عزیز من مدل 1000 حدود 1 سانت قطورتره .....
در ضمن پایین دستگاه یه برچسب سفید هست که مدلش رو ذکر کرده....
از لحاظ ظاهری خیلی تفاوت دارن (نمیشه جای هم انداخت به کسی:31:)
شما هم خیلی تو فکرش نرو ....:46:
عزیز من مدل 1000 حدود 1 سانت قطورتره .....
در ضمن پایین دستگاه یه برچسب سفید هست که مدلش رو ذکر کرده....
از لحاظ ظاهری خیلی تفاوت دارن (نمیشه جای هم انداخت به کسی:31:)
شما هم خیلی تو فکرش نرو ....:46:
از ستینگ کنسول ورژن فرمور رو ببینید ، به همین راحتی .نقل قول:
الان باید فرمور دیقیقا چند باشه!؟نقل قول:
دوست عزیز دقیقا نمیشه گفت ولی فرمور 5.00 به بالا داشته باشه شما مشکلی تو اجرای بازی ندارینقل قول:
من الان خیلی وقته 5.50 هست فرمور دستگاهم و همه بازی هارو اجرا کردم
زیادم حساس نباش پی اس پی دستگاهی نیست که بشه به این راحتی تقلبی و استوکش رو جای
دستگاه سالم فروخت.تابلوه
فقط امتحانش کن که سالم باشه و چنتا بازی روش اجرا کن تا خیالت راحت باشه
پی اس پی 2004 هم کپی دائم هست و هیچ مشکلی نداره(دقیقا دستگاهی که من دارم 2004 هست)
یه سوال دیگه هم داشتم سیستم عامل PSvita با PSP یکی هست!؟
یعنی میشه بازیای VIta روش اجرا کرد؟
ممنون
نه سیستمشون فرق داره و ویتا نسل بعدی کنسول دستی هست ....
بازی های PSP هنوز تولید میشن!؟با اومدن vita؟؟
نه دیگه ولی اینقدر بازی داره که حداقل 2-3 سالی سرگرمتون میکنه.....
من خودم بعد از 4 سال هنوز روزی 1-2 ساعت بازی میکنم(معتادش شدم...:31:)
با تشکر از تمام دوستانی که راهنمایی کردن
امشب رفتیم گرفتیم مدل 3000 رو بقیمت 390 تومن
فکر کنم یه کم گرون بهم داد ولی چاره نبود چون همه جا PSP Go داشتن که اصلا ازش خوشم نمی اومد
2000 که اصلا نابود شده بود:31:
فعلا اوریج هست فردا گفته بیار کپی خور کنم دائم:18:
راست می گه؟! چون الان اینی که گرفتم اوریجش هست هنوز دست کاری نشده
وای 390 تومن دادی psp.....!!!!!!!!!!!!
کاش یکم صبر میکردی ویتا میومد اونوقت خرید میکردید....
در کل مبارک باشه...
3000 فکر نکنم کپی دایم بشه مگه جدیدا فرمورش اومده باشه...!
نگو...............:41:میگم گرون داده:41::31:نقل قول:
ولش کن فدای سرت خودش می گفت PSP Go رو بت 490 چون کمیاب بود گرون بهم داد
390 داد گفت ویتا الان 700 میداد قبل از عید گرون بود چاره ای نبود
2 تا بازی اوریج هم داره یکیش تو جعبه اون یکیش نیست فردا باید بگیرم
در کل ممنون
مبارک باشهنقل قول:
اگه با بازیهاش 390 گرفتی خوبه
اگه نه 20-30 تومن گرون داده بهت
ویتا هم خوب قیمت داده بهت.سیستم عامل این دوتا کاملا باهم فرق داره
ولی ویتا میتونه بازیهای پی اس پی رو اجرا کنه.سیستم عامل پی اس پی xmb هست فکر کنم بر پایه لینوکس باشه ولی ویتا اندروید هست
دستگاه جالبیه ولی حیف گرافیک ضعیفی داره!!
حالا یه سوال به نظر شما تا 1یا 2 سال دیگه اگه PSvita کپی خور دائم بشه چند میتونم این 3000 رو بفروشم؟
چون شنیدم کنسول افت شدیدی نداره برای فروش!!
ممنون
والا قاعده خاصی نداره من خریدم 200 تومن 3-4 سال پیش الان 220 مغازه ازم میخره تازه التماسم میکنهنقل قول:
چون سود خیلی بالایی تو فروشش میکنه
اگر ویتا -- بشه هم فرقی تو قیمت پی اس پی نداره به نظر من.چون هرکدوم مشتری خاص خودشو داره
واسه همین اصلا نمیشه پیشبینی کرد مخصوصا تو این مملکت
شاید 150 هم نتونی بفروشی شایدم 500 راحت ازت بخرن.معلوم نمیکنه:13:
بابا بی انصافی نکن....!نقل قول:
cpu این کنسول 333 mhz با 64 مگ رم و یک چیپ گرافیکی ضعیف مربوط به تکنولوزی 5 سال پیش...!
حالا ببین بازیهای این کنسول نصبت به سخت افزارش در چه حده....!؟
شما برو god of wra 1-2 و تیکن 6 و gta vc رو نصب کن ببینم بازم میگی گرافیکش ضعیفه یا نه...؟
در ضمن این کنسول ماله سال 2007 هست و اون موقع برای خودش غولی بود ...:46:
من متاسفانه گیمر PC هستم چون واسه خودش غولی هست تو گرافیاکا برای همین فکر می کنم ضعیفه!!:31:
ولی ویتا رو تو یوتوب دیدم یکی باش Call of بازی میکرد اینطوری شدم:18:
battelfeild 3 که دیدم که هیچی تازه GTA IV رو باهاش بازی میکرد گفتم این چه معجزه ایه!!!!!!!!!
برای همین منتظر -- این کنسول می مونم قیمتش هم انشاالله بیاد پایین!!
خب منم 90 درصد با pc گیم میزنم اما کنسول چیز دیگس:46:
ویتا هم سخت افزارش (اگه اشتباه نکنم) یه چیزی در حد ps3 هست و به گفته خود سونی قدرت این کنسول در اینده و با اومدن بازیهای جدید معلوم میشه ...!(فکر کنم منظورش این بوده که گیمهای الان رو خیلی راحت میتونه ران کنه...!)
در کل منم منتظرم بیاد و بعد از افت قیمت (اگه داشته باشه) خرید کنم ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر می کنید تا چه زمانی طول می کشه -- دائم بشه!؟
والا با این وضع بازار هیچی معلوم نیست ولی فکر کنم ساله دیگه همین موقع بشه حدود 500 تومن خریدش....البته امیدوارم...!
سلام. دیروز یک psp 3000 کارکرده خریدم که فروشنده یه رم 8 گیگ داد شامل چند بازی نصب شده. اونو اوردم خونه با پی سی که وارد مموری میشم اولا هیچکدوم از پوشه ها باز نمیشن تا بازی جدید تو اونها بریزم. ثانیا با کپی پیس هم هیچ بازی نمیتونم تو پوشه ها بریزم. یه پوشه ساختم وبازی رو اونجا ریختم ولی تو psp همچین پوشه ای وجود نداره. موندم چیکارکنم؟ ضمنا ورژن نرم افزار اون 6.35 هست.
احتمالا اون رم که به شما دادن ویروس ریسایکلرر داره،شما یه پوشه بساز به نام ISO و بازیهات رو بریز تو اون،احتمالا دستگاه بتونه بخونه.............
ممنون. احتمال میدادم مموری ویروسی باشه.چرا با انتی ویروس pc شناسایی نشد؟ درهر حال میشه با انواع انتی ویروس سیستم اونو شناسایی و از بین برد؟ یا اینکه فرمت کنم و بازیها رو دوباره نصب کنم؟
بهترین کار فرمته اما ممکنه بازم سیستم شما آلوده باشه و رمتون دوباره ویروسی بشه،با یه نود32 آپدیت شده به آخرین ورژن کل سیستم و رم رو همزمان با هم اسکن کنید،احتمالا حل میشه مشکلتون....................
از یک انتی ویروس کم حجم مخصوص ویروسهای ریسیکل و اوتوران استفاده کرده و مموری رو ویروس یابی کردم بعد مموری رو فرمت کردم.حالا یک فولدر بنام iso با حروف بزرگ ایجاد کردم و بازیها رو توش ریختم ولی تو psp این پوشه رو نشون نمیده .البته ابتدا که مموری رو خریدم بهمراه بازیها یه فایل اجرایی توش بود که فروشنده گفت اگر دستگاه کلا خاموش شد بازیها ازبین میرن و این فایل اجرایی رو با کلید ضربدر دستگاه روش کلیک کنی بازیها برمیگردند.مثل سیستم بک آپ. ایا باید اون برنامه رو پیدا و تو دستگاه نصب کنم یا راهکارهای دیگه ای داره؟
دوستان من یه PSP 1000 دستم رسیده که یه سری سوال در موردش دارم. اگه جواب بدین ممنون میشم:
1- جابه جا شدن تو منو و گزینه هاش یکم کنده و حتی برای باز کردن setting حدود 20 ثانیه طول میشکه.
2- ورژن فریمور 5.00 هست. آیا لازمه آپدیتش کنم ؟ امکان داره موقع آپدیت که روشش تو فروم هست مشکلی واسه دستگاه پیش بیاد؟ اگه از طریق setting reset factory setting انجام بدم هیچ اتفاقی برای سیستم عاملش پیش نمیاد ؟
ممنون :10:
دوستان سلام
قدیما من یه بازی داشتم که اسمش یادم رفته ، رمم رو گم کردم
اگه کسی می دونه اسمش چیه ممنون می شم بهم بگه ، بازی : یه شهربازی بود که می رفتیم توش بازی می کردیم ، بازی های مختلف ، یکی از بازی هاش مثل بازی های الان موتور ایک های آی او اس یا اندروید بود ، کلاً یه شخصیت انتخاب می کردیم و می رفتیم تو شهربازی می چرخیدیم
با تشکر
می شه یکی کمک کنه ؟؟؟ :31:نقل قول:
سلام دوستان .ممنون میشم که راهنماییم کنید
من یه psp 3000 slim version 6.10 دارم....اما نمیدونم کجا باید برم واسه کپی خور دائمش....حالا نمیدونم این ورژن کپی خور میشه اصلا؟ تو سایت دیدم هزچی که نوشته بود ورژن 6.20 یا بالا تر بودش....
لطفا راهنمایی کنید
سلام من یه پی اس پی اسلیم 3000 دارم که به روش 5.33 و چیکن کپی خور هست الان میخوام -- دایم(یا راحت تر برای بچه باشه ) بریزم روش باید چکار کنم ؟
نقل قول:3000 هـک دائم نمیشه،از این آموزش استفاده کنید:نقل قول:
با دائم زیاد فرق نمیکنه،چون به ندرت هـک دستگاه میپره و اگه هم بپره میتونید در عرض 20 ثانیه دوباره هـک کنیدش.................
این پست دیگه لینکاهاش کار نمیکنه . آیا باید توی سایت psphack ثبت نام کرده باشم ؟
من فریمور 6.60 رو دانلود کردم با اون نمیشه ؟
سلام
می خوام psp وصل کامپیوتر کنم ولی هنگام وصل usb وصل هست چون گزبنه شارژ و صفخه اصلی هم روش میشه آیکن usb هم بالای صفخه psp میاد ولی داریو مربوطه مشخص نیست
از داخل psp قسمت Seting گزینه کانکت تو یو اس بی نداره
PSP SONY 4G
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
سلام دوستان
psp street چیه؟
فرقش چیه با بقیه پی اس پی ها؟
کلا پی اس پی خوبه برا بازی؟
من قبلا ایکس باکس داشتم ، الان یه مدت بیکارم میخوام یه چی بگیرم سرگرم شم!
گرافیکش در چه حده؟
کنترل بازی آسونه؟
ممنون
یک PSP هست با نام رمز E-1000 که قراره بود با قیمت 99 یورو روونه بازار بشه - من هنوز توی اروپا جایی ندیدمش (چون دنبال این یک قلم جنس نیستم :دی) ! ولی گویا خیلی وقته که رلیز شده .نقل قول:
گرافیک و سخت افزار و ... اش هم در حد همون PSP هستش- UMD هم بعد از شکست PSPGO بهش برگشته و فقط بهش 3G اضافه شده برای همون خیابون :31: پیشنهاد میکنم برید سمت PsVita .
agha salam man taze ye psp 3000 gereftam vali harchi bazi copy mikonam tossh avalan aslan faile iso nadare saniyan nemidoonam copy khor hast ya na komakam konid age emkan dare
agha salam man taze ye psp 3000 gereftam vali harchi bazi copy mikonam tossh avalan aslan faile iso nadare saniyan nemidoonam copy khor hast ya na komakam konid age emkan dare
سلام. موقع کپی بازی (یا هر چیز دیگه مثل فیلم و ...) توی رم دستگاهم این ارور میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلش چیه؟
یه بار با خود دستگاه رم رو فرمت کن درست میشه:11:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان.
بنده قصد خرید پی اس پی رو برای برادر کوچکترم دارم اما متاسفانه در این زمینه کاملا آماتور هستم.
نکته مهمتر این که در شهر ما فقط تعداد انگشت شماری مغازه وجود داره که میشه از آنها کنسول خرید و اونها هم من رو کاملا گیج کردن.بعضی از آنها میگن تمام مدل های پی اس پی بازار به جز پی اس پی1000 کار کرده هستن.
بعضی ها هم میگن به جز پی اس پی1000 پی اس پی گو نو هم در بازار موجوده.قیمت هم به ترتیب 270 و 480 هزار تومان میدن.من نمیدونم کدومشون راست میگن.
ضمنا نمیدونم برای تشخیص تقلبی از اصل این دستگاه چه باید کرد.ضمن این که آیا پی اس پی گو بازیهای گرافیک بالاتری از پی اس پی1000 ساپورت میکنه یا خیر؟
منتظر راهنمایی دوستان هستم و پیشاپیش کمال تشکر را دارم.:11: