منم کنسل کردم این سرویسو تا ارشدشون زنگ بزنه بگم یا حل کنین یا کلا قید ADSL رو بزنمنقل قول:
فقط برای این که ثابت کنم مشکل زیر ساختی روی ISP ها
توجه کنین
باکاهش پینگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون کاهش پینگ
داخل سرور های آلمانم پینگ رو با کاهش پینگ 80-81 میرسونه علت اینه که فقط به این آی پی وصل می شم که برای دیتاسنتر آسیاتک هست و نت خود منم آسیاتکه مسیر رو از کشور دیگه رد می کنه ولی رو ADSL به این شکل نیست
نقل قول:
این کدوم کاهش پینگه؟
پینگ پس داخل بازی فرقی نمی کنه داخل سرور های آلمان فقط خوبه بازی های که سرور هلند دارن هیچ فرقی ندارهنقل قول:
نقل قول:
پینگ پس بهتره از بقیه کاهش پینگ ها، ولی مشکل اینجاست که تو گیم پینگو نمیاره پایین، فقط 4.2.2.4 و چند تا آیپی شناخته شده.
اینا بدرد کسی میخوره که پینگ 200 دارن نه برای من که پینگم 100 بیاد بکنه 80 نمیشه الکیهنقل قول:
کاملا تایید میشهنقل قول:
dns ها و ارتباط و زوت کل مملکت رو یه ماهه تغییر دادن و مسیر کاملا متفاوت بسته میشه
من هم با کاهش پینگ godping دقیقا پینگم میشه بین صد تا 110 توی رینبو و سرورهای خاورمیانه که اصلا مشکلی ندارم
ببینید الان چندین شرکت همزمان دارن دیتاسنتر میزنن و یه ماهه که پروژه dns و دیتاسنتر مرکزی ایران که مال زیرساخته در حال آماده سازیه و این هفته میخوان افتتاح کنن
همه اینا باعث اختلاله
البته بله خود اینترنت رو هم ضعیف تر کردن چی شده نمیدونم؟
حالا بعضی شرکتا دارن تو این شرایط پایدارتر عمل میکنن و بعضی کمتر
آقای وزیر در نظرات پست اینستاش حتی خبر نداشت پینگا ریخته بهم و تعجب کرد
بهترین کاهش پینگ برای جمع من و دوستام گاد پینگ بودهنقل قول:
کاملا تاثیر گذاره
کاملا درسته تو منطقه ما نت همراه اول پینگ 80-79 میداد اخل رینبو الان شده 150 و نت خانگی یا همون adsl شده 100-110 پس نتیجه میگیرم که اصلا isp مشکلی نداره وقتی پینگ داخل خاورمیانه اوکی هست و اروپا مشکل داره متوجه باید بشیم که به طور کلی تمرکز کردن رو خاورمیانه و بیخیال اروپا شدن البته بیخیال که نشدن یه علتی وجود داره این نوسان ها کاهش سرعت ها حتی به نظر من نویز هایی که به صورت کاملا الکی رو خط تلفن ها میوفته بی دلیل نیست چون همه شرکت ها نت در اخر از زیر ساخت رد میشه وقتی زیر ساخت مسیر خروجی رو از جای بدی ببره همین مشکل به وجود میاد کاهش های پنگم به دلیل 0-1 میلی ثانیه بودن پینگش میاد 10-15 تا از پینگتو کم می کنه ولی وقتی وارد عمل میشه مثلا وارد سرور بازی میشی میبینی تغییری نکرده تازه تو بعضی شرایط ها مشکلم به وجود میاد من از هرکی پرسیدم هرکیو دیدم تو رینبو پینگ 110 کمترین پینگ که دیدم از دوستان 95-98 بوده اصلا پینگ هایی میدیدم داخل رینبو خودم تعجب می کردم مثلا 60-70 ولی همه اینا رفتن بالا 100 ایران از چندین طرف به اروپا می تونه وصل بشه پینگ60-70 باید رو همه باشه مثلا پینگ ترکیه به اروپا 50-60 هستش حالا ما مستقیم به ترکیه وصل بشیم با پینگ 15-20 این عدد هارو مساوی کنی میشه80-85 این به عنوان مثال گفتم چون کلا داخل کشور ما مسیر ها یا از عمان میگذره یا باکو که همون جمهوری آذربایجان هست من وقتی برسی می کنم بعد از isp مربوطه حدود 4-5 تا فقط تو زیر ساخت می گذره و در نتیجه گند میزنه به پینگ من به زیرساختم پیام دادم ولی جوابی دریافت نکردم کلا مشکل پینگ مثل یک سرطان همیشه رو سایه ایرانی جماعت هستنقل قول:
نقل قول:
واسه من یه ذره هم تاثیر نداشت، بدتر 20 تا هم برد بالا، واسه من پینگ پس جواب داد...
این عکس مربوط میشه به 2-3 روز پیش که پینگ من داخل رینبو به مدت چند دقیقه اومد بین 77-79 که قیافه من این شکلی شد:wac:
وبعد از چند دقیقه دیگه اومد رو 200 و قیافه من این شکلی شد:blink:
دوستان از هر شرکتی میگیرید سمت پارس انلاین و اسیاتک نرید یا حداقل قبلش ارزونترین سرویسشون رو بگیرید برای تست
سه هفته است اسیاتک میخواد خط رو رانژه کنن و هنوز وصل نشده. صدای پشتیبان هاش به زور شنیده میشه. بسیار آماتور هستند متاسفانه
زیر بار فسخ سرویس هم نمیرن تجربه اول من از این شرکت افتضاح بود. برای من داشتن پشتیبان خوب 40 درصد دلیلم برای انتخاب شرکت هست که نمره اسیاتک صفر شد
پنل کاربریشون هم هیچی توش نیست عملا نه اطلاعات فنی نه هیچ
این تست رو همین الان گرفتم، ظاهرا شاتل به قولی که داد عمل کرده و سرویس من اوکی شده:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=93ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=92ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=93ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=91ms TTL=50
Minimum = 91ms, Maximum = 93ms, Average = 92ms
نقل قول:
من از آسیاتک جمع کردم شاتلم پورت نداره شرکتی مد نظر داری پیشنهاد بدی؟
نقل قول:
کاش جمع آوری نمیکردی، اگه شاتل پورت نداره و بقیه شرکتا هم که... دیگه جمع آوری واسه چی بود؟ بقیه شرکتا همشون رو آسیاتک پورت میدن آذربایجان!
نقل قول:
دقیق خودمم همین حسو دارم ولی خب دیگه جمع کردم می خوام دیده بان بگیرم زنگ زدم گفتن هم آسیاتک داریم هم پیشگامان برای شما پیشگامان میدیم بزار بگیرم اونم تست کنم حجماش که خدایی خیلی خوبه پینگشم چند نفر دیدم خوب بوده بستگی به منطقه ام هست حالا بگیرم تستشو می گم بدم بود که جمع می کنم :sad:
نقل قول:
من الان از xdsl پلاس یه شماره از سراب زدم و چک کردم، پیشگامان رو دیدم که سرویس میده اونجا، البته شاتل هم زده سرویس میده ولی خب میگید نداره پورت، به هر حال، پیشگامان بهترین گزینه هست بقیه بقیه... پس پیشگامان بگیرین و تست کنید.
یه نقطه ضعف هم که دارین اینه که یه مرکز مخابراتی کلا هست اونجا...
دو سه تا باید باشه حداقل، یه دونه چطوری کل شهرو جواب میده.
البته خود سایت پیشگامان یه شماره زدم از سراب، گفت قادر به ارائه سرویس نمیباشیم! اول زنگ بزنین مطمعن بشین، ولی خب به نظرم همون دیده بان بگیرین، چون پیشگامان هم طرحای چندان جالبی نداره البته فک نکنم سرویس هم بده
والا داداش خودت که بهتر میدونی سرابه دیگه :biggrin::Dنقل قول:
پیشگامان شمارش چنده؟ 1577 میگیرم فقط بوق میخوره الکی
نقل قول:
۹۱۰۹۰۰۰۰(۰۲۱)
اینم نبود اخر سر از جای دیگه در اوردم داخل سایتشم نبود اینه شمارش 02123545نقل قول:
فقط موندم از دیده بان بگیرم یا پیشگامان
نقل قول:
دیده بان بهم گفت که آیپی هامون دیفالت ولید نیست، پس قاعدتا آیپی پیشگامانی که میده ولید نیست، ولی گفت اگه بخواین رو سرویس ولید فعال میکنیم که با رنج 46 شروع میشه.
زنگ زدم گفتن کلا پوشش ندارن نمیدونم دیده بان نت چطوری پورت میده از پیشگامان فکر کنم انحصاری کرده یعنی پیشگامان داخل منطقه ما به صورت مستقیم سرویس نمیده من حتی شماره تبریزم زدم گفت پوشش نداریمنقل قول:
تنها دیده بان نت موند که بگیرم ببینم چطوریه
نقل قول:
بگیرین نتیجه رو بگین، اگه خوب بود منم بگیرم چون طرحاش خیلی خوبه... الان ثبت نام کردین؟ این سرویسش عالیه به نظرم، 3 ترا 3 ماه 8 مگ (البته متناسب با کشش میبدن بالای 8 هم) 112 تومن
منتظرم تخلیه بشه امروز صاعت 12 فرستادن مخابرات یوزرمم از آسیاتک پاک شده احتمالا تا فردا تخلیه انجام بشه لعدش ثبت نام می کنمنقل قول:
خلاصه یک خبر که خوندم رو به اشتراک میزارم:
یک تیم تحقیقاتی تونسته دیتا رو با سرعت 178 ترابیت بر ثانیه که میشه تقریبا 22 ترابایت در ثانیه بر روی یک رشته کابل فیبر نوری سینگل مد انتقال بده
این کار با استفاده از امپلی فایر جدید که از پهنای باند 16.8 ترا هرتزیبرای انتقال دیتا استفاده می کنه انجام شده که نیاز هست در هر 40 کیلومتر یک عدد از این مدل آمپلی فایر قرار بگیره تا سیگنال قدرت کافی برای رسیدن به مقصد رو داشته باشه
این تیم گفته که استفاده از این پهنای باند بر روی ارتباطات موجود (البته منظور کشور های پیشرفته هست) با تغییر دستگاه های گیرنده مبدا و مقصد و تقویت کننده های بین مسیر ممکن هست و نیاز به تغییر ارتباطات نیست
متن کامل خبر در لینک های زیر:
بعداز 6سال مشترک شاتل بودن، درخواست تخلیه دادم...
بنظرتون تا کی تخلیه میکنن؟...
Sent from my K00R using Tapatalk
سلام این منظورش چنه ؟
من 3 شنبه درخواست تخلیه دادم. یکشنبه هفته بعد تخلیه شد. ( پنج شنبه و جمعه رو هم کم کنید ازش. طبق گفته خودشون این دو روز تعطیلن )نقل قول:
سایت های تحریمی که با ای پی ایران اجازه دسترسی نمیدن. اینو با سایت های فیلتر شده در داخل کشور اشتباهی نگیرید!!نقل قول:
انگار معجزه شده :biggrin:
Pinging 1.1.1.1 with 32 bytes of data:
Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=83ms TTL=53
Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=82ms TTL=53
Ping statistics for 1.1.1.1:
Minimum = 82ms, Maximum = 83ms, Average = 82ms