سرویس اینفورمیشن تکنولوژی هستش.نقل قول:
ممکنه ایراد از سرورهای آپلودباز باشه؟ یعنی سرعت سرورهاش واسه دانلود شبانه پایین بیاد؟
نه کلا روزها به طور متوسط 230 دانلود میده.
Printable View
سرویس اینفورمیشن تکنولوژی هستش.نقل قول:
ممکنه ایراد از سرورهای آپلودباز باشه؟ یعنی سرعت سرورهاش واسه دانلود شبانه پایین بیاد؟
نه کلا روزها به طور متوسط 230 دانلود میده.
پس در اینصورت سرعتای روز همارا و مخابرات هم با هم فرق می کنه. مگای همارای من بیش از 220 تا نمیداد تازه اینم 218 بود نه 220.نقل قول:
خیلی جالبه که می بینم یه عمر رو تو همارا هدر دادم. :n03:
پس مخابراتی دیگه. قضیه حله.نقل قول:
درسته که آپلودباز یه کم تحلیل رفته ولی بازم خیلیا سرعت 400 کیلوبایتی رو باهاش پر می کنن پس مشکلی نداره.
شما امشب 5-6 فایل همزمان با 16 پورت بذار ببین چی میشه که مطمئنم جواب میده. اگه یه موقع جواب نداد، با پی سی دانلود، آسان دانلود و... تست کن ببن می تونی سرعت رو به حداکثر برسونی یا نه.
واقعا تعجب می کنم که چرا جواب نداده.نقل قول:
کاش یه تستی هم با سرورهای مطمئن مثل پی سی دانلود، آسان دانلود، میهن و... انجام بدید و ببینید چی میشه. البته حدس میزنم که انجام داده باشید، محض یادآوری گفتم.
من از دی یو متر + نتورکس + اواست و نورتون 360 همزمان استفاده میکنم مشکلی پیش اومده؟؟؟:n02:نقل قول:
آپلود باز سرور هاش به نسبت قبل ضعیف شدن و کلا شبها سرعتشون میاد پایین و مشکل از مخابرات منو شما نیس :n02:نقل قول:
من کلا از همارا از همون روز اولشم بدم میومد :n02: یه نفر تو این تاپیک مگا داشت سرعتش تا 400 کیلو باز بود:n02: عمرتو هدر دادی خخخ:n02:نقل قول:
درسته که بعضی ها سرعت 400 میگیرن ولی این دلیل نیس که ما هم بگیریم!!!نقل قول:
آپلود باز جای مناسبی نیست تا سرعت رو تستش کنید @@@ شما از دانلود ها یا سایتهای دیگه ایرانی تست کن ببین سرعتت چقدره !!! در ضمن از دان استریم و نویز خطتون هم عکس بذارید بد نیس:n02:
ماشاالله چه خبرهنقل قول:
من قبلا 5.2.5 نتورکس رو داشتم خیلی وقت بود آپدیت نکرده بودم حالا یکی دو هفتس که 5.2.9 رو نصبیدم
تو این ورژن ترافیک AavstSvc.exe رو که مجازی هست ترافیک اصلی حساب میکه و میاره روی ترافیک اصلی و غلط نشون میده
یعنی مثلا 2 گیگ دانلود داشته باشم 3.5 گیگ نشون میده و همچنین سرعت میانگینمو هم غلط نشون میده
ویندوزم هم 8 هست
احتمال میدم مشکل از ویندوزم باشه چون از وقتی ویندوز 8 رسمی اومده عوضش نکردم یعنی حدود یک سال:n02: منتظرم 8.1 بیاد یه دفه عوض کنم میدونی که نصب ویندوز کلی مشکل داره و تا ویندوز جدید راه بیفته یه هفته رو اعصابه:n02:
ویندوزت چیه؟
این مشکلی که گفتی نه به اواست ربط داره و نه به ویندوز:n02:نقل قول:
چون هم بی دبیلیو متر و هم نتورکس و هم دی یومتر همین مشکل رو دارن :n02:نتورکس منم 5.2.9 هستش و همین ایراد رو زمانی که بذاری روی all connection داره و DU meter هم زمانی که روی all network terafik باشه زیاد نشون میده :n02: این موضوع رو روی ویندوز ایکس پی و 7 و 8 هم تست کردم فرقی نداره :n02: الانم وین 7 استفاده میکنم
در ضمن من از آنتی ویروسهایی که مثلا میخوان اینترنت رو پاک کنن ولی برای این کار اینترنت ورودی سیستم رو از فیلتر خودشون رد میکنن زهلمممممممممممممممممممممم ممم گلیر:n02: برای نمونه آواست و نود 32 (من اصلا اینو آنتی ویروس به حساب نمیارم) اینرتنت رو از فیلتر خودشون رد میکنن ولی نورتون میذاره آزاد باشه :n02:
رو ورژن قبلی این مشکلو نداشتم از برنامه های دیگه هم استفاده نکردم
باید رو چی باشه؟
شاید سرعت شهر و منطقه باهم فرق می کنهنقل قول:
بله قبلا دانلود کردم ولی تک لینک دان کردم سعی می کنم رو چند لینک امتحان کنم و نتیجش رو اعلام کنم...
نقل قول:
تو تنظیمات بذار روی all concection ولی زیر اون یه گزینه هست ignore local traffic چک باکس اونو بزن دیگه سرعت شبکه داخلی کارت شبکه رو نشون نمیده:n02:
1مگ برنزی
مکس نت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی خبر نداره سرویس تابستانه مخابرات هنوز هم میدن یا نه؟:n18:
اگه حدود 100 بود بهتر بود:n03:نقل قول:
فکر کنم هنوز هم دارن ارائه میدن چون هنوز تابستان تموم نشده:n02:نقل قول:
تیکشو قبلا زده بودمنقل قول:
فک کنم خودش سوال کرده بود
فک کنم همون مشکل از ویندوزه
نه بابا چه ربطی به ویندوز داره اخه!!! گیر دادی:n02:نقل قول:
دی یو متر هم اینجوریه خوب!!!
گفتم که تیکشو زدم واسه تو چرا اینطوری نیست؟
یه عکس بذار ببینم چطوریه:n02:نقل قول:
عکس از کجا؟
این عکس چند وقت پیش که فکر میکردم سرعت واقعیه
اینم عکس جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نت من بدجور خراب شده پینگ گوگلم شده 480:n21::n04:
کلا یه ایراد عجیبی پیش اومده که هیچ سایتی رو لود نمیکنه الا با چیز شکن از یه سرور خاص:n04:
نقل قول:
گفتم تیکشو زدم دیگه عکس نیاز نیست
دای به ساواد دییرم کی:n02:
یه عمره دارم کامپیوتر استفاده میکنم
شرمنده :n02:نقل قول:
یه کاری کن اگه اینجوری نشد فقط ادرس کارت شبکه رو بده و روی ال کانکشن نذار
سلام خدمت دوستان
دیروز یه اتفاق عجیب واسم افتاد، می خواستم ببینم واسه بقیه هم پیش اومده؟
صبح که داشتم می رفتم بیرون چک کردم دیدم 8.33 گیگ از ترافیکم باقی مونده، عصر که برگشتم و مجدد چک کردم، دیدم شده 9.93 گیگ. یعنی 1.6 گیگ اضافه شده در حالی که جبران خسارت این هم نکرده بودم.
مدت ها که همارا استفاده می کردم چنین چیزی ندیده بودم حتی یک صدم گیگ، مگر اون موقع که به دلیل اختلال به همه اضافه کردن.
فکر کنم سرویس های مخابرات مشکل نرم افزاری دارن چون نمودار کارکرد سرویسم هم توی سایت همارا کار نمی کنه و رو صفر قفل شده. زنگ که زدم پشتیبانی گفتن بعضی از سرویس های مخابرات تو نشون دادن نمودار مشکل دارن.
حالا می خواستم بدونم اگه تا حالا واسه کسی اضافه شده، بعدا یه مرتبه کم نکردن؟
شب خوش
برای من nnnnnnnnnnnnnnn بار پیش اومده :n02:نقل قول:
خیلی جالبه. فکر می کردم همه میگن خیالاتی شدی، از این خبرا نیست.نقل قول:
آقا اگه اینم تایید کنید که خیالم راحت میشه، این حجمی رو که اضافه کردن، بعدا یه دفعه ای کم نکردن؟
ممنون که پاسخ میدید.
حدود یه هفته ای بود که به خاطر واگذاری های جدید خط تلفنمون قطع بود حالا که وصل شده چند روزیه وقتی شبا واسه دانلود میزارم سرعتم روی 95 تا 103 ثابت میمونه که قبلا سرعتم 160 تا 180 بود.
ساعات عادی هم سرعتم رو 180 تا 200 هست تغییری نکرده!
تو این یه هفته همارا سرعت هارو محدود کرده یا مشکل به خاطر خط تلفنه؟
سلامنقل قول:
دیروز از سایت پی سی دانلود برای دانلود استفاده کردم و به صورت 5 لینک همزمان
اینم نتیجش:
تقریبا تونستم 2 برابر دانلود کنم :n04:
خوب چیکار کنیم که با سرورهای خارجی هم بتونیم این طوری دانلود کنیم ؟
هر وقت سیستمشون زیاد حجم کم میکنه خودش اوتومات بعدا اضافه میکنهنقل قول:
برای من خیلی زیاد پیش اومده:n02:
ولی اونی رو که اضافه کردن که دیگه کسر نمیکنن:n02:
ما که ایرادی نداریم ولی همارا رو نمیدونم:n02:نقل قول:
از سایتهای با سرور قدرتمند دانلود کن:n02:نقل قول:
دوستان یه چیزی میگم همگی نریزیدا!
این Putlocker عجب سرعتی میده برا دانلود!
مدیافایر هم که اینجوریه!!!:n02:نقل قول:
منظورتون با اکانت پولی هست؟
نه بابا اون یکی آشغالهنقل قول:
نه بابا Free Userنقل قول:
مگه لینک مستقیم میده؟
بابا قضینی سوه گوراخ نه دیسن اخی:n02:نقل قول:
پی نوشت:
بیشتر از 2 ساعته که دارم فایلهای دانلود شدم رو اکسترکت میکنم ولی تموم نمیشن لا مصبا (حدود 40 تا فایل رو همزمان میذارم اکسترکت بشه :n02:)
آره تقریبا" لینک مستقیم محسوب میشه نیاز به دنگ و فنگ مستقیم کردن ندارن حداقلنقل قول:
چی میگی؟!:n13::n02:نقل قول:
من که بولمدیم نه دیسن!
سوه گوراخ؟!
نه مه نه نی سوکوم؟!
قضیه رو بشکاف!!!! واشکافی کن!!!:n02:نقل قول:
بابا هانچی قضیه؟!نقل قول:
قضیه ای وجود نداره!
خلاصه ی ماجرا اینه که اون سرعتی رو که پوت لوکر به من میده مدیا فایر نمیده!:n09:
یعنی همچین سرعتی بهت نمیده؟؟؟:n02:نقل قول:
لینکایی که اینا میدن ریزوم دارن؟