برای من 40 مگ شارژ شده.البته زیاد تو پاچم نرفته بود.:5:
Printable View
برای من 40 مگ شارژ شده.البته زیاد تو پاچم نرفته بود.:5:
واسه ی من هم 1 گیگ شارژ کردن ولی از من 2 گیگ و نصفی دزدی کره بودن
برای من هیچی اضافه نکردن نامردا
منم می خوام :41:
اقا سلام من
شماره پشتیبانی سرویس قبلی مخابرات را برا شهرستان می خوام کسی داره؟
اصلا پشتیبانی توی اصفهان برای سرویس قبلی داره ؟
دیگه سرویس قبلی نمونده که پشتیبانی داشته باشه، اون ممه رو لولو برد.نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز ...
من تازه وارد هستم ( هم تو سایت) ( هم ADSL 2030 )
خوب تا 1 ماه پیش 1 سال و ... بود صبانت داشتم ، این آخریا خسته شدم و تصمیم به تعویض ISP گرفتم ... حدود 2 هفته پیش رفتم تو سایت 2030 وADSL ثبت نام کردم ( که ظاهرا خر شدم ! ) ، یه هفته بعدش رفتم مخابرات مدرس ( خونمون سروش هستش) گفتم که پس کی رانژه میشه ، گفت که چون صبانت داشتی و جمع آوری نکردی به مشکل برخوردی که الان چون اومدی برات حلش میکنم و تا آخرای هفته ( همین هفته) رانژه میشه ... امروز زنگ زدم 2030 گفت رانژه شده و باید بری یوزر پسورد رو مخابرات خرازی بگیری ، دوباره زنگ زدم 2030 که آدرس مخابرات خرازی رو بگیرم گفت اگه یوزر پس رو میخوای بت بدم ، منم در کمال تعجب گرفتم و اومدم مودمو کانفیگ کردم و دیدم چراغ اینترنت روشن نمیشه حدود 5 بار از اون به بعد دوباره به 2030 زنگیدم 3 بار پسوردمو عوض کردن ولی نشد ، یکی میگفت مشکل از مخابراته ، یکی میگفت هنوز صبانت روت رانژه هست ( که زنگ زدم بشون گفتن جمع آوری شده) هیچی خلاصه آخر کار یکیشون گفت چون دفه اولته میخوای کانکت شی باید یه کپی کارت ملی برداری و زنگ بزنی به این شماره 2667107 و آدرسشون رو بگیری و ببری اونجا و یوزر پست رو بگیری تا کانکت شی ( نه گفت اونجا کجاست نه آدرس داد و نه هیچی فقط همین شماره و گفت از 9 تا 4 هستن به جز 5 شنبه)
ترو خدا به من بگین چی کار کنم ، پیش کی برم ، من پروژه واسه دانشگاه دارم شدید به ADSL نیاز دارم .
سلام به همه دوستان عزیز ...
من تازه وارد هستم ( هم تو سایت) ( هم ADSL 2030 )
خوب تا 1 ماه پیش 1 سال و ... بود صبانت داشتم ، این آخریا خسته شدم و تصمیم به تعویض ISP گرفتم ... حدود 2 هفته پیش رفتم تو سایت 2030 وADSL ثبت نام کردم ( که ظاهرا خر شدم ! ) ، یه هفته بعدش رفتم مخابرات مدرس ( خونمون سروش هستش) گفتم که پس کی رانژه میشه ، گفت که چون صبانت داشتی و جمع آوری نکردی به مشکل برخوردی که الان چون اومدی برات حلش میکنم و تا آخرای هفته ( همین هفته) رانژه میشه ... امروز زنگ زدم 2030 گفت رانژه شده و باید بری یوزر پسورد رو مخابرات خرازی بگیری ، دوباره زنگ زدم 2030 که آدرس مخابرات خرازی رو بگیرم گفت اگه یوزر پس رو میخوای بت بدم ، منم در کمال تعجب گرفتم و اومدم مودمو کانفیگ کردم و دیدم چراغ اینترنت روشن نمیشه حدود 5 بار از اون به بعد دوباره به 2030 زنگیدم 3 بار پسوردمو عوض کردن ولی نشد ، یکی میگفت مشکل از مخابراته ، یکی میگفت هنوز صبانت روت رانژه هست ( که زنگ زدم بشون گفتن جمع آوری شده) هیچی خلاصه آخر کار یکیشون گفت چون دفه اولته میخوای کانکت شی باید یه کپی کارت ملی برداری و زنگ بزنی به این شماره 2667107 و آدرسشون رو بگیری و ببری اونجا و یوزر پست رو بگیری تا کانکت شی ( نه گفت اونجا کجاست نه آدرس داد و نه هیچی فقط همین شماره و گفت از 9 تا 4 هستن به جز 5 شنبه)
ترو خدا به من بگین چی کار کنم ، پیش کی برم ، من پروژه واسه دانشگاه دارم شدید به ADSL نیاز دارم .
دوستان سلام . من سه هفته میشه که ثبت نام کردم . اما خطمون رانژه نشده . به پشتیبانی هم که زنگ زدم گفتن که هروقت شد خودمون خبرت میکنیم . میخواستم بدونم آیا برای این کار باید حضوری مراجعه کرد یا خودشون درست میکنن ؟؟؟
به نظرم شما یه سر به مخابرات خرازی بزننقل قول:
اگه نشد دوباره به صبانت زنگ بزن ببین هنوز روی خطت سرویس میده
درکل مخابراته دیگه.هراتفاقی ممکنه بیوفته
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
نقل قول:
اینترنتی ثبت نام کردی؟
از ما حدود 40 روز طول کشید تا رانژه شد و حدود 10 روز طول کشید تا زنگ زدند و امدند مودم را کانفیگ کردند
خودشون بهت زنگ میزنند.مگر اینکه خطت درست نشه و بهت زنگ بزنند و بگند برو خرازی اعلام خرابی کن.البته هنوز زوده
دوستان کسی افت سرعت نداره؟
از من سرعت دانلود 2 کیلوبایت برثانیه است!!!