ظاهرا دیشب خوب بود
ولی دلیلش ی چیزی هست
Printable View
ظاهرا دیشب خوب بود
ولی دلیلش ی چیزی هست
درودنقل قول:
یا دیشب سیستم این دو شهر قاط زده کم نکرده یا پشیمون شدن قراره همه جا درست بشه چون غیرممکنه چند شهر درست بشه بقیه کم بمونه! البته احتمال اولی خیلی بیشتره :n41:
منم نظم همینه احتمالن درست میشه.
امشب مشخص میشه بنظرم
سلام دوستاني كه سرويس 10مگ خريداري كردن سرعت دانلود روزانه افت كرده ؟؟
من فکر میکنم روی ی سری ای پی ها سرعت بالا هست
دیشب ایپی من این بود
5.236.76.199
بعید میدونم از ای پی باشه! شما از دوستانت تو امل بپرس مشخص میشه کل شهر بوده یا فقط برای شما؟!نقل قول:
بقیه استانها خبرشو ندارین سرعت افت کرده یا نه؟ خصوصا منطقه شمال کشور
من از آملم دیشب سرعتم کم بود! چرا برای شما خوب بود؟ امکانش هست برای منم امشب خوب بشه؟نقل قول:
ی کاری کن اگه سرعت کم بود مودم رو از پشت ریست کن ببین چی میشهنقل قول:
یعنی مودم رو خاموش روشن بکنم دیگه؟ شما هم این کارو کردین؟نقل قول:
اگه برای شما امشبم خوب بود دقیق امار بده به کجاها شکایت کردی ما هم بکنیم شاید فرجی شد !! :n02:نقل قول:
این تیکت رو ارسال کردم جوابش رو دقت کنین فقط سعی کرده منو بپیچونه
سلام و خسته نباشیدچند روزی میشه که دقیقا بعد از ساعت 1 سرعت به شدت پایین میاد و عملا سایتی باز نمیشه دقیقا ساعات رایگان در صورتی که نباید اینجوری باشه و سرویس بنده 1 مگ هست که اگر سرعت واقعی هم برسه نباید کمتر از 128 کیلوبایت برسه در صورت که سرعت دانلود 30 هست خوب اگه نمیخواین نت شبانه رایگان بدین این کار واقعا درست نیست من فقط برای شبانه این طرح رو گرفتم و انتخاب دیگه ای هم ندارم خواهشا به این درخواست رسیدگی بشه و سرعت رو حداقل به اندازه واقعیش برسونید.با تشکر پاسخ توسط سعید در تاريخ 1395/05/09 ساعت 01:37 من تنکابن هستم و از هر کسی هم پرسیدم همین مشکل رو داشت
2# : سرعت شبانه باسلام\r\nمشترک گرامی با توجه به اشتراک گذاری (shara)سرعت دانلود شبانه رایگان از یک به هشت ، لذا حد اقل سرعت\r\nدانلود شبانه رایگان شما یک هشتم سرعت سرویس شما بر حسب [COLOR=\"#FF0099\"]کیلو[/COLOR][COLOR=\"#FF0099\"] بایت\r\n[/COLOR] می باشد. برای دانلود ارزان قیمت لطفا از بسته های شگفت انگیز استفاده کنید\r\n( هر گیگ حدودا 1000 تومان). با تشکر
دوستان سایت اشنای اول چند روزیه باز نمیشه ممکنه ربطی داشته باشه
در جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه قرار به اشتراک 1 به 8 که چرا مال من که 2 مگه با شما سرعتش رو 30 مونده در ضمن در اشتراک ضریبش حداقل سرعته یعنی اگه هر هشت نفر همزمان استفاده کنند نه اینکه ثابت رو پایین ترین حالتش بمونه
دوستان امار بدید کسی سرعتش بالا مونده؟! برای ما که رو 30 !:n28:
1:30 سرعت فیکس رو 370 از نور
نمیدونم مهمه یا نه رنج ای پی من 5.236 مثل دیشب بهمن
دیشب برای شما کم بود درسته؟ شما به کجا ها شکایت کردی؟ در مورد ایپی هم دو رقم اول برای همه همینه .نقل قول:
دوستانی که دیشب سرعتشون زیاد بود امشب هم زیاده یا کم شده؟!
تا الان برا من خوب بود دوباره ولی اومد رو 30 ساعت 1:34
ساعت 1:30 به بعد از هم پاشید
مودمتون رو چند بار ریست کنین شاید درست شد
اره رو 30 بود یه 10 باری به 2020 یه شکایت هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در ضمن فکر کنم دارن رو اکانتینگ جدید کار میکنن برای جدایی شبکه داخلی و خارجی امیدوارم بره همه سرعتشون درست شه
پیشنهادی ندارین از کدوم شرکت نت بگیرم ؟ مخابرات دیگه فایده ای نداره بعد 5 سال میخام از مخابرات برم.شاتل یا آسیاتک ؟ شما باشین کدوم رو انتخاب میکنین ؟
دیشب هم سرعت شما خوب بود؟نقل قول:
اره عزیز ظاهرا درست بودنقل قول:
فکر کنم شاتل بهتره حد اقل میتونی بسته بخری و از شاتل لند دانلود کنی ی فضا هم بهت میده میتونی فایل توش ریموت کنی و رایگان دانلود کنینقل قول:
این بسته رو باید بخری تا رایگان استفاده کنی
اسیاتک هم حرفش رو نزن
سلامنقل قول:
داداش شما واقعا از نوری؟:n04:
ماشالله تاریخ عضویت هم که مال هشت سال پیشه؟
شما تا الان کجا بودی؟:n19:
من خیلی وقته که تو این تاپیک دنبال یه همشهری میگردم تا وضعیت نتم رو باهاش چک کنم
کدوم مرکزی؟ وضعیت خطت چطوره؟ کدوم سرویس رو داری؟
دوستان عزیز من الان یکی دو هفتهای میشه که دانلود نکردم و از اوضاع جدید دانلود شبانه با خبر نیستم
همین الان تا ده صفحه قبل رو خوندم
به نظر میرسه که شبانه مخابرات هم داره به تاریخ میپیونده.
