ok
این یارو رو با عکس دوئل چاقال ترسوندم رفت. بزنمش؟ یا نه؟
Printable View
ok
این یارو رو با عکس دوئل چاقال ترسوندم رفت. بزنمش؟ یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا طرف بفهمه من نمیتونم بزنمش چی ؟ :31:
از قیافش معلومه مهاجمه بهش حمله کنی میتونی بزنیش ولی اون بهت حمله کنه کتک میخوری :27:
آرش کمتر از دو ساعت با کارگر کار نکن ! فقط 2 ساعت کامل حالا از 100% هم گذشت مشکلی نداره .
بله؟؟!! اين همونيه كه پدر مارو درآورده بود؟!!! اين عكسه كيف ميده برا توي فروم گذاشتن!!!نقل قول:
===
اينم فوندر واسيمو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===
اين فوندر واسيمو مي گه كه شما شهرتون رو رها كرده بودين كه ما اومديم و ساختيمش!!! ميگه اگه شما مي خوايد شهرتون رو پس بگيريد بايد اعضاي ما رو به شهرتون راه بدين!!!
من هيچ رقم با اينا ممتحد نميشم ولي اگه بخوايد مي تونيم NAP بشيم و خيالمون از بابت اينا راحت بشه!!
من دارم میرم چینی هارو بزنم
کمربند شهادت بستم !!! :دی الله اکبر !!! توپ تانک مسلسل ، دیگر اثر ندارد !!!
تو كه توي هيچ شهري نيست!!نقل قول:
من دارم میرم چینی هارو بزنم
کمربند شهادت بستم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الله اکبر !!! توپ تانک مسلسل ، دیگر اثر ندارد !!!
ممد خواستي تنهايي بري يه يارويي هست بن شده اسلحه نداره!! برو عقده هات رو رو اون خالي كن تا بعد!!!
نقل قول:
من الان کنار کوروشم !!!
میتونم همین الان توی سایروس عضو بشم ولی صفحه ی وست زور میزنه و بالا نمیاد !!!
یوزرش چیه ؟
B11نقل قول:
من الان کنار کوروشم !!!
میتونم همین الان توی سایروس عضو بشم ولی صفحه ی وست زور میزنه و بالا نمیاد !!!
یوزرش چیه ؟
ديشب آرش باهاش دوئل كرد 70 تا دميج خورد باخت!!!
نقل قول:
lol
الان من میرم با یه دوئل پاس اوتش میکنم :دی
قبل اینکه به اون یارو های بن شده آتاک بدین الان یک تیکت فرستادم در مورد اینکه می شه به بن شده ها آتاک داد نه چون در قوانین گفته شده اگر آتاک دادن از قبل برنامه ریزی بشه و نتیجه دوئل از قبل معلوم باشه خلاف قوانین است
الانم چون یک بار آتاک می دید اونجاهایی که طرف زده معلوم می شه و از اونجایی که طرف نمی تونه عوض کنه شما می تونید برنامهریزی کنید تا دوئل های بعدی را ببرید به نظرم فعلا آتاک ندید چون نمی خواهم یکی یکی بن بشید بزارید جواب تیکت خیار بیاد بهتون بگم بعد برید اونایی که بن شدند را بزنید
اين قانون برا وقتي هست كه دوئل به صورت توافقي با مهاجم انجام بشه!!
ای بابا الان میگیرن امکان دوئل با بن شده هارو میبندننقل قول:
برای چی جلوی اسم شهر ها WAR هست ؟!!
نشان اتحاد با كلاب و Sea City هست!!نمي دونم دقيقا مخفف چيه!!نقل قول:
برای چی جلوی اسم شهر ها WAR هست ؟!!
جلوی اسم ما هم هست !!!نقل قول:
دارم میرم چند تا از این چینی های عوضی رو بزنم هرچند که 26 تا تجربه میگیرم ولی به پاس اوت کردنشون میرزه !!
میگم سعید چرا این night mare رو ترک کردی؟!!
من میخواستم یکی دو روز دیگه برم اونجا :19::19:
ممد فايرام ها رو بزن!! ميلي ها پاس اوتشون سخته!!نقل قول:
جلوی اسم ما هم هست !!!
دارم میرم چند تا از این چینی های عوضی رو بزنم هرچند که 26 تا تجربه میگیرم ولی به پاس اوت کردنشون میرزه !!
هه هه !!
M-Pro wins the duel, gains 82 experience points and steals $3 from b11.
18 تا زد ، 712 تا خورد !!!
lol
این بدبختا که همه ملی هستن !!!نقل قول:
نقل قول:خوب به نظرم یکم صبر کنید تا جواب تیکتم را بدند چون به کسی آتاک داده می شه که نتیجه دوئل از قبل معلومهنقل قول:
فکر کنم صبر کردن بهتر از بن شدن باشه
یکم زودتر می گفتی تا ترکش نمی کردم ضمنا اون شهر هتل نداره که منم می موندم در فورت که دیروز از این مارکوس به خیار تلگرام اومد که چرا یک عضویت در فورت را به خاطر 1 نفر معطل کردی منم مجبور شدم از فورت دیسمیسش کنم :41: که بعدش موندن در اون شهر فایده نداشت چون هتل نداشت :41:نقل قول:
كجاش از قبل معلومه!! ديشب آرش رفت باهاش دوئل كرد باخت!!نقل قول:
خوب به نظرم یکم صبر کنید تا جواب تیکتم را بدند چون به کسی آتاک داده می شه که نتیجه دوئل از قبل معلومه
فکر کنم صبر کردن بهتر از بن شدن باشه
چانگ آني ها خيلي قويتر از ميدلي ها هستن!! به لول دوئلشون نگاه نكن!!نقل قول:
این بدبختا که همه ملی هستن !!!
برو ببين مي توني اينو بزني:
tozhujuan
آخــــــــی !!!!نقل قول:
tozhujuan passes out. M-Pro wins the duel, gains 25 experience points and steals $285 from tozhujuan.
ok.حالا زیاد مهم نیست ولی منم فقط واسه barrak فورت میخواستم بیام...نقل قول:
ولی من یه سوال دارم این لیدرهای سیلور چه طور انتخاب میشن؟
ممد به جای اینکه فقط نوشته بزاری یک عکس بگذار :31:نقل قول:
بیااااااااااااااااااااااا ااااااااااانقل قول:
لیدر قبلی وقتی دیگه نمی خواهد لیدر باشه می ده به یکی دیگهنقل قول:
لیدر سیلور ی ها قبلا silverado kid بود که اولین لیدر سیلوری ها بود که اون زمان تمام دوئلر ها را به شهر های سیلور جمع کرده بود و در متحد کردن و برنامه ریزی برای آتاک دسته جمعی خیلی بود ( البته اینا را از یکی از فاندر ها شنیدم خودم که نبودم ) بعدش به خاطر مشغله نمی تونه بازی کنه و از بازی خداحافظی می کنه و لیدر بودن را رها می کنه البته این موقع خودم بودم :31: بعد این gaffey بی لیاقت را انتخاب می کنه بعدش گفی بی لیاقت لیدر بودن را به این مارکوس چینی و فکر کنم میدیلی می ده دیروز چند تا بهش تلگرام دادم که شهر ها را متحد کنه و قرار بزاره و در یک زمان همه به دوئل برند با میدیل ها چند تا چرت پرت نوشت که ما نمی تونیم و قدرتش را نداریم و سیلوری ها ضعیفند و میدیلی ها اینطوری هستند ... چند تا چرت و پرت دیگه الان در سیلور خودمون من با چند نفر گروه شدیم می ریم باهم آتاک دادن پس اوت می کنیم البته چون دوئلر نیستیم نمی تونیم لول بالا ها را بزنیم
شـــــــاخ گلی دیگر پر پر شد !!!!
timnity passes out. M-Pro wins the duel, gains 44 experience points and steals $51 from timnity.
شاخ گلی دیگر پر پر شد !!!
ggfthewest passes out. M-Pro wins the duel, gains 62 experience points and steals $20 from ggfthewest.
چه میکنه این محمد !!! :دی
به جای اینا برای همش عکس بزار تا دوئل ها را ببینیم من برای اون نمی گم که از خودت می نویسی فقط می خواهم عکس دوئل ها را ببینم
بالاخره رفتم خودمو پاس اوت کردم تا 2 روز راحت باشم !!
650 تا زدم و 300 تا خوردم و پاس اوت شدم !!!
ممد بهت نياز داشتيم برا پاس اوت ها!!! ولي تو هم يه پا دوئلر شدي ها!!
سالن چانگ آن خيلي ديدني شده!!!
ممد اگه اون ستینگ تراپ هاش را که براش در اون کارای پر تجربه اضافه هست را برگردونه بهتر هم می شه ولی باید برگردونه اضافی ها را من الان کارای پر تجربه ام را با لیبور 1 رقمی بازی می کنم :31:نقل قول:
الان پرمیومم برای شانس زیاد غیر فعاله ولی الان موندم چه طور با یک کار با اون لاک این آیتم ها را داد
اون سه چند نفر را هم پس اوت کنید یک عکس از سالنشون بگیرید بزارید منوی کوروش تا حرصشون را در بیارید :31::21:نقل قول:
سالن چانگ آن خيلي ديدني شده!!!
من با این دوئل نکردم. با مجیکال کیلر :دی کردم 75 به 15 باختم.نقل قول:
B11
ديشب آرش باهاش دوئل كرد 70 تا دميج خورد باخت!!!
من بعذ از سیلور اومدم اینجا 3 بار با این دوئل کردم یکبار باختم
حاجی چرا آبروی منو میبری؟؟
من دیشب با گروه فقط یک دوئل کردک که هم من و هم چاقال باختیم
حالا بزنید همه بن شده ها را بترکونید:31::21::27:نقل قول:
Hello khiar,
There is no rule about dueling a banned player. You are allowed to do so.
Sincerely,
sdjx22
The West Team
عکسشون را اینجا بزارید تا بقیه دوستا هم تنظیم کنند برم بزننشون :31: