ممنون دوست عزیز که جواب دادی. میشه بگی شما کجا و کدوم شهرها رو گشتی؟نقل قول:
Printable View
ممنون دوست عزیز که جواب دادی. میشه بگی شما کجا و کدوم شهرها رو گشتی؟نقل قول:
سلام نظرتون راجع به سامسونگ f7770 چیه؟ من یه جا خوندم که این مدل خوب از آب درنیومده و یه مشکلاتی داره. ایا درسته یا نه؟ چون من یه تلویزون 40 اینچ با تصویر و کیفیت خوب میخوام. پیشنهاد شما چیه؟ و اینکه میگن تو محصولات جدید سامسونگ خرابی زیاده ایا درسته؟
روی کارتن باید ساخت کجا باشه؟نقل قول:
یعنی تلویزیون های LG فقط و فقط الزاما ساخت مالزی اند؟ اگر غیر از این بود تکلیف چیه؟
راستی گارانتی ها همه مادایران هستند؟ من LCD کامپیوتر دچار مشکل از کارخانه(از قبل) بود بردم گارانتی و برام تعویض کردند و از این موضوع خاطره ای خوش دارم که گارانتی ال جی پاسخ گو بود که گارانتی ماد ایران بود, آیا هنوز هم بهمین صورته؟این قضیه مربوط به 3-4 ساله پیشه.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ببخشید فقط من نفهمیدم الآن من باید قیمت اینا رو +900 کنم ؟ توی بازار تهران چه قدر قیمت می خورن اینا ؟ من که چند جا خوندم W900 با W904 یکی هست
سلام
سامسونگ 6550 چند قیمته الان؟ (40 اینچ)
دوستان این تلوزیون رو تایید میکنید!
نه داداش همینه قیمتش دیگه چرا +900 کنینقل قول:
اره یه مدل هستن 904 و 900 و 904 منتاژ مالزی هستو 900چین(فرقی هم نمیکنن)
دوستان سامسونگ F6450 با گارانتی چند قیمته(46 اینچ)
سلام دوستان
من یرای شمال کشور که رطوبت بالایی داره میخوام ی تی وی بخرم بهم پلاسما پیشنهاد کردن بخاطر شیشه ای بودن صفحش
حالا موندم چی بگیرم که هم باکیفیت باشه و زود خراب نشه توی اون محیط هم گرون نباشه.ترجیحا زیر 40 اینچ میخوام چون طولش میخوام زیر 100 سانت باشه
بودجه هم حدود 1تومن
چی پیشنهاد میکنید
ممنون
نقل قول:
تهران و بانه
نقل قول:
تلویزیون های الجی که از بانه میاد بدون ساخت کشور کره هستش و تلویزیون های الجی که گلدیران میاره مونتاژ ایران هستش و مادیران گارانتی تلویزیون های شارپ رو برعهده داره