کسی از دوستان اطلاع موثق داره که آیا مخابرات میخواد کلا شبانه رو ورداره یا این مشکلات مقطعی هستش؟
چون اگه مشکلات مقطعی هستش میشه تحمل کرد اما اگه میخوان کلا شبانه رو وردارن خب به مشترکین بگن تا ما هم تکلیف خودمونو بدونیم.
امشب میذارم رو دانلود ببینم اوضاع چطوره؟
اما این دوستانی که مشکل دارن نگفتن دانلود از سرور داخل مشکل داره یا خارج؟ چون مخابرات همیشه با دانلود از سرور خارج مشکلات اینچنینی داشته اما کمتر پیش اومده که با دانلود از سرور داخل هم سرعت رو خیلی کم کنه
یکی از دوستان هم گفت که بقیه ispها یه سری سایت دارن که دانلود از اونها رو رایگان کردن و میشه با ریموت فایلها در اونجا و دانلود از اون سایتها راحت استفاده کرد
من به غیر از شاتل لند برای شرکت شاتل چیزه دیگهای ندیدم ، میشه دوستان مواردی دیگهای که وجود داره رو هم به من معرفی کنن
ممنون
مرکز شهید قندی کمپین 2 مگ سالانهنقل قول:
سیم کشی منطقه قدیمیه نویز تا دلت بخواد با این حال سرعت تو روز خاره البته ظهر و غروب خر تو خر وونه شبانه تا هفته قبل عالی یک هفته 30 اشون 370
ای بابا من فقط بخاطر دانلود شبانه از مخابرات نت گرفتم که الان شبا یه صفحه رو هم باز نمیکنه
کسی خبر داره این مشکل همیشگیه یا رفع میشه
سامانه شکایت از طریق بازرسی شرکت مخابرات ایراندوستان لطفا" درخواست خود را از طریق انتخاب گروه( استان مازندران ) انتخاب و شکایت خود را مبنی بر افت سرعت اینترنت ارائه دهید.
فکر نکنم همیشگی باشه مال من دیشب درست شد بعضی دوستان 2 روز درست شده البته سرعت رو پایین اوردن 370 فیکس که میشه شبی 5 تا 6 گیگنقل قول:
اگه تو روستا نیستی دنبال شرکتهای دیگه باش چون بعضی شرکتها سرور دانلود واپلود راه انداختند که دانلود شبانه رو راحت میکنه
تو اون سایت از دست مخابرات به خودش شکایت میکنی از لینک پایین هم میتونی استفاده کنی مال وزارت ارتباطاتهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو یکی از تیکتها هم گفتن که مشکل سراسریه و مثلا داریم حلش میکنیم
سرعت دوستان چطوره
1:18 سرعت فیکس شده رو 80 :n34:
برای منم رو ۸۰ ! یکم بیشتر کردن ملت دلشون خوش شه!!نقل قول:
بهمن سرعت تو چطوره یا دوستانی که دیشب سرعتشون رو 370 بوده
تنکابن هم 80 ولی طرح هایی که رایگان نیست سرعتشون 480 هست مثل این میمونه که پراید 5 میلیونی رو قیمت بزاری 20 تومن بعد دوباره قیمتش رو کم کنی بزاری 18 تومن بگی ارزون شده ملت رو دقیقا همینجور گیر آوردن
بعد دوستان تا میتونید اعتراض کنید چون کار خودشون هست اگه مشکل سراسری هست باید برای طرح های عادی هم باشه ولی خودشون سرعت رو کم کردن انقدر اعتراض میکنیم تا مثل قبل سرعت خوب بشه من که خودم روزی چند بار زنگ میزنم 2020 و تیکت هم فرستادم چند بار
یعنی الان هیچ کس سرعتش 370 نیست تا دلمون کمی خوش باشه
من نمیدونم چه گناهی کردم که تو یه روستا اونم تو ایران بدنیا اومدم تازه بدتر از جاش زمانش هست :n30:
سلام دوستان متاسفانه سرعت منم شده ۱۰۰
من سرویس ۵ مگ ۵ گیگ با دانلود شبانه دارم
قبلا سرعت فیکس ۶۴۰ بود
راهی جز اعتراض نمونده
همه دوستان اعتراض کنن به اونایی که میشناسن از دوستان اقوام و فامیل هم بسپرین که اعتراض کنن
کاربر 4030saeed خبر موثق داری که کاربرانی که تایم رایگان ندارن، سرعتشون کم نشده؟ و این موضوع فقط برا ما تایم رایگاندارها اتفاق میوفته؟
دوستانی که طرحهای عادی دارن بیان یه شفاف سازی بکنن لطفا
صدرصد مطمئن هستم چند نوع طرح عادی رو بررسی کردم حتی با خط خودم ست کردم سرعت روی 480 بود. دقیقا رایگان دارها رو سرعتشون رو پایین آوردن.نقل قول: