حمید خان این کامپوننت های 604P کنوود چطوریه ؟ برای درهای جلو 206 میخوام ، آمپ خوب 4 کاناله که بتونه این کامپوننت و یه جفت 718 رو راه بندازه و کنوود هم باشه چی هست ؟
حمید خان این کامپوننت های 604P کنوود چطوریه ؟ برای درهای جلو 206 میخوام ، آمپ خوب 4 کاناله که بتونه این کامپوننت و یه جفت 718 رو راه بندازه و کنوود هم باشه چی هست ؟
با توجه به اینکه قبلا از کامپونت خوشم نمیومد،اما الان دارم به این فکر میکنم که کواک های کاپا9*6 رو رد کنم و جاشون یه جفت کامپونت هم قیمت اونها بگیرم(کامپونت مد نظرتون رو هم معرفی کنید به همراه قیمت).به همین دلیل از تمام دوستان کمک میخوام تا راهنماییم کنن که این کار رو بکنم یا همین باندها رو ببندم.:n13:
میخوام کامپونت ها رو با پخش p80 و ساب گلیدن rs12 free ir و اگه بودجه بود با 2تا آمپ کنوود مونو 9105 درایو کنم و اگه بودجه نموند می خوام یه امپ 4کانال پیشنهاد بدین که تمام این موارد رو جواب گو باشه.(ساب رو روی تاقچه می بندم)
حمید جان نظرت در مورد ساب راکفود 12-r1 چیه؟و قیمت کارکرد این مدل؟
گلیدن rs12 free ir رو پیشنهاد میکنی یا این مدل ساب رو؟
واقعا شرمنده خیلی اذیتت میکنم.
البته اساتید هستن و حتما راهنماییتون میکنند.اما یک کامپونت هم قیمت با بانداتون...برای مثال mx 165 ادیو سیستم اصلا بلندی صدا نداره...اینو هم در نظر بگیریدنقل قول:
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4
من بین 3 کامپ
spr-60c
spx-177
hertz hsk-165xl
موندم...
تمام سیستم الپاینه اما تعریف هرتز رو زیاد میکنن.
میگن صدای تایپ ار تیزو خشکه
یکی که صدای هر 3 رو شنیده یه مقایسه حرفه ای انجام بده ممنون میشم
تاپیکه جالبی بود saeed220....
اینو اضافه کنم که همونطوری که گفتن هر برندی یه جنسه خوبی داره و اون امپه boschmann بهترین سری این برند هست...
اینم بگم سعید جان اون امپ بهترین نیست ولی با هزینه تو که خیلی کمه (400 تومن) و ساب سونیکم داشته باشه و میخوای سابه غول هم بندازی و 1000 وات rms میخوای این بهترین گزینس که خیلی هم واسم کار کرده و هنوز سالمه...
در مورده اون jbl 1201 هم اینو فقط بگم که امپی که 1200 وات Rms میده و قیمته اکبندش فقط 400 تومنه البته خودت گفتی من قیمت ندارم یه چیزیش میلنکه چون خیلی ارزونه ...
حمید جان بابته جواب هاتون هم ممنون...
سلامنقل قول:
رو درهای جلو میشه کامپوننت بست؟
7056 کن وود.نقل قول:
من صداشون رو نشنیدم استاد.نقل قول:
والا کن وود آمپلیفایر قوی مدتی وارد نمیکنه و الان موجود نداره. مثلا X41 آمپ مناسبی بود ولی موجود نیست.
میتونی از پایونیر 8604 استفاده نمائید.
نه موافق نیستم. سریه R زود میسوزه.پاگر راکفورد میخواهی بگیری پانچ بگیر.نقل قول:
اصلا گلیدن هیچ چیزش با راکفورد قابل مقایسه نیست.شک نکن.
در مورد هرزت که بهتره آقا مهدی Big Bang که تازه تجربه اش کردن و سریع دلشون رو زده بیان توضیح بدن:n02:نقل قول:
در مورد آلپاین تایپ X کیفیت بیشتری داره.البته من قدیم صدای 177 رو شنیدم اونی که باید میبود نبود.
تایپ R رو نشنیدم.
گلیدن SQX 165 رو هم یه تست بکن و به گزینه هاتون اضافه کنید.
سلام.من تازه اومدم اینجا.میخواستم یه سیستم کامل بگیرم تا قیمت1400000 یه پخش 4 تا باند و آمپیلی
اگه میشه کمکم کنید ممنون ماشین پرایده
مرسینقل قول:
در مورد هرزت که بهتره آقا مهدی Big Bang که تازه تجربه اش کردن و سریع دلشون رو زده بیان توضیح بدن:n02:
در مورد آلپاین تایپ X کیفیت بیشتری داره.البته من قدیم صدای 177 رو شنیدم اونی که باید میبود نبود.
تایپ R رو نشنیدم.
گلیدن SQX 165 رو هم یه تست بکن و به گزینه هاتون اضافه کنید.
با ایشون تو تی تی صحبت کردم...فکر کنم یه جای کارشون ایراد داری اونجوری شده...
اخه هرتز اونم سری های انرجی انقدر بد باشه؟گفتم بهشون که شاید تقلبی هست گفتن نه...
راستش گلیدن حس خوبی بهش ندارم چون اسمش واسم تازست...البته من تازه کارم
سری مایل هرتز 2 وی 16.5 سانتیش چنده؟اون دیگه خوبه؟
من دونبال کامپی هستم با مید بیس قوی و صدای به دور از تیزی تیوتر...بیس خشک هم نزنه...
سری ایکس میگن میدش خیلی سوسولیه اما خوش کیفیته...
قراره کامپ با امپ t420 الپاین که 2 تا 110 میده درایو شه...
دوستان خیلی وقته منتظر جوابم:n14:نقل قول:
سلام دوستان ماشينم پژو پارس هست و پخش پايونير 9450 خريدم.مي خوام دو تا باند خوب ولي قيمت مناسب بگيرم.به نظر اساتيد چي بگيرم بهتره؟؟ چون هد يونيت پايونير هستش منافاتي نداره كه مثلا باند jbl بگيرم و يا چيزي ديگه؟؟ دوستان منتظر راهنمايي هستم.
سلام خيلي خوش آمديد دوست من.نقل قول:
ميتونيد يك جفت كامپوننت جلو رو درها نصب كنيد و يك جفت كواكسيال 9*6 هم براي عقب+آمپليفاير 4 كانال.
پخش رو كن وود 7056 يا U456 بردار كه خروجيش كامل هست.
براي جلو ميتونيد كامپوننت آلپاين SPS-610C بگيريد يا آديو سيستم MX165
براي عقب گليدن MC609 يا آلپاين SPS-609 و دست آخر كن وود 718
آمپليفاير هم پايونير 8604
سريه ميل هرتز فكر كنم كاملش(ووفر+تيوتر+كراس اوور) بالاي يك ميليون در مياد.من قيمت دقيق ندارم.نقل قول:
'گليدن يه برند آلماني هست و حدود 3 ساله به صورت رسمي وارد كشور شده.
دوست عزيز به نظر من اگر ميخواي سردرد نگيري سراغ پايونير نرو.صداي خوبي نداره.بيس خشك و بي روح داره.متاسفانه قيمت ندارم ولي خيلي ارزمند نيست.نقل قول:
نه منافاتي نداره.نقل قول:
چه ميزان ميخواهيد هزينه بفرمائيد؟
سلام
حمید جان اینم عکسش...
البته اینجا فقط عکسه ووفرشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه موافق نیستم. سریه R زود میسوزه.پاگر راکفورد میخواهی بگیری پانچ بگیر.
اصلا گلیدن هیچ چیزش با راکفورد قابل مقایسه نیست.شک نکن.
با توجه به اینکه قبلا از کامپونت خوشم نمیومد،اما الان دارم به این فکر میکنم که کواک های کاپا9*6 رو رد کنم و جاشون یه جفت کامپونت هم قیمت اونها بگیرم(کامپونت مد نظرتون رو هم معرفی کنید به همراه قیمت).به همین دلیل از تمام دوستان کمک میخوام تا راهنماییم کنن که این کار رو بکنم یا همین باندها رو ببندم.:n13:
میخوام کامپونت ها رو با پخش p80 و ساب گلیدن rs12 free ir و اگه بودجه بود با 2تا آمپ کنوود مونو 9105 درایو کنم البته اگه بودجه نموند می خوام یه امپ 4کانال پیشنهاد بدین که تمام این موارد رو جواب گو باشه.(ساب رو روی تاقچه می بندم) . ماشینم پراید
منون و سپاس از راهنماییتون...
حداكثر 600 يا 700 هزار تومان
روش تشخیص تیوتر پایونر s20چییه وقیمت تقریبش چنده؟
نه منافاتي نداره.
چه ميزان ميخواهيد هزينه بفرمائيد؟[/QUOTE]
با سلام
دوستان من ی ضبط پایونر 7150 دارم حالا میخوام به 405 ببندم ولی باند ندارم میخوام بدونم برای داشتن ی صدای باکیفیت و قابل قبول چی براش بخرم.
سلامنقل قول:
صفحات رو برو عقب عکس اصلیش رو گذاشتم.
حداكثر 600 يا 700 هزار توماننقل قول:
[/QUOTE]
دوست عزیز شما پاسخ چه عزیزی رو دادید؟!!!!
میزان هزینه؟نقل قول:
فقط اسپیکر؟یا ساب هم لازم دارید؟
سلام حميد آقا جواب خودتون رو دادم كه بودجه رو پرسيده بوديد.ممنون ميشم راهنمايي كنيد.نقل قول:
سلام دوست من.نقل قول:
كجا پاسخ داديد؟!!:n13:
بین spr60c و spx177 و hertz165XL موندم
تایپ ار بیشتر رو نظرم هست
177 تردید دارم چون میترسم حجم صداش کم باشه و مید کمتر از قابریکی های 206 !!!
هرتز هم امپم کامل درایو نمیکنه.2 تا 110 ار ام اس بیشتر ندارم
سیستمم
پخش: ALPINE CDA-9886
آمپ اسپیکرها: MRV-T420 & T320
اسپیکرهای جلو: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اسپیکرهای عقب: ALPINE SPR-69C
ساب ووفر: SWS-1042D
آمپ ساب ووفر: ALPINE MRD-M301
یه مقاسه حرفه ای بکنید بین 3 تا کامپ
[/QUOTE]
دوست عزیز شما پاسخ چه عزیزی رو دادید؟!!!!
میزان هزینه؟
فقط اسپیکر؟یا ساب هم لازم دارید؟[/QUOTE]
600 تا 700 هزار تومن حالا بااین هزینه اگه بشه ساب هم گذاشت مشکلی نداره.
دوستان بین پخشهای ارزان قیمت تا 300 هزار تومان ایا kenwood u457 را پیشنهاد میدید؟ یا پایونر ؟ اگه میشه مدلشو بگید... میخوام cd هم بخوره... مورد دیگه هم باند های عقب هست که میخوام نهایت تا 200 یا یکم بالا پایین تر بگیرم... ممنون میشم کمکم کنید... هدف هم سیستم کیفیتی هست ولی میخوام قدرت هم داشته باشه.... میدونم که انتخابای زیادی ندارم ولی نهایت بودجه همینه..
سلامنقل قول:
بنظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگبربد و JBL GTO938
حمید جان پاسخشون اینهنقل قول:
سلامنقل قول:
با این بودجه خیلی نمیشه متنوع عمل کرد.
پخش U456
اسپیکر 718
آمپ m526
به نظر من هم تایپ آر گزینه مناسبی هست.نقل قول:
اگر میدرنج خوب میخوای و دنبال میدباس قوی نیستی و تهران هم هستی پیشنهاد میکنم یه قرار بزاریم صدای MX165 آدیو سیستم رو هم بشنوید.
سلام حميد آقا جواب خودتون رو دادم كه بودجه رو پرسيده بوديد.ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
والا مید قوی دوست دارم...صدای 165xl رو خیلی دوست دارم بشنوم و 177 ایکس و 60cنقل قول:
به نظر من هم تایپ آر گزینه مناسبی هست.
اگر میدرنج خوب میخوای و دنبال میدباس قوی نیستی و تهران هم هستی پیشنهاد میکنم یه قرار بزاریم صدای MX165 آدیو سیستم رو هم بشنوید.
ادیو سیستم هیج تحقیقی در موردش نکردم
من امکان پی ام دادن به شما رو ندارم حمید جان
تایپ ار رو چرا مناسب میدونید؟
سلامنقل قول:
منم كه عرض كردم .پست قبليم رو مطالعه بفرمائيد
اگر ميدباس خوب ميخواهخيد بايد يك جفت ميد باس مثل ارت كوئيك گير بياريدنقل قول:
ولي اگر همه فركانسها مهم هستند كامپوننتها با تنظيم خوب ميتونند ارضاء كننده باشن.البته آمپليفاير خيلي خيلي مهم هست.
بنده خودم شخصا همين چند وقت پيش تجربه كردم با فوكالهام و ماسكوني AS100.4.با ماسكوني چنان ميد بيسي گرفتم كه باورم نميشيد.ولي خب صداي كلير و يكدست راكفوردم رو نداشت.به نظر من ماسكوني (وان 120.4 رو هنوز تست نكردم) Low و MID رو عالي ميزنه.كاملا مناسبه براي پخشهاي آلپاين كه تخصصشون تو فركانسهاي HI هست.بگذريم.
در مورد تايپ R با توجه به سابقه اي كه دارم ازش بيشتر قدريته تا كيفيتي برعكس تايپ X لذا تصور ميكنم بهتر بتونه نظر شما رو جلب كنه.
حمید جان کمک....
قبلا از کامپونت خوشم نمیومد،اما الان دارم به این فکر میکنم که باند کاپا9*6 رو رد کنم و جاشون یه جفت کامپونت هم قیمت اونها بگیرم(کامپونت مد نظرتون رو هم معرفی کنید به همراه قیمت).به همین دلیل از تمام دوستان کمک میخوام تا راهنماییم کنن که این کار رو بکنم یا همین باندها رو ببندم.:n13:
میخوام کامپونت ها رو با پخش p80 و ساب گلیدن rs12 free ir و اگه بودجه بود با 2تا آمپ کنوود مونو 9105 درایو کنم البته اگه بودجه نموند می خوام یه امپ 4کانال پیشنهاد بدین که تمام این موارد رو جواب گو باشه.(ساب رو روی تاقچه می بندم) . ماشینم پراید
سلام دوستان.
ببخشید من اصلا وارد نیستم ولی دوستم یه پخش pioneer داره که فقط فلش میخوره و یه جفت باند عقب premier در حد نو همش رو هم میگه 150 تومن!
به نظرتون قیمتش درسته؟ لطفا راهنمایی کنید
سلام به همگی.
کسی این امپ رو داشته یا اطلاعاتی دربارش داره ؟ scorpion 4 channel 4500 watts
میخام بخرم طرف میگه 250 تومن! این قیمت میارزه؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
برای در های جلو سمند چه بلند گو پیشنهاد می کنید که کیفیت زیادی داشته باشه تا100هزار تومان؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و این کلیپو ببینید ونظرتون چییه از این بهتر باشه وتیوتر هاش هم قوی باشه.
ودر ضمن نظرتون در مورد این مدل چییه دوستم می فروشه قیمتش هم 180 هزار تومانه مدلش هم Pioneer TS-A1674S
سلام من از تبریز هستم و تندر90 دارم یک سری وسایل دارم
پخش پایونیر6350bt
یک جفت باند jbl t696
ساب jbl gto12 روی تاقچه
امپ پریمیر12000
خازن 321بوستر
اینارو از قبل دستم داشتم
حالا میخوام امپ رو عوض کنم و طرف به جاش 2تا امپ jbl پیشنهاد داده یکیش منو600 و یکیشم 4کانال jbl
امپ4 کانال رو هرتز هم داشت که اونم پیشنهاد میده مدل dcp4
1جفت هم کامپ jbl p6560c داره واسه درهای جلو میخوام بخرم
گفته امپ مونو رو واسه ساب و 4 کانال رو واسه 2تا باند و کامپی که گفتم میزنه
حالا دوستان و اساتید چی صلاح میدونن که بنده بعد از هزینه کردن عوض پشیمانی لذت ببرم
امپ پریمیر12000 هم بد صدا نمیداد ولی از بس همه تو سرش زدن که کلا دلمو زده
با تشکر
سلام خدمت همگینقل قول:
به احتمال زیاد پخش deh 155 که الان اکبندش 160 تومنه
مارک primer هم متفرقه است
ولی دو تاش با هم همین حدودا می ارزه
دوست عزیزنقل قول:
به احتمال 99 در صد مارک متفرقه و پیشنهاد نمیشه
این امپ رو برای درایو چه باند هایی میخواین ؟ شاید با 250ت بشه مارک اصلی گرفت
سلام دوستان
با 1500 بوجه میخوام یه سیستم ببندم لطفا راهنماییم کنید خیلی ناشی هستم ماشینم پارسtu5
سلام سزار جان.نقل قول:
خدائیش چند بار این سوال رو مطرح کردی؟!!پاسخ هم دادیم.معلومه دائم داری از این فروم میری اون ور میای این ور!!!
تحقیق کردن حق همه هست.ولی تورو خدا ماها که داریم وقت میزاریم و پاسخ میدیم کمی با علاقه و دقت مطالعه کنید دیگه.
:n24:
هی یه پست تکراری رو کپی میکنی.اصلا مشخص نیست دنبال چی هستید شما؟
سلامنقل قول:
پست شماره 13909 رو مطالعه بفرمائید.اگر باز هم سوالی بود در خدمتتون هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]