دوستان اوضاع با سیمکارت رایتل همچنان خوبه.زورتون بیاد. :دی
پس فعلاً adsl رو تمدید نمیکنم.حالا حالاها شارژ دارم تو سیمکارتم.دانلود فیلمم که ندارم.
Printable View
دوستان اوضاع با سیمکارت رایتل همچنان خوبه.زورتون بیاد. :دی
پس فعلاً adsl رو تمدید نمیکنم.حالا حالاها شارژ دارم تو سیمکارتم.دانلود فیلمم که ندارم.
هوس كردم يه چند تا نقل قول بزنم!نقل قول:
آخ گفتي! بازم به غيرت ليونل مسي:n02:
امروز صبح سرعت دانلود خيلي كم بود ولي الان با idm سرعت دانلودم مثل سابق هست 100-130 ولي كمي افت سرعت توي كارهاي ديگه مثل پخش آنلاين تلويزيون هست!
داداش بزرگ شدن توي خوزستان اين حسن رو هم داره كه دلبسته چيزي نمي شيم كه اگه ازمون گرفتنش ناراحت بشيم! الان يه كم مشكل ايجاد شده توي اينترنت بچه هاي بالا تاپيك 35 صفحه اي زدن و هر جا دستشون رسيده شكايت كردند!نقل قول:
ما اينقدر مظلوم هستيم كه بهمون ميگن اگه دشمن حمله كنه خوزستان رو بگيره ولي اون كشوره رو نگيره(!).
من ماهي 14 ميدم براي سه ماهه.
بله!نقل قول:
تست الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه در كل راضيم! همين كه تو فكر تموم شدن ترافيك نيستم و راحت بازي انلاين و دانلود مي كنم خيلي خوبه!
به هر حال ما ها خوزستانيم و حالا حالا قهرمانيم:n10:
شرکت ارتباطات زیر ساخت, قطعی کابل های بین المللی در کانال سوئز را علت کندی و اختلال در اینترنت کشور اعلام کرده است.
اما از آنجا که حکومت بارها وعده اینترنت اسلامی را به کاربران داده است پس احتمال آن نیز می رود که حکومت در حال آزمایش سیستم جدید فیلترینگ باشد
فکر کنم پاشون رو سیماس
برای من امروز خیلی بد بود همش قطع میشد
512 نامحدود داشته باشی اونوقت سرعتت با بقیه یکی ....یکی از بچه های دانشگاه میگه با برنامه نویس ای پی رو تغییر میدم سرعت دانلود چند برابر میشه نامرد حاضر نشد روششو بگه....چرا همه اینقدر خسیسن
دوست عزيز منم يه روش بلدم كه ميشه سرعت رو افزايش داد.نقل قول:
احتمالا اون كه گفته هم همين روش هست. برنامه نويسي و غيره هم نمي خواد. ساده تر از اين حرفهاست.
فقط پينگ رو به شدت مي بره بالا و فقط به درد دانلود مي خوره.
ببين چه فرقي بين اون روش و حالت معمولي وجود داره:
بعد از عمل!:
همون که از قفس ازاد استفاده میکنی؟نقل قول:
روشی بلدی بگو برادر ما هم فیض ببریم:n02:
رایتل کجا اومده؟ سرعتش چنده مگه ک قید مخابرات رو زدی:n13:نقل قول:
1مگ محدود :
همکنون
جناب mohmmad.t اگه توضیح بدید ممنون میشم چون سرعت واسه ما همیشگی بالا نبوده و نخواهد بود!
يه چيزايي پخ شد!نقل قول:
شما هم يه تستي بكنيد اگه به نتايجي رسيديم اونوقت عموميش كنيم.نقل قول:
اين عكس شما نشون ميده سرعت دانلود شما يك لحظه رفته بالا و عكس گرفتيد و نرمال دانلود شما 220 هست:n02: