نقل قول:
من در صفحات قبل چند تا عکس گذاشتم سرچ کنید پیدا میشه
Printable View
نقل قول:
من در صفحات قبل چند تا عکس گذاشتم سرچ کنید پیدا میشه
Babak_King اخراج شد به دلیل توهین به اصفهانی هانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
babak_king مدیر باز نشسته اخراج شد .
چه جالب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
Babak_King
همکار بازنشسته انجمن . اخراج موقت بدلیل توهین به اقوام ایرانی ( اصفهانی ها )
نقل قول:نقل قول:ای ول !!! :8:نقل قول:
دست همتون درد نکنه !
امیدوارتر می شویم !
سلام وردیست جاننقل قول:
شما لطف دارین
من هر چند روز یه بار میام اینجا پستها رو میخونم
ببخشید اگه دیر شد
این فایل:
فلش رو هم دارم دوست داشتین میذارمکد:http://lesco.persiangig.com/audio/Homayoon.rar
اینم هروقت میشنوم بی اختیار گریم میگیره:
مخلصیم:11:کد:http://lesco.persiangig.com/audio/Hanico.rar
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: مدیر که بوده. بازنشسته هم که بوده. سابقه خوب هم که داشته.نقل قول:
وقتی یه مدیر اخراج میشه دیگه وای به حال ما!!!!:19::18:
ولی من که دلم براش میسوزه. اینقدر تلاش بی وقفه کرده اما آخرش چی؟:11::41:
نقل قول:
دلیلش رو هم میدونی ؟
البته موقتا بن شده ...
---------------------------------------------------------
با توجه به سابقش من اصلا دلم نمیخواست این طوری بشه . توی اون تاپیک هم همه سعی ام رو کردم که قانعش کنم , تا دیدش رو عوض کنه اما ...
یه نکته بگم و دیگه این بحث تموم بشه و تاپیک بره روی روال عادی.
هر کس
با هر عنوان و سابقه
در مقابل رفتارش مسئوله و هیچ برتری به کسی دیگه نداره
در اینجا : چه کاربر تازه وارد چه مدیر ارشد مثل من . اگر رفتاری خارج از چارچوب انجمن ازش سر بزنه به یک شکل باهاش برخورد میشه . فکر میکنم به این میگن عدالت .
اگر با ایشون برخورد نمیکردم احتمالا به پارتی بازی و یار گیری متهم میشدم . حالا هم به قدر نشناسی و غیره .
و یک نکته . از کاربران قدیمی انتظار بیشتری میره . از مدیران و همکاران و ارشد ها خیلی بیشتر . کسی که بار ها خودش به دیگران تذکر داده یا اخطار داده باید دقت بیشتری روی رفتارش داشته باشه .
ممنون از توجه و ببخشید که مزاحم شدم .
شانس آوردم آق بابک Tag های این تاپیک را ندید وگر نه منم الان بن بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دلیل استفاده بیهوده از قدرت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غیر از قرمزه بقیش تایید میشه ... :دینقل قول: