از قرار معلوم آندروئید 2.3 ماه دیگه واسه GS ریلیز میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم .کد:http://androidcommunity.com/galaxy-s-android-2-3-gingerbread-update-imminent-20110225/
از قرار معلوم آندروئید 2.3 ماه دیگه واسه GS ریلیز میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم .کد:http://androidcommunity.com/galaxy-s-android-2-3-gingerbread-update-imminent-20110225/
اگه ندن من سامسونگ رو خفه میکنم با این پشتیبانی ضعیفش......نقل قول:
این هم خبر آبدیت گوشی در آلمان:
بنابر اخباری که در وب سایت آلمانی SmartDroid.de اعلام شده ، کاربران گوشی محبوب Galaxy S در کشور آلمان می توانند در ماه مارس سیستم عامل گوشی خود را به نسخه 2.3 آندروید ارتقا دهند. این به روز رسانی فقط برای کاربران آلمانی ارائه می شود و کمی بعد برای کاربران این گوشی در آمریکای شمالی نیز موجود خواهد شد. لازم به ذکر است که این گوشی در ابتدا با نسخه 2.1 آندروید وارد بازار شد و مدت طولانی زمان برد تا به نسخه 2.2 ارتقا یابد و اکنون نیز که گوشی جدید Galaxy S II از همان ابتدا با آندروید 2.3 وارد بازار می شود مسلما در بازار موبایل آلمان رقابت جدی بین این دو گوشی بوجود خواهد آمد.
gsII درحد انتظار من نبود. اگر بخوام گوشیو عوض کنم یه گوشی با پردازنده تگرا2 میگیرم. بازیهای اختصاصیش وسوسه برانگیزه.
++ اگر خواستید گوشیتونو بفروشید بعد از عید بفروشید! خیلیها هستن که برای اینکه i9003 سوپرامولد نیست حاضرن پول بیشتری برای گوشیتون بدن. مثله دیزایر که امولدش گرونتر از slcd هست!
تاچ خازنی قلم مخصوص خاص خودشو داره و تا جایی که بنده میدونم گوشیهای قدیمی خازنی نبودن =))نقل قول:
و قلم یک گوشی مقاومتی رو نمیتونید برای یک دستگاه خازنی استفاده کنید.
دقیقا به نکته ی خوبی اشاره کرد دوستمون , این حداقل یه سی چهل تومن رو بالا بردن قیمت گوشیتون اثر خواهد گذاشت , تازه دیزایر آمولد بود این سوپر آمولد هستش !نقل قول:
اگر خواستید گوشیتونو بفروشید بعد از عید بفروشید! خیلیها هستن که برای اینکه i9003 سوپرامولد نیست حاضرن پول بیشتری برای گوشیتون بدن. مثله دیزایر که امولدش گرونتر از slcd هست!
قلم تاچ مقاومتی اگه جنسش از اسیل باشه (رسانا باشه کافیه , جنسش زیاد مهم نیست) میتونی استفاده کنی , چون تاچ خازنی با الکتریسیته بدن کار میکنه و اون قلم این رو انتقال میدهنقل قول:
تاچ خازنی قلم مخصوص خاص خودشو داره و تا جایی که بنده میدونم گوشیهای قدیمی خازنی نبودن =))
و قلم یک گوشی مقاومتی رو نمیتونید برای یک دستگاه خازنی استفاده کنید.
نميدونم چرا ولي از وقتي اين گالكسي اس 2 معرفي شده اصلا دلم نميخواد با گوشيم كار كنم
فقط منتظرم بياد بازار نميدونم كي گوشيو بفروشم و اونو بخرم! . يا شايدم يكم صبر كنم قيمتش متعادل شه يا مثلا اينكه ببينم گالكسي 2 هم يه سري مشكلاتي كه گالكسي داشت كه بايد موقع خريد مواظب بودي داره يا نه! ؟
سلام.من از وقتی گالاکسی گرفتم نمیتونم شارژ اعتباری بزنم و لی با ایرانسل میشه.در ضمن از طریق مرورگر خود گوشی فایل با پسوند rar نمیشه دانلود کرد,چرا؟
2.3 هم که ریلیز شد.اما انگار فرق چندانی هم نداره...
سلام به همه
من میخوام galaxy s بخرم
میشه به این سوالاتم جواب بدین؟شرمنده نتونستم پستای قبلی رو بخونم
1-جریان این تست downloading چیه و چطوری باید این تست رو انجام بدیم؟
2-این درسته اگه گوشی با ضمانتنامه باشه دیگه خیالم از downloading و اصلی بودن گوشی راحته؟
3-الان که برم بخرم آندروید 2.2 رو گوشی نصبه یا باید از فروشنده بخوام واسم بذاره؟
4-راه حلی هست که بشه فلش رو در وب ساپورت کرد؟
5-واسه فیلم دیدن خوبه؟گیر و هنگ نداره؟از زیر نویس فارسی پشتیبانی میکنه؟
6-قیمت کردم 16گیگ با ضمانتنامه 740تومان خوبه؟
7-واسه ریختن برنامه و بازی روی این گوشی باید چه کار کرد؟
شرمندم به خدا اما خواهشا راهنمایی کنین!!!!!!:11:
بله گفته شده بود که تفاوت خاصی نخواهند داشت.