یه نرم افزاریه مثلا تعریف میکنن سرویس 512 سرعتش رو 64محدود بشهنقل قول:
Printable View
یه نرم افزاریه مثلا تعریف میکنن سرویس 512 سرعتش رو 64محدود بشهنقل قول:
یعنی چی؟یعنی ibs رو دور زدی؟نقل قول:
من تو پرتکم ولی توی همین ibs نمیتونم خرید کنم .یعنی برا من فعال نمیشه ؟نقل قول:
خیر!نقل قول:
Sent from my GT-I9300
خیر فعلا شهر های غیر از اهواز هم شبانشون حتمیه هم میتونن نامحدود بگیرننقل قول:
فرشاد نکنه میگفتن سیستم خرابه میخواستن توی ibs همین تغییرات رو اعمال کنن؟
Sent from my GT-I9300
شاید.......نقل قول:
دوستان چی شد؟ نامحدود با قیمت منصفانه برگشت؟ شبانه چی ؟ سرعتها چه طوره ؟ اگه میشه یه لیستی از فیمت بزارید
اگه ibs دسترسی داری میتونی بری لیست سرویسا رو ببینی و قیمتاشوننقل قول:
Sent from my GT-I9300
نامحدود با قیمت 2برابرنقل قول:
شبانه هم برا اهواز شانسی و برا شهرای دیگه حتمی
مگه شما اهواز نیستی ؟ پس چه جوری شما تونستید بخرید ؟نقل قول:
سرعتا چه طوره؟ مثلا 1 مگ همون سرعت 1 مگ میده ؟ یعنی حدودا 100 کیلو ؟ یا مثل اون قدیم ندیما دو برابره؟
نه هيچ دور زدن و دستكاري توي كار نيست!نقل قول:
فقط مخابرات فكر مي كنه من اينترنتم تموم شده دارم صفحه سيترا رو مي بينم ولي من دارم صفحات رو مي بينم و دانلود مي كنم!
فكر كنم لازم شده براشون وقتي قراردادي تموم ميشه لينك رو هم قطع كنن كه ما سو استفاده نكنيم:n02:
اگر وارد پرتک شدید سرعت شبانه اسمی اگر وارد پرتک نشدید سرعت شبانه یک پله پایینتر یعنی 10مگ میشه 5مگنقل قول:
چطور؟من سرویسم داره تموم میشه اگه میشه بهم بگو چطوری؟با وی پی ان؟نقل قول:
فرشاد راست میگه مال منم 2 روز دیگه تمام میشه .بگو چکار کنیم:n26:نقل قول:
برات لينكش رو مي فرستم، اگه حجم داشته باشي كه طبيعتا كاربردي نداره و ازش كم ميشهنقل قول:
! پاک شوووود
علی واسه دان استریم چی کردی داداش ؟
Sent from my GT-I9300
اگه میشه واسه منم بفرستنقل قول:
سرویسم شبانه نداره حداقل وقتی ترافیکم تموم شد بتونم یه دانلودی بکنم
جریممون نکنن یوقت:n02: یا اکانتو قفل کنن و دیگه بهمون سرویس ندن:n13:
اخه اینا تو ibs ثبت میشه
ديگه اونش رو نمي دونم منم چند روزه شروع كردم هنوز كه از فتا نيومدن سراغم:n02:نقل قول:
دوستان اگه فتا گرفتتون منو لو نديد:n02:
دوستان زنگ زدم پشتیبانی میگه 5و10مگ شبانه ندارن نفهمیدیم اخر چی شد یه اپراتور میگه کلا مخابرات شبانه نداره یه اپراتور میگه به همه سرویسا اضافه شده یه اپراتور میگه 5و10مگ شبانه ندارن معلوم نیست چی به چیه من دیگه گیج شدم
ما که بلد نیستیم رو نمیگیرن :n02:
دوستان قبل از اینکه دست به کار بشید خوب فکر کنید عواقبش رو در نظر بگیرید::n14:
قانون جرائم رایانهای
بخش یكم ـ جرائم و مجازاتها فصل یكم ـ جرائم علیه محرمانگی دادهها و سامانههای رایانهای و مخابراتی
مبحث یكم ـ دسترسی غیرمجاز
ماده1ـ هركس به طور غیرمجاز به دادهها یا سامانههای رایانهای یا مخابراتی كه بهوسیله تدابیر امنیتی حفاظتشدهاست دسترسی یابد، به حبس از نود و یك روز تا یكسال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا بیست میلیون (20.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهدشد.
ماده13ـ هركس به طور غیرمجاز از سامانههای رایانهای یا مخابراتی با ارتكاب اعمالی از قبیل وارد كردن، تغییر، محو، ایجاد یا متوقف كردن دادهها یا مختل كردن سامانه، وجه یا مـال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل كند علاوه بر رد مال به صاحب آن به حبس از یك تا پنج سال یا جزای نقدی از بیست میلیون (20.000.000) ریال تا یكصد میلیون (100.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.
اینم لینک کاملش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرشاد فکر کنم اگه مازاد بر حجم استفاده کنیم توی ibs حجم رو منفی نشون بده و هر چی بیشتر استفاده کنیم مقدار منفی بیشتز بشه و بعدش بخوایم تمدید کنیم مقدار حجم منفی از حجم سرویس یا ترافیکی که میخریم کم میکنه!!!نقل قول:
Sent from my GT-I9300
یک اتفاق عجیب واسه من افتاده!!!!! یوزرم حدود یکسالی شارژ نشده بود هر از گاهی هم به حساب ibs سر میزدم در کمال تعجب دیدم خودش روز16 مرداد تا 16شهریور سرویس 256 نامحدود یکماهه شارژ شده.از اون عجیب تر اینکه در قسمت گزارش اتصالات مرتبط شماره مک ادرس یک مودم دیگه غیر از مودم من افتاده بود. زنگ زدم به پشتیبانی ماناماد جریان رو گفتم البته نگفتم خودش شارژ شده. فقط گفتم کسی دیگه کانکت شده. چند بار گفت مودم رو خاموش کن خلاصه نشد کانکت بشم.فردا صبح تماس گرفتم گفت خاموش روشن کن درست میشه منم انجام دادم اوکی شد.اما یک نکته رو بگم زمانی که من مودم رو خاموش کنم اتومات ای پی مک یک مودم دیگه تو سوابق اتصالاتم می افته اما جالبه 1کیلو بایتم مصرف نمیشه فقط وقتی منم کانکت هستم مصرفم رو میزنه.خلاصه امروز یک اتفاق عجیب تر افتاد. و اینکه پسورد ورود به حساب کاربریم عوض شده.ونمیتونم وارد بشم خلاصه هنگ کردم.
ه.ک شده اکانتت. پسوردتو عوض کن . پسورد مودمت رو هم عوض کننقل قول:
این کارو چندین بار کردم. اما عجیب اینکه بازم اون مودم کانکت میشه.اما بدون مصرف.اخه -- بدون استفاده چه سودی واسش داره.
نقل قول:
پسورد مودم هم عوض میکنی ؟
اره چندین بار. میدونم که قضیه -- نیست مودم یکسال رو خط نبوده اصلا.
من اصلا نمیتونم از ibs سرویسی رو شارژ کنم به نظر شما ربطی به اینم داره که باید از نت خود مخابرات کانکت باشی تا بشه شارژ رو انجام داد؟چون من الان با راصد وصلم.
منم با ibs نمیتونم تمدید کنم. برا بعضیا هنوز فعال نشده/نقل قول:
ای کاش برا ما که اهوازیم تمدید از طریق ibs رو فعال میکردند پرتک اصلا بدرد نمیخوره شبانش شانسیه:n27:
من قبلا از سیترا وارد حسابم میشدم الان نمیشم چرا؟
از اینجا ببین وارد میشینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مارمالاد هستم ! از IBS هم نمی تونم شارژ کنم و فقط باید حضوری برم برای تمدید . نامحدود هم تا 2 مگ بهم میدن مشکلی نیست ولی قیمت ها گرونه :n03: در مورد شبانه اطلاعی ندارم چون دو ماه گذتشه رو فقط نامحدود شارز کردم و ماه بعدم همین کارو می کنم ! ( گرونه ):n15::n27:
خبر مرگشون با این پرتک راه انداختنشون . فقط یک عده رو انتقال دادن توی بقیه موندن ! نامحدود ها هم که به قیمت قبل برنمیگردن ... اون وقت میگن شهروند درجه چند نداریم . درجه 1 باید همیشه تهرانی باشه ، درجه 3 خوزستانی ... :n21::n27:
چون وارد پرتک شدی الان اهوازی ها همه وارد پرتک شدن و دانلود شبانشون شانسیه یعنی یا دانلود شبانه به اکانتت اضافه میشه یا اضافه نمیشه ولی بقیه شهر ها اینجور نیستننقل قول:
نام کاربري يا کلمه عبور شما جهت ورود به سامانه صحيح نمي باشد ! نه اینجا هم نرفت
ه/ک شدی عزیزم پسوردتو هم عوض کردن واستنقل قول: