آپدیت که باید انجام بشه.
شما یه بار دیگه آپدیت بزن.
اگه از طریق بوت آپدیت کنی،دیگه خیالت کاملآ راحته
Printable View
آپدیت که باید انجام بشه.
شما یه بار دیگه آپدیت بزن.
اگه از طریق بوت آپدیت کنی،دیگه خیالت کاملآ راحته
احتمالا دلیل این مشکل همین ویروس بودهنقل قول:
شانس آوردی زود باتری رو نکشید، احتمالا بیشتر یایوس کپی شده بود و برای همین سیستم دوباره بالا اومد
مشابه مشکل شما برا یکی دوتا از بچه ها پیش اومد و با درآوردن باتری سیستمشون دیگه بالا نیومد
اولا بگم این ویروس هایی که از طریق فلش وارد سیستم میشن(البته اگه ویروس لپ تاپتون از این ویروسا باشه) خاصیت اوتوران دارن و در تمام درایو ها یک نسخه از خودشون رو کپی میکنن و حتی با تعویض ویندوز اگه ویروس رو از داخل درایوها پاک نکرده باشی ، کافیه یه بار روی درایو کلیک کنی تا دوباره روز از نو و..:31: اما حتما آنتی ویروست رو آپدیت کن، اکثر این ویروسها رو شناسایی میکنه
و به نظر من هم دوباره بایوس رو با همون ورژن a13 آپدیت کن اما قبل آپدیت فایل قبلی رو پاک و دوباره دانلودش کن، کار از محکم کاری عیب نمیکنه(ممکنه فایل آلوده یا ناقص دانلود شده باشه)
من همین ورژن a13 رو ریختم و مشکلی نداشته
دوستان این درایور Intel Intel Wireless Display Connection Manager رو دانلود کردم ولی موقع نصب این خطا رو میگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از کجاست ؟؟ . اصلا کارش چیه این درایور ؟
ممنون
من فایل آپدیت قبلی رو پاک کردم و دوباره دانلودش کردم.اما وقتی میره که فلش کنه این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون مشکل از کجاست؟آیا میتونم به همون ورژن a10 برشگردونم؟
اوه چه جالب.اجازه اجرای فایل آپدیت a10 رو هم نداد و گفت دل اجازه نمیده شما به ورژن قدیمی تر آپ کنید.
حالا ما چیکار کنیم با این بایوس ناقص آپدیت شده:24:
a13 رو هم دوباره دانلود کردم اما موقع اجرا ارور داد و اجازه نداد فلش انجام بشه....
این غصه همچنان ادامه دارد...
این مشکل نیست و طبیعیه که نمیشه بایوس رو با ورژن فعلی یا پایینتر آپدیت کرد (اصلا دیکه اسمش آپدیت نیست:31:)نقل قول:
شاید هم آپدیت همون دفعه کامل شده بود و بدلیل هنگ کردن لپ تاپ بهت نشون نداده
اگه لپ تاپت مشکلی نداره فعلا بیخیالش شو تا آپدیت جدیدی بیاد
نمیدونم راهی هست یا نه که بشه دوباره با همون ورژن بایوس رو نوشت
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
همونطور که از اسمش پیداست برای وایرلسه و البته برای سخت افزار خاص خودشنقل قول:
احتمالا سخت افزار وایرلس لپ تاپ شما intel نیست
وایرلس من اینه Intel Centrino Wireless-N 1000 13.2.0.30, A00 فکر میکنم مال خودشه حالا مشکل از کجاست نمیدونم !نقل قول:
خوب اگه وایرلست اینه باید نصب شهنقل قول:
1. Added support for Intel Centrino Wireless-N 1000.
اگه مطمئنی سخت افزار وایرلس لپ تاپت همینه ، ببین اگه میشه هر نرم افزار وایرلسی در حال اجراست رو ببند و دوباره روی setup کلیک کن شاید نصب شه
عزیز من گفتم که از طریق بوت آپدیت کن!
سلام دوستان من اون پست مربوط به نگهدارب باطری و استفاده مستقیم از باطری رو خوندم که گفته بودن بعد از اینکه شارژ به 100 برسه باطری از مدار خارج میشه و مستقیم از برق استفاده میکنه البته گفته بودن از روی تجربه اینو میدونن. حالا دوستان کسی اطلاعات موثق با دلیل داره که آیا باطری بعد از شاژ کامل از مدار خارج میشه یا نه؟من شنیدم توی لپ تاپ های دل این امکان هست ولی باید تنظیمات رو دستکاری کنید که البته من چیزی پیدا نکردم کسی در این باره چیزی میدونه.؟