قبلنا سرعتم تو شب اوایلش رو 70 80 میچرخید 3 به بعد بالای 150 ولی الان از شب تا 6 بالای 50 نمیاد :41: دلیلش چی میتو نه باشه من قبلا مودمم زاکسل بود الان سیمفونی از مودم میتو نه باشه؟؟؟
Printable View
قبلنا سرعتم تو شب اوایلش رو 70 80 میچرخید 3 به بعد بالای 150 ولی الان از شب تا 6 بالای 50 نمیاد :41: دلیلش چی میتو نه باشه من قبلا مودمم زاکسل بود الان سیمفونی از مودم میتو نه باشه؟؟؟
سلام
من درخواست دادم فردا قراره بیاره میخوام بدونم مودمشو از خودشون بگیرم؟یا از بیرون بگیرم ارزونتره؟
ممنون
فرقي نداره از كجا بگيري.نقل قول:
من ديروز يه مودم گرفتم براي يكي از بچه ها d-link 2520 شد 25 تومن.
فرم هم از شون گرفتم ولي هنوز كاري انجام نداده مودمش هم پيشمه!
حالا يا اين يا 8811 با همين قيمت خوبه به نظر من.
زير بار اين حرفها كه مودم هاي خودمون burst دارند نرو!
اگه وايرلس بخواي هم با حدود 40 تومن از بيرون مودم مثل 8901 تي پي لينك بد نيست.
سلام کسی نمی دونه چرا سایت پارس آنلاین خرابه؟؟
من توی 2 شهر مختلف (ساری و ماهشهر) ADSL پارس آنلاین دارم. آیا میشه در یکی از این شهرها از آیدی و پسورد شهر دیگه برای ارتباط استفاده کنم؟
بله ميشه من خوزستانم اكانت هاي يه مركز ديگه توي شهرمون! قم! شيراز! سنندج!اهواز!خرمشهر! رو تست كردم.نقل قول:
فقط تهران رو نمي دونم چون vpi/vci فرق داره اونم بزودي!
ولي كلا جواب مي ده.
من پینگ سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میخوام !!! میخوام ببینم اونایی ک پارس انلاین دارن پینگ این سایت براشون چقدره ممنون . بگین که تو چه ساعتهایی خوب و بد داره !!
سرعت دانلود دیشب از 1-2.30 زیر 35 بعد از2.30 تا 3.30 ماکزیمم 60-65 از 3.30 تا 4.30 تا 120-50 از 4.30 تا 6 روی 190 قفل شد.:8: عکس هم دارم ازش:31:
الان مودم Symphony-5210 تو بازار چنده؟نقل قول: