سلام دوستان .... من یک تیر اعزام شدم، مالک اشتر اراک
همون یکم نگهمون داشتن تا یه هفته و از دیشب تا جمعه عصر مرخصی دادن .... جای خوبیه ولی رژه این اولاش یکم اذیت میکنه دیگه .... بچه هایی که اونجا خدمت کردن ؛ افتادم گردان ذوالفقار، گروهان ایثار
Printable View
سلام دوستان .... من یک تیر اعزام شدم، مالک اشتر اراک
همون یکم نگهمون داشتن تا یه هفته و از دیشب تا جمعه عصر مرخصی دادن .... جای خوبیه ولی رژه این اولاش یکم اذیت میکنه دیگه .... بچه هایی که اونجا خدمت کردن ؛ افتادم گردان ذوالفقار، گروهان ایثار
بهترین ماه همون اسفند ماه هست که بهش دوره ی طلایی میگننقل قول:
خب تابستون اعزام شدن بدیش اینه که شما تو گرما اموزش میبینی ولی در عوض یه سال عید خونه نیستی در عوض اگه پاییز اگه اعزام بشی هوا خوبه ولی دو تا عید سربازی و... کلا نمبشه اولویت بندی کرد ولی بیشتر به جات ربط داره
کاملا اختیاری هست اگه خواستی برو درس بخون نخواستی هم نخون.نقل قول:
خوش بگذرهنقل قول:
راسی کسی دیگه ای نیست مالک اشتر
بچه های مالک اشتری قرار بود بیاین اطلاع بدین!! کوشین؟؟
دوست عزیز من 2 ماه پیش همون جا یعنی ایثار ذوالفقار بودم فرماندتون همون عباس کردی و میرعلی اکبریه؟
سلام
اینهمه شما پرسیدین و ما جواب دادیم یه سوال هم من دارم
آخر شهریور ترخیص میشم(انشالله)
میخوام برای درخواست کارت اقدام کنم (مدارکش تقریبا امادس)
سوالم اینه که برای درخواست کارت باید از یگانم نامه ای بگیرم یا نه؟؟
و اینکه برای درخواست کارت قبلش آیا تاریخ ترخیصی باید در بیارم یا نیازی نیست؟؟؟
از هرکی پرسیدم یه چیزی جواب داده خود فرماندمون هم یکم شش و هشت میزنه جواب دقیقی نداده بهم!!!
از همین العان اقدام بکن تا موقع ترخیصت کارتت اماده باشه (مثله من که روزی که اخرین امضا رو گرفتم کارتم رو هم گرفتم).نقل قول:
موقعی که میری درخواست کارت میدی تاریخ ترخیصت رو حساب میکنن و بهت میگن.
برا ما که نیرو انسانی نامه نمیخواست فکر نکنم برا شما هم بخوان.
سلام میخواستم بدون این 14 بند قانون جدید که در مورد بخشش اضاه خدمت سنواتی آمده صحت دارد و آیا در ستاد مشترک ارتش هم قابل الاجرا هست؟
. فرزندان شهدا،جانبازان 50% و بالاتر و آزادگانی دارای بیش از سه سال اسارت می باشند. (با تایید بنیاد شهید و امور ایثارگران)
2. سربازانی که یگانه فرزند پسر بالای 18 سال خانواده می باشند.(با تایید اداره ثبت احوال مربوط)
3. سربازان مستضعف و معیل که با اعزام به خدمت قدرت معاش خود و خانواده را از دست می دهند مشروط به ارائه گواهی از کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی از بخشش اضافه خدمت بهره مند خواهند شد.
4. یگانه فرزند پسر خانواده ای که حداقل دارای سه فرزند دختر فاقد شوهر باشد. (با تایید اداره ثبت احوال)
5. کارکنان متاهل که بیش از یکسال غیبت به خدمت اعزام شده اند و سربازان متاهل دارای فرزند و همسر بیمار از بخشش اضافه خدمت بهره مند خواهند شد .
6. سربازای که والدین آنها مبتلا به بیماری صعب العلاج و یا پدر آنان به دلایل غیر امنیتی در زندان می باشد.
7. سربازانی که در طول خدمت فاقد غیبت یا تنبیهات انضباطی باشند. (با تایید نیروی انسانی مربوط)
8. سربازانی که در انجام وظایف دینی فعال می باشند.(با تایید عقیدتی-سیاسی)
9. سربازانی که در آزمون روان خوانی قرآن قبول می شوند.(با تایید عقیدتی-سیاسی)
10. سربازانی که به دلیل بیماری معاف از رزم شناخته شده اند.
11. سربازان راننده ای که در نگهداری خودرو تحویلی (نظافت،نگهداشت و عدم وارد شدن خسارت به آن) کوشا بوده اند.
12. سربازانی که حداقل یک سال در مشاغل نگهبانی، عملیاتی خدمت کرده باشند.
13. سربازانی که در حین گذراندن اضافه خدمت در دانشگاه پذیرفته شوند.
- تاریخ انتشار: دوشنبه ، 25 بهمن 1389 ، 23:42
این هم سایتش هست که این مطلب را زده
کد:http://naghdnews.ir/news-analytics/news-analytics/11036-news.html
شانس مارو میبینینقل قول:
الان از یکی از دوستام که تو دژبانی ستاد شریعتی هست گفت که طبق قانون جدید دیگه نمیشه 2 ماه قبل اقدام کنی برای کارت...بعد پایان خدمت اقدام میشه و کارت هم میاد دمه خونتون!!!! :13:
نمیدونم ولی برا درخواست کارت نباید بری ستاد فاتب تو شریعتی برو نیرو انسانی یگان خدمتی خودت شما برا امضا گرفتن باید یه دفعه برس ستاد فاتب.نقل قول:
البته قوانین هر روز عوض میشه