دوستان وقتی مثلا به این شماره ها مثل *130# و از این قبیل ارتباط بررار می کنین هزینه داره یا رایگانه
دوستان وقتی مثلا به این شماره ها مثل *130# و از این قبیل ارتباط بررار می کنین هزینه داره یا رایگانه
سلام من دارم ازش هم استفاده می کنم شما کدوم ورژن رو نصب کردی می خوای برات آپکنم؟نقل قول:
سلام
چرا من نمی تونم به 119 زنگ بزنم مگه این شماره ها برای ایرانسل راه نیفتاده ؟
نه وحید جاننقل قول:
من دو بار شارژ کردم و هر دوبار هم از دکه روزنامه فروشی در خونمون گرفتم و
هیچ مشکلی هم پیش نیومد!
اصلاً نمیدونم نمایندگی ایرانسل کجاست ؟ :46:
نقل قول:
اصلا جاي نگراني نيست
شانس من بده از 100000 تا شايد يكيش اينطور باشه كه شانس من بود
نقل قول:
اینطور نیست
باید پیگیری کنی، حالا شده واستی پخش کننده بیاد پس ببره
یا خودت از خدمات مشترکین پیگیری کن که سریال این کارت اصلاً توسط کسی فعال نشده
یه کم سماجت کنی نتیجه میگیری
به نظرم بهترین راه اینه که یه دفتر خدمات مشترکین پیدا کنی، کارت و خودت ببری اونجا تا چک کنن
موفق باشی
استفاده از این کدها کاملا رایگان میباشد....نقل قول:
نه من تا حالا هيچ مشكلي نداشتم ، تا حالا 3 بار شارژ كردم . 2 بار از بقالي كارت خريدم يه بار هم از نمايندگينقل قول:
ايرانسل و جلوي يارو كد رو زدم . هيچ مشكلي هم نداشتم . :46:
خیلی ممنونم هم از شما هم از saragol که جواب دادین :20: .نقل قول:
من یه سیم کارت اعتباری داشتم. وقتی طرح طلایی رو اعلام کردن خواستم تبدیل به دایمی کنم که گفتن نمی شه
خلاصه رفتم یه دایمی 150 تومنی خریدم. از 9 روز پیش تا حالا هر روز دارم زنگ می زنم که ثبت نامم رو کامل کنم، ولی می گن سیستم با اشکال مواجه هست و ثبت نام شما بسته نمی شه. و هی می گن 24 ساعت صبر کنین، 48 ساعت صبر کنین.
سیستم ثبت نام ایرانسل به تمام معنا گند زده. یه اشکال ساده نرم افزاری رو عرضه ندارن در طول یک هفته حل کنن.
اون ای میلشون هم اصلا جوابی نمی ده. ای میل هم فرستادم.