میگم مصطفی سعی کن روستاهای بیشتری رو اینجا بگیری که وقتی زدیم ترایبتونو ترکوندیم بیای عضو ما بشی
:d
mostafa try to noble more villages in k73.maybe when we rim your tribe:31:,i will ask seban 4 inviting :5:you
Printable View
میگم مصطفی سعی کن روستاهای بیشتری رو اینجا بگیری که وقتی زدیم ترایبتونو ترکوندیم بیای عضو ما بشی
:d
mostafa try to noble more villages in k73.maybe when we rim your tribe:31:,i will ask seban 4 inviting :5:you
hi seban.do you know me?
we will rim his tribe in k63,but his tribe is strong in k52 as well and i heard that his tribe is going to merge with oElse(from one of ur own leaders).But i dont think that all of BDR will go to orElse,only the ones the tyrant jfsmith3 wish to be in his tribe will go to orElse while the rest will be nobled by orElse players like he did with the former SKULL^.^hehe and i dont like orElse very much
arent u in w12 FIGHT tribes.I think i have known u in that world.Plz correct me if im wrong:31:heheنقل قول:
And i still didnt learn to write from r8 to left in this forums:41:hmm
ادیت...................
yeah you're right.i'm " hadipro " in world 12. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
sry but i cant read what u just wrote
i think that we both wrote at the same time..hehe
mostafa know how can write from left 2 write.when he comes,i tell him to educate u
yeah you're right.i'm " hadipro " in world 12. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:HELLO
if you want to write left to right you must go to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] after you write your text select all of them and choose [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m
:10:thanks vahid
i find out how write from left 2 right
سلام
من اومدم. البته فکر کنم یه کم دیر اومدم.
خب دوباره رفتش سر بازی.میگم عجب فیلمی شده این تاپیک.ولی بچه ها لطفا نگید جایی توی انجمن
آره الان که گفتی فهمید اول نگرفته بود (حالا اون بدبخت هم فکر میکنه داریم مسخره اش می کنیم)نقل قول:
hi white LORD did you clear that villages for me? or you want clear it tmoorow ?
good luck
and any one know where is safa?
he isnt online from yesterday:41:
اگه هم ما نگیم بازم یا طعمه آکوا میشه :27:نقل قول:
یا یکی از بر و بچس متفرقه راهش می افته اینجا و بعد از سر و کولش بالا می رن
مثلا فرض کن ووک من اینو بدونه انقدر براش شکلک میفرسته که بدبخت سبان از دنیا سیر شه :27:
نمی دونم چرا وقتی رفتار بردیا رو می بینم نا حو آگاه یاد ملا صدرا می افتم!
welcome seban!
سبان می زنم لهت می کنما!
بی خیال علی آقا
اره 2بار کلر کردم منتها یارو رفته تو 1تریب میترسم ساپورت بشه
نقل قول:.i don't know anything about migrate to orelse
روستاهای ک52 من امن هستند.نقل قول:
...,my k52 villages are safe and far from GYM,FUSSED,FIGHT
اقا کسی توی ترایب A+a آاشنا نداره .
راستی سلام حسن . کجا بودی ؟
X: 693نقل قول:
Y:760
K76
hi mr seban001
zauos iraniii w12
سلام بچه ها
بزارین ما هم یه سلام بکنیم به این دوست تازه وارد
راستی محمود اکانت علمدار داره نوبل میشه تو 12
شما چرا اینقدر ترایب عوض میکنی.نقل قول:
آخر از طرف یکی از همین ترایب ها نوبل میشی !
اگه به دوست ترایبم همله کنم احتمالا چی میشه ؟
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 11 (11 کاربران و 0 مهمان) alizshah, Ali-ss, B O L O T, Duke Nukem, Hammer, JIGSA, mstf666, p30planet, seban001, white LORD, zauos
may be but its one of ur own dukes that told me abt the big merge mustafa^.^hehe and i will need to believe his words for he has done a pretty bad thing by mentioning orElse the tribe which i dont admire
سلام دوست عزیزنقل قول:
من تو این ترایب عضو هستم
چقدر پوینت داری؟:20:
چی کار کنمنقل قول:
توی ترایب نیستی که ببینی چه خبره
من میرم با یه روستا می جنگم که بگیرمش ولی بر میگردم میبینم یکی دیگه از بچهای ترایب گرفتش. با ور نداری از حسن بپرس .
حالا هم که همشون رفته توی تریب A+A واسه همین میخوام برم اونجا . اگه میتونی به xXLeonidusXx یه ایمیل بزن که منو دعوت کنه .
Hello Mr. Seban
Thanks for your Resources
seban,ali-ss has a request.he want to noble 2 villages with60 pts near his main village.does he have allow or not?
its nice to meet u too:31:haiنقل قول:
not for now..but he can if it is close to K63
welcome Jigsa and i hope that u will do great in k71
بردیا بگو چرا می خوام این کار بکنم!
بگو 18 تا نوبل من دارم! و 300 ایکس هم ذخیره
بگو برای هماهنگی درحملات این دوتا روستا کناریم بهترین هدف هست
در ضمن بچه ها خیلی زیر بغل این سبان نزارید فکر می کنه کاره ای هست!
سلام صفا :31::31::31::31:S a f a 6 4
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:seban0 01
خوب ما خون گرمیم دیگهنقل قول:
بردیا بگو چرا می خوام این کار بکنم!
بگو 18 تا نوبل من دارم! و 300 ایکس هم ذخیره
بگو برای هماهنگی درحملات این دوتا روستا کناریم بهترین هدف هست
در ضمن بچه ها خیلی زیر بغل این سبان نزارید فکر می کنه کاره ای هست!
My ID is Dead-boy (207|586) K52نقل قول:
34K
so what r u doin atm turk....seems ur not gaining any vils atm:27: and
im thinking of nobling ur villages :31:what do u think abt that:20:hehe
Wayward Flame (325|746) K73
this village is empty in k73
? did someone from Fight claim it in the forum
بولوت سبان بهت تیکه انداخت . . .
i think no
ali-ss said i have more than 4 trian and 300x store in my academy.i want those village for ordinate my attacks