خبر ورزشی از همشون بهتره
Printable View
خبر ورزشی از همشون بهتره
دقیقا حرف منو زدی.نقل قول:
معمولا روزنامه های پیروزی و استقلال رو نباید خوند چون واقعا هر 2تاشون خبرارو یک سویه متنشر میکنن.
من خودم قبلا خبر ورزشی میخوندم. ولی الان روزنامه نمیخرم و از اینترنت بعضیهاشون میخونم.
نود(که یک کم دیر اپدیت میشه) جهان فوتبال.دنیای فوتبال.ایران ورزشی
استقلال اعلام کرد که نمی خواد بی خود لیستش را پر کنه و می خواد سره وقت و با بازیکنان مورد نیازش(نه اسم ورسم دار) قرار داد ببنده.
فعلا که همه ی خبرها در ارتباط با سپاهان هست این باشگاه داره بی حساب و کتاب ولخرجی می کنه و اصلا مشخص نیست خریدهاش روی چه اصولی هست!
تیمی که مربی نداره چطور این گونه خرید می کنه ؟ خدایش با اینکه اصفهانی هستم اما حالم از این سپاهان بهم می خوره...
به قوله فردوسی پور دایی همه را از پشته یک عینک مشکی مشکی می بینه این هم مختص حال دایی نیست و از همان زمان که من شناختمش این گونه بوده.
من از همان بچگی که دایی را شناختم به خاطر اون چهره ی عبوس و خشنش و اون طرز صحبت کردنش که انگار از همه طلبکار هست ازش بدم می امد(بهتر بگم می ترسیدم!)
دوستان خیلی از ضعف های دایی که باعث شد او محبوبیتش در ایران با وجود تمام زحماتش صفر باشد را گفتند.
تازگی ها هم که دایی مثل جادوگر ها در اغاز هر بازی زیره لب چیزهای میگه!!!
من از شخصیت جدیش و جنگندگیش خیلی خوشم می اید و معتقدم می تونه در مربیگری در ایران موفق باشه چون به هیچکس باج نمی ده حتی رئیس فدراسیون...
به دلم افتاده با دایی در جام جهانی می تونیم برای اولین بار به جمع 16 تیم صعود کنیم.:27:
سلام
الان که الا روزنامه نمی خونم
اما قبلا به نظرم خبر ورزشی از همه بهتر بود
بعد به تیم ما میگن مستکبر سپاهان همین الان این چند تا خریدش بالای 2 میلیارد شده
اقایون تیم پرسپولیس نباید یه فصل کامل راحت باشه باید حتما" یه مشکل براش به تراشن
کاشانی دیروز تو نود گفت علی ابادی به من گفت استعفاتو بنویس منم نوشتم.
بعدش هم یکی زنگ زد و گفت علی آبادی حرفی نزده!
مرد اونه که تا آخر کار وایسه ....
در مورد حواشی این خبر چیزی نداشته بیدین ؟