سلام بر دوستان عزیز
آیا کسی تونسته روی مودم outdorخودش رمزی بزارد یا راه حلی است واسه اینکار آخه نمیخوام هرکی بیاد خونه کابل لن وصل کند به لپ تاپش فورا بره داخل اینترنت چون که حجم من 10 الی 15 روز زودتر تمام میشود میخوام با اینکار صرفه جوئی کنم.
Printable View
سلام بر دوستان عزیز
آیا کسی تونسته روی مودم outdorخودش رمزی بزارد یا راه حلی است واسه اینکار آخه نمیخوام هرکی بیاد خونه کابل لن وصل کند به لپ تاپش فورا بره داخل اینترنت چون که حجم من 10 الی 15 روز زودتر تمام میشود میخوام با اینکار صرفه جوئی کنم.
اینم وضعیت اینترنت 512 امشب ما. محشره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا دمت گرم که جواب دادینقل قول:
این پنتاک چیه ؟ adsl یا وایرلس؟
شما دقیقا کجاهی پاسدارانی ؟ من امروز فهمیدم یکی از آشناهامون که خونشون ته خیابون گیلانه دارند و کم و بیش راضین ! ما خودمون طرفای برج سفیدیم
ضمن این که من کلا اهل دانلود زیاد نیست نهایتا روزی 50 مگ ،واسه همین زورم میاد پول بیشتر بدم
یه سوال دیگه : اگه این مودماشون رو بگیریم ،حالا یا معمولی یا وای فای ، جز این شرکت هیچ جا دیگه نمی شه ازش استفاده کرد؟
زنگ بزن بخش پشتیبانی.معمولا کسانی که تو بخش پشتیبانی کار میکنن هیچ چیزی از اینترنت نمی دونن! به بخش پشتیبانی باید بگین که خیلی وقته مشکل سرعت داری بگو مشکلت رو ارجاع بدن به بخش فتی. بعدش بخش فنی با شما تماس میگیره ... اگه متوجه بشن که مشکل پهنای باند برای آنتنی که شما وصل میشید رو دارن تو یکی دو هفته مشکل رو رفع میکنن.نقل قول:
من گلستان سومم،یه جورایی نزدیکیم.نقل قول:
منم اهل دانلود نیستم،اصولاً به جز دانلود و آپلود فایلهای کاری که هیچ وقت هم بالای 20 مگ نیست،اینترنت گرفتم تو خونه.ولی چون پولم رو دادم و چیزی گرفتم که بود و نبودش خیلی فرق نمی کنه کلاً شاکیم!:13:
حسن وایمکس تو اینه که مودم wifi رو می شه همه جاهایی که تحت پوشش شبکه هست ببری و استفاده کنی.
پتیاک هم از این اینترنتا که میرن آنتن رو پشت بوم نصب می کنن میده.مثه اینکه بهش می گن اینترنت رادیویی یا بیسیم.... .
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
ممنون،باشه.اینکارو رو می کنم و نتیجه رو همینجا می گم.امیدوارم حل بشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
تنها مزیت مبین نت ارایه خدمات بهتر مثل ترافیک رایگان میباشد من تا 1 ماه پیش ایرانسل داشتم اما به خاطر ترافیک رایگان مبین نت ایرانسلو گذاشتم کنار!
الانم از مبین نت راضی هستم.
نقل قول:
حواست باشه که جمعه ها دیگه نصف زمان سابق رایگان هست (از 2 صبح تا 2 بعد از ظهر9)
بچه ها به منم جواب بدین دیگه
من تو پوشش بیرونی هستم کلا چقدر خرجش میشه وایمکس بگیرم؟با مودمو هزینه نصبو همه چی
با جواز کسب میتونم سرعت بالاتر بگیرم؟چون adsl با جواز کسب گرفتم قبلا
واقعا همینو بنویسم کافیه ؟ همون اول این مدارکو میخوان یا بعد مدتی ؟نقل قول:
خوب باید مشخص کنید که چه سرویسی میخواید؟نقل قول:
کد:http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=21