داخل تنظیمات رو باید چک کنیدنقل قول:
در هر مودمی که فایروال داشته باشه
گزینهای برای تنظیم وجود داره که معمولا بشه به راحتی پیداش کرد
Printable View
داخل تنظیمات رو باید چک کنیدنقل قول:
در هر مودمی که فایروال داشته باشه
گزینهای برای تنظیم وجود داره که معمولا بشه به راحتی پیداش کرد
سلام دوستان
من يه مودم TD-8817 دارم كه توي دفترچه راهنماش نوشته بايد 192.168.1.1 رو وارد كنم و يوزرنيم و پسورد رو هم admin بزنم كه بعدش وارد صفحه تنظيمات مي شه
من همه اين كارا رو انجام مي دم ولي هيچ اتفاقي نمي افته يعني يوزرنيم و پسورد رو مي زنم ولي وارد صفحه تنظيمات نمي شه و همون صفحه يوزرنيم و پسورد دوباره ديده مي شه
ممنون مي شم اگه سريع جوابموبديننقل قول:
تشكر
اگه مودمتونو دادین جای دیگه گانفیگ کردن احتمالا خودشون پسوردو تغییر دادن !:sq_6:نقل قول:
بهشون اگه بزنگید بهتون اطلاع می دن !:sq_25:
نقل قول:
پشت مودم رو نگاه کنید شاید یوزرنیم و پسورد این نیست !!!
اگه یوزر و پسورد پشت مودم هم وارد کردید و وارد نشد ریستش کنید معمولا یه جای سوزنی دارن که 6 ، 7 ثانیه باید نگه داشته بشه
ماله همه tplink ها همینه ...:sq_8:نقل قول:
در ضمن به توضیحاته این داداشمون اضافه کنم که اگه ریست کنی کلی کانفیگ مودم می پره...:sq_19:
پس قبلش vpi vci user pass واسه اتصال اینترنت یادت باشه تا به مشکل بر نخوری ...:sq_24:
نه پشت مودم رو نگاه كردم ولي همينه يوزرنيم و پسورد يعني admin هستش
يعني اگه ريسيتش كنم درست مي شه؟
تنظيماتش بپره كه دوباره بايد ببرم برام كانفيگش كنن
نقل قول:
آره داداش ریست کنی دوباره همه چی میره از اول !:sq_11:
به نظرم اصن اگه خودت اهل کانفیگ کردن نیستی اون صفحه هم به کارت نمیاد !:sq_9:
:sq_25:من داداش نيستمااااااااا
فكر كنم زنگ بزنم يوزرنيم و پسورد رو بپرسم راحتتره
الان مي گه مي يام خودمون نصب مي كنيم هزينه اش هم سيصيد هزار
آره اینجوری بهترهنقل قول:
کانفیگ کردن مودم هم البته کاری نداره
من الان كامپيوترم رو ريستارتش كردم
خود به خود adsl نصب شده
بدون اين كه من هيچ تنظيمات اضافي انجام بدم
روي مودم هم همه چراغ هاي اينترنت و اي دي اس ال و 1اور هم روشنه يعني هيچ مشكلي نيست
من به روح اعتقاد پيدا كردم
يعني چي شده؟
نقل قول:عزیز من میدونم باید "داخل تنظیمات" رو چک کنم! (پ نه پ ، لابد باید پیچ و مهرش رو باز کنم داخل مادربردش رو چک کنم :9:)نقل قول:
سوال من اینه که دقیقا کجای تنظیمات ؟
اساتید لطفا پاسخ بدن
100% lمیدونستم که همینو میگی:31:نقل قول:
خوب برادر من ، من که تو مودم نیستم ببینم کجاشه:31:
شما یه عکس از صفحه کنسول مودمت بذار تا حداقل یه چیزی گیرمون بیاد تا راهنمایی کنیم:31:
100% lمیدونستم که همینو میگی:31:نقل قول:
خوب برادر من ، من که تو مودم نیستم ببینم کجاشه:31:
شما یه عکس از صفحه کنسول مودمت بذار تا حداقل یه چیزی گیرمون بیاد تا راهنمایی کنیم:31:
سلام خسته نباشین.من مودم edup وایر لس گرفتم اما هر کاری میکنم کانفیگ نمیشه چه با لن چه با وایرلس.البته عجیبه که با گوشیم میتونم برم تو نت اما با لپتاپ نمیشه میخواستم از دوستانی که از این مدت استفاده میکنند خواهش کنم اموزش کانفیگ کردنشو بهم یاد بذن.ممنون
ببین داداش، من خودم آدم چندان کم تجربه ای نیستم اما کل منوی کنسول رو بالا و پایین کردم و به جایی نرسیدم و گمون نمی کنم شما هم با یکی دو تا عکس به جایی برسی :34::41:نقل قول:
هدف از طرح سوال و مخاطب من بیشتر بچه هایی بود که در حال حاضر یا از این مودم دارن استفاده می کنن یا اصولا قبلا استفاده کردن و آشنا به فوت کوزه گریش هستن:31:
در هر صورت تشکر بابت جواب. مخلصیم:10:
به هر حال شرمنده دیگه :sq_1:نقل قول:
سلام دوستان ...
من مودمم را تنظیم کردم و چراغ های DSL و Internet هر دو سبز هست اما توی ویندوز No Internet Access هست و دسترسی به اینترنت ندارم . اما وقتی که Connection PPOE را مشخصات اکانت ADSL ام هست را کانکت میکنم ، وصل میشه و دسترسی به اینترنت ندارم ... وقتی که Diagnose میکنم میگه که The DNS Server is not responsing ...
میشه راهنمایی کنید ؟
سوال در مورد خرید مودم ؟
میخواستم بدونم تفاوت مودم ADSL و ADSL WIRELESS چی هست ؟
من برای یک سیستم خانگی باید کدوم بخرم ؟
رفتم برا خرید مودم توی بازار ADSL هست و همچنین ADSL WIRELESS که اکثرشون 4 پورت هستند
تفاوتشون چی هست
آیا در سرعت هم تفاوت ایجاد میکند؟
ممنون
خیر در سرعت فرقی ندارند.نقل قول:
با مودم معمولی فقط با کابل میتونین به اینترنت دسترسی داشته باشین.
اما با مودم وایرلس علاوه بر با کابل، میتونین توی خونه به صورت بی سیم از اینترنت استفاده کنین. (برای موبایل، لپتاپ و هر دستگاهی که Wi-Fi داشته باشه)
یه مودم td-w8901g گرفتم وقتی EasySetupAssistant رو اجرا میکنم چک میکنه سیستم رو و network adapter enablad میزنه و مشکلی نیست ولی بعدش network status chek failed میده تمام کابل ها رو هم چک کردم مشکلی ندارن ! اروری که میده کاملش اینه: the connectivity of the routers line port is detected failed. please check your network connectivity and ready. یه چیز دیگه هم adsl مخابرات صبح امروز ثبت نام کردم بعد از ظهر زنگ زدن گفتن رانژه شده ولی اون علامت adsll روی مودم خاموشه کلا الان این مشکلات من از مودم هستش یا مشکل از مخابراته و یادشون رفته وصل کنن!؟
دوستان سلام چجوری میشه با استفاده از تنضیمات مودم به اینترنت وصل شد؟
TP-LINK 8811
mokhaberat 256
win7
سلام.
دوستم تازه مودم tp-link8901 رو گرفته یه 1 روز اول رو فقط تونست اینترنتش رو فعال کنه(هماراسیستم مخابرات) بعد اون دیگه چراغ اینترنت روشن نمیشه.من خودم آوردم خونه ببینم شاید خطش ایراد داره ولی هرکاری کردم بازم نشد.اینترنت خود من هم هر دو خطش همارا سیستم مخابرات هستش.بردیم پیش چند نفر دیگه که اینترنتشون ماکس و شاتل بود رو هر دو تاشون کار کرد.حالا میخاستم دوستان راهنمایی کنن ببینیم مشکل کجاست
با سلام
پروت شبکه رو به یک سیستم و پورت usb رو به یک سیستم دیگه وصل کردم. اما برای راه افتادن شبکه ای که پورت usb بهش وصل شده باید مودم را یکبار خاموش و روشن کنم تا راه اندازی بشه؟
لطفاً راهنماییم کنید.
متشکرم
یعنی یه جوونمردی پیدا نمیشه بعد از یک هفته یه جوابی به پست ما بده ؟ :33: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما مطمئن هستید این مدل فایروال داره ؟ فکر نمی کنم داشته باشه . با این حال شما 192.168.1.1 رو داخل مرورگز بزنید و با پسورد admin لوگین شید بگردید داخل منوها فایروال رو پیدا می کنید یا نه.نقل قول:
سلام
وقتي از اينترنت استفاده نمي كنيم مانند وقتي كه كامپيوتر خاموشه آيا بايد مودم adslرو خاموش كنيم يا بايد بگذاريم همين طور روشن بمونه؟؟؟
هیچ فرقی نداره عزیزنقل قول:
من که مودمم همینجوری یکسره روشنه
فکر نکنم مشکلی واسش پیش باید -- فقط جایی که مودم رو میذاری تهویه خوبی داشته باشه (( راه های تهویه بالا و پایین مودم آزاد باشن ))
تاحالا هم ندیدم کسی با هر بار خاموش روشن کردن سیستم مودم رو هم خاموش روشن کنه
سلام خدمت دوستان عزیز
تو صفحه اول تنظیمات مودم واسه من فقط نوشته شده پورتم رو چه مقداری بستن و اصلا خبری از snr نیست
راهی نیست ببینم snr چنده ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
مدل مودم asus WL-am604
سوال منم هستنقل قول:
از عزیزان میخوام راهنمایی کنن چه مودم وایرلسی برای اینترنت پارس آنلاین مناسب و کیفیت بهتری داره و قیمت کنونیش چنده ممنون
نقل قول:نیاز نیست هر بار که سیستمتونو خاموش میکنین مودم رو هم خاموش کنین. ولی اگه به مدتهای طولانی بخواین استفاده نکنین بهتره که خاموش کنین. مثلا شبا که میخوابین خاموش باشه بهتره. اگه مودم به طور مداوم روشن باشه عمر مفیدش کم میشهنقل قول:
من فقط اگه برای مدت طولانی قراره ازش استفاده نکنم (مثلا یه روز یا بیشتر)، خاموشش میکنم.نقل قول:
چند سال هم هست این کارو میکنم و مشکلی نداشتم.
باید بگردی دنبال قسمت Statisticsنقل قول:
خود پارس انلاین تو این ادرس مودمهای مطابق با استانداردشو معرفی کرده . البته مودمهای دیگه هم مشکلی نباید داشته باشن.نقل قول:
من خودم tp-link 811 داشتم برای پارس انلاین.مشکلی هم نداشتم.
بهترین مرجع همون دفترچه راهنمای مودمته.نقل قول:
ولی خب این ادرسو تو مرورگرت وارد میکنی
192.168.1.1
بعد ازت یوزر و پسورد میخواد که جفتش admin هست
وقتی وارد صفحه ستاپ مودم شدی
تو قسمت quick setup وارد میشی
کانفیگ مودمتو روی pppoe/pppoa قرار میدی
بعد از اون یوزر نیم و پسوردی که از سرویس دهنده اینترنتت گرفتی رو وارد میکنی
و vpi رو صفر و vci رو 30 یا 35 قرار میدی
بعد هم نکست میزنی و کار تمومه.
(البته داخل دفترچه مودمت تمام این مراحلو به طور کامل گفته )
خب شاید مشکل از isp هست. اینطور که شما میگین با اینترنت شاتل و ماکس تونسته وصل بشه. پس مشکل از مودم نباید باشه.نقل قول:
مودم رو یه بار ریست کنین ( یه سوراخ پشت مودم هست باید به شی نوک تیز اونو فشار بدین مودم ریست میشه) دوباره کانفیگش کنین.
و اگه میتونین یه مودم دیگه رو هم امتحان کنین ببینین با اون یکی وصل میشه یا نه.
مشکل حل شد.زنگ زدم پشتیبانی گفتش که اگه تو یه خط تلفن قبلا از یه مودم دیگه استفاده کرده باشین و حالا بخاین مودم رو عوضش کنید باید زنگ بزنید پشتیبانی تا اول از همه مک آدرستون رو رسیت کنه فقط هم همارا سیستم اینجوریه.ما هم زنگ زدیم و سه صوته حل شد.ممنون از دوست بالایی که سعی کردن کمک کنن
سلام..... نمیدونم کسی این سوالو قبلا کرده یا نه........... چطور تنظیمات مودم broadkam pj871 رو انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه کامل توضیح بدین
مرسی
شما 192.168.1.1 رو داخل مرورگر میزنید یوزر و پسورد admin از گزینه Quick Setup پیش میرید . VPI/VCI رو از شرکت می پرسید و حالت pppoe رو انتخاب می کنید. و مراحل رو nxt میکنید و در انتها Save Reboot با این حال این هم منوال به زبان انگلیسی و درایور USB:نقل قول